REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

RAZII pe drumurile din Constanța! Încă un val de șoferi teribiliști, spart de polițiști!

RAZII pe drumurile din Constanța! Încă un val de șoferi teribiliști, spart de polițiști!

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:49 377

Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, la data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 16.40, au depistat un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Ion Alexandrescu din localitatea Vadu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hasancea din localitatea Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mangaliei din comuna Limanu. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A doua zi, pe 6 octombrie, în jurul orei 6.40, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În continuare, în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii din comuna Cobadin. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, autoturismul în cauză avea numerele provizorii expirate. Tot pe 6 octombrie, în jurul orei 10.30, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 Poliție și un jandarm din cadrul Grupării Mobile Tomis, au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un moped pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză avea numerele de înmatriculare cu valabilitatea expirată. În cauze au fost întocmite dosare penale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie la magarusi.Tiganimea analfabeta care a luat carnete pe bani omoara lumea.Habar n-au de smene circulatie,iar de bun simt nici nu poate fi vorba!
1
0
Astia nu sunt teribilisti,ci cu adevarat imbecili,infractori.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272