REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

RAZII în CONSTANȚA

RAZII în CONSTANȚA

Replica API 4 decembrie 2020 | 20:47 2457

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități pentru informarea cetățenilor în ceea ce privește prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Polițiștii au stat de vorbă cu cetățenii, care au fost informați despre locurile în care masca de protecție este obligatorie, modul corect de a o purta, situațiile în care se instituie carantina și izolarea persoanelor, precum și contravențiile ori infracțiunile prevăzute de legislația în vigoare.

Astfel, măsurile esențiale pentru atingerea scopului reprezentat de prevenirea/limitarea transmiterii virusului SARS-COV-2 includ:

- purtarea corectă a măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura;

- purtarea măștii de protecție în spații publice închise, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă;

- purtarea măștii de protecție în spații publice deschise (piețe, târguri, zone de așteptare - stații de autobuz, peroane etc.), faleze, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ;

- purtarea obligatorie a măștii de protecție de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a spus un adevar asta seara la o televiziune,n-am stiut.Nu presedintele a inchis orasul,nu premierul,nu Arafat.Exista lege,carantinarea a fost facuta pe baza datelor date de medicii din Constanta si alte institutii din Constanta unul este DSP.Au spus ca este ciudat ceea ce se intampla la Constanta.Cel mai bine o sa ne descurce de minciunile astea institutiile abilitate DNA ,Procuratura etc.Cativa indivizi cu alte interese carantineaza orasul Constanta dupa bunul lor plac.In toata Europa ieri au renuntat la carntina. Constanta singurul oras din Romania carantinat de ciuma rosie.
1
1
Covidul ....si cei care nu au dat doi bani pe masurile de prevenire a raspandirii viruslui...ordinea cred ca nici nu conteaza....
0
0
De unde stii tu ma oligofrenule ai iesit vreodata din Constanta macar?Sau iti iei informatii de la Antene?Apropo esti cumva asistat social sau pensionar de lux?
3
1
Libertatea ta de prostan, vezi in tarile civilizate masuri drastice si oameni care le respecta. Daca nu va convine puteti protesta cum va tot laudati
4
4
Cel mai nenorocit guvern,ne-ati furat libertaea .Ne-ati furat acum si votul.Impotriva poporului amarat ,sarac fara locuri de munca,dat afara de la munca in plina criza.Un guvern,mincinos,pus numai pe torturarea cetatenilor cu amenzi.Cel mai prost guvern,care ne-au fura cetatenilort si sarbatorile de Craciun.Jos guvernul!
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614