REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

RAZII în tot județul Constanța, mai ales în stațiunea Mamaia: șoferi BEȚI și DROGAȚI!

RAZII în tot județul Constanța, mai ales în stațiunea Mamaia: șoferi BEȚI și DROGAȚI!

Replica API 23 iulie 2019 | 00:24 371

Razii în județul Constanța, în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Polițiștii au fost în stradă atât sâmbătă cât și duminică, o acțiune de amploare având loc în stațiunea Mamaia, acolo unde șoferii au fost testați și cu noile aparate drug test.

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat, pe 20 iulie, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 392, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La aceeași dată, în jurul orei 15.35, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Depozitelor din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehciule.

Apoi, pe 21 iulie a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 1.05, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul drug-test rezultatul a fost pozitiv (canabis).

De asemenea, în jurul orei 1.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe Dn 2A, fără a poseda permis de conducere valabil.

În jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași oră, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Oltenița, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ulterior, în jurul orei 2.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Medgidia, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 02.49, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Murfatlar, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 05.00, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Poliției orașului Ovidiu și un polițist local a depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Ovidiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 228 A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 21 iulie a.c., în jurul orei 6.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Permisele anulate pe viata. asa le trebuie.
1
0
dar rasul e fortat, drogul si bautura e o incurajare a omenirii care se va duce razand ...la vale!
0
0
Si cine rade?
2
0
asta este de tot plinsul, nicidecum de ris. Cei care scriu astfem de reportaje, ar trebui sa-si dea seama ca e de tot plinsul, nu de ris
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272