REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

RAZII în TRAFIC! AMENZI pe BANDĂ RULANTĂ!

RAZII în TRAFIC! AMENZI pe BANDĂ RULANTĂ!

Replica API 8 iulie 2020 | 20:57 1711

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică, în perioada 29 iunie – 5 iulie a.c., au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (alte preocupări, conducere sub influența băuturilor alcoolice, viteză neadaptată sau excesivă și abateri pietoni) și a faptelor antisociale.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități în scopul reducerii riscului rutier pe drumurile naționale, drumurile județene și în localități, precum și în vederea impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, polițiștii au aplicat 487 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 339.950 de lei, dintre care 229 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 35 pentru abaterile savârșite de pietoni și bicicliști, restul fiind pentru alte contravenții constatate.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 76 de permise de conducere și au fost retrase 17 de certificate de înmatriculare.

Totodată, oamenii legii au constatat 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii vor continua acțiunile punctuale, în special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din județul Tulcea.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule, de asemenea folosirea centurii de siguranță obligatorie, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, iar pentru un plus de siguranţă, să păstreze distanţa în mers între vehicule.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de cei care merg ca mosii pe banda doi ce zici? Daca tot vrei sa respecti legea fa-o de pe banda unu asa cum scrie si la carte!
2
1
Cand conduci regulamentar,te claxoneaza toti idiotii,ca cica mergi ca mosii. Agresivitatea si marlanimea la volan face condusul mai dificil decat gropile din asfalt.Fiecare bou vrea sa se dea rotund ,ca are experienta de cascador ,ca e ca eroii din filmele de actiune si de fapt e doar un bou agresiv ce poate face nenorociri. Nu sunt obligat sa ma grabesc ca asa claxoneaza unii si asa ma pot alege cu sicanari in trafic,adica reale tentative de omor.Foarte bine sa fie multa politie hotarata sa dea peste raturile porcilor cu amenzi babane.
4
1
Dar niste razii pe la scolile de soferi cand se face?, ca de-acolo provine marlania pe sosele!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212