REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RAZII pe şoselele din Constanţa: femeile, „sancţionate” cu flori de poliţişti şi voluntarii antidrog!

RAZII pe şoselele din Constanţa: femeile, „sancţionate” cu flori de poliţişti şi voluntarii antidrog!

Replica API 9 martie 2016 | 23:48 300

8 Martie cu zâmbete

8 Martie cu zâmbete

Echipaje de poliţie, semnale luminoase în funcţiune şi maşini trase pe dreapta! Aceasta a fost atmosfera în municipiul Constanţa, în dimineaţa de marţi, 8 martie. Acţiunea poliţiştilor rutieri, în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, a început pe bulevardul I.C. Brătianu şi a continuat şi pe alte străzi şi bulevarde din urbea de la malul mării! Chiar dacă şoferiţele s-au trezit cu fiori reci pe şira spinării, la scurt timp şi-au recăpătat zâmbetul pe buze.

Şoferiţele din Constanţa, şi nu numai, au fost „sancţionate” cu flori şi felicitări de către poliţiştii rutieri şi voluntarii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog. În plus, doamnele şi domnişoarele au primit sfaturi. „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, în parteneriat cu colegii de la Agenţia Naţională Antidrog şi studenţii Universităţii Ovidius s-au gândit să oprească şoferiţele în trafic şi să le ofere o floare. De asemenea, doamnele şi domnişoarele au primit sfaturi să conducă prudent, să nu consume băuturi alcoolice sau alte substanţe interzise în trafic sau atunci când se pregătesc să se urce la volanul autovehiculelor.

Ne vom deplasa şi pe segmentul pietonal şi vom avea în atenţie toate paticipantele la trafic şi toate femeile, cărora le urăm un sincer şi călduros La mulţi ani!”, a declarat Carmen Şerbănescu, şeful Biroului Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul IPJ Constanţa. Şoferiţele trase pe dreapta au lăudat iniţiativa oamenilor legii dar au recunoscut şi faptul că s-au speriat puţin. „Chiar dacă ştiu că nu am făcut nimic rău, totuşi m-am speriat puţin. Apoi mi-am dat seama despre ce este vorba şi pot spune că este de admirat această iniţiativă, a fost o surpriză plăcută”, a spus o şoferiţă care rula pe I.C. Brătianu, înspre Valu lui Traian.

„Această iniţiativă a pornit din partea Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanţa. Ni s-a adresat o invitaţie să participăm, fiind vorba despre o campanie menită să conştientizeze doamnele şi domnişoarele şi să le ureze în acelaşi timp La mulţi ani de 8 martie. Alături de voluntarii noştri încercăm să transmitem un mesaj cu privire la riscurile ce se pot produce pe fondul consumului de droguri şi alcoolului la volan”, a declarat Cosmin Guriţă, inspector administraţie publică din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614