REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Razii la Cobadin! Poliţiştii au căutat borfaşii şi au urmărit în trafic un şofer fără permis

Razii la Cobadin! Poliţiştii au căutat borfaşii şi au urmărit în trafic un şofer fără permis

Replica API 13 iulie 2013 | 00:00 144

24 de poliţişti au stat pe baricade încă de la 5 dimineaţa

24 de poliţişti au stat pe baricade încă de la 5 dimineaţa

Oamenii legii au început dimineaţa de vineri, 12 iulie, în forţă. Nu mai puţin de 24 de polişti din Medgidia, din cadrul Secţiei IV Rurală, dar şi din cadrul posturilor arondate, au efectuat razii în localitatea constănţeană Cobadin, începând cu orele 5.00 dimineaţa şi până la orele 13.00. Aceştia au căutat mai multe persoane care se sustrăgeau urmăririi penale, în dosare mai vechi.

La scurt timp au depistat 12 persoane ce nu se prezentau la audieri, dar şi 5 autori ai unor furturi, derulate în perioada ianuarie - martie a.c., care au fost clasificate cu autor necunoscut până în prezent. De asemenea, poliţiştii au depistat şi infracţiuni la legea circulaţiei. Aici, un individ a condus un autoturism, chiar dacă nu avea permis de conducere, pe raza localităţii, şi nu a oprit la semnalele Poliţiei. Ce a urmat a fost o urmărire ca-n filme, în cele din urmă şoferul trăgând pe dreapta. Au fost traşi pe dreapta şi mopedişti care circulau fără a poseda permis de conducere. Trecând pe partea economică, poliţiştii au aplicat o amendă unui restaurant întrucât nu avea autorizaţie de difuzare a muzicii, aici referindu-ne la Legea 8, privind dreptul de autor si drepturile conexe. În total au fost aplicate 30 de amenzi şi 30 de persoane au fost introduse în baza de date a Poliţiei. "La data de 12 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia, ai posturilor de poliţie comunale arondate şi cei ai Serviciului Acţiuni Speciale au organizat şi derulat mai multe acţiuni de prevenire şi combatere a infracţiunilor de pe raza localităţii Cobadin, ocazie cu care au fost constatate 4 infracţiuni, au fost identificaţi 5 suspecţi de săvârşirea unor infracţiuni, au fost verificate 3 centre de fier vechi, fiind aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.230 lei. Totodată, au fost conduse la sediul poliţiei în vederea verificării 50 de persoane şi 9 persoane care se sustrăgeau cercetărilor. Astfel, au fost identificaţi M. Samir, A. Beadin, I. Ali, M. Amet şi M. Orhan, toţi din comuna Cobadin, suspecţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi cercetaţi penal pentru aceste fapte. De asemenea, au fost depistaţi în trafic trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 48 de ani, din Cobadin, care au condus autovehicule fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Totodată, la verificarea unei societăţi comerciale din aceeiaşi localitate, poliţiştii au constatat faptul că aceasta difuza muzică în scop ambiental fără a deţine autorizaţie de la U.C.M.R. - A.D.A., în consecinţă, întocmindu-se dosar penal conform Legii 8/1996", au precizat, după acţiune, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272