REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Răzvan Fodor s-a reîntors în muzică alături de Smiley

Răzvan Fodor s-a reîntors în muzică alături de Smiley

Valentina CAMARA 2 decembrie 2022 | 00:00 754

Răzvan Fodor este una dintre vedetele cu ștate vechi de la noi, făcându-se remarcat cu mulți ani în urmă ca și cântăreț.

Smiley și Răzvan Fodor

Vremea a trecut și Fodorică, așa cum îi spun prietenii, s-a lăsat de muzică și a devenit actor și prezentator, însă piesele de altădată, cu care făcea furori, încă sunt fredonate de fanii săi.

Răzvan Fodor și Smiley, duet de excepție

Astfel că acum, cu ocazia sărbătoririi României, cel mai sexi star TV, așa cum a fost desemnat în trecut, s-a reîntors la prima mare iubire: muzica.

Spre surprinderea tuturor, actorul a pus mâna pe microfon și a readus în atenția tuturor piesa pe care a lansat-o în 2001 și cu care a ajuns în topurile muzicale, dar și la sufletele multor îndrăgostiți. 

Însă, nu a făcut-o de unul singur, ci alături i-a fost Smiley. Cei doi și-au reunit vocile și talentul, după mai bine de doi ani de când și-au pus acest lucru în gând.

„De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta, iată că în sfârșit s-a înfăptuit.

Sper ca acest moment să vă trezească amintiri frumoase. La mulți ani, România!”, a scris Răzvan Fodor  pe pagina sa de Instagram.

Mai mult decât atât, odată ce duetul lor a ajuns viral, internauții au înroșit butonul de like și nu au încetat să îl complimenteze pe soțul Irinei Fodor, dar și să îl îndemne să se reapuce de muzică.

Cei din mediul online spun că este mare păcat că prezentatorul ține ascuns și lasă să se pună praful pe un asemenea talent.

Mai mult decât atât, unii sunt de părere că Fodor și Smiley ar trebui chiar să scoată o piesă în doi, pentru că vocile lor sună foarte bine împreună.

Totodată, cei care-i ascultau muzica acum mai bine de două decenii sunt de părere că vocea lui Fodor a devenit și mai plăcută odată cu trecerea timpului, mai matură și mai caldă, ceea ce îi face să fie foarte nostalgici.

”Cea mai faină unire! În muzică, în oameni și în amintiri!”/ ”Excelent!”/ ”Fodore, apucă-te de treabă!”/ ”Răzvan, mulți dintre voi abia dacă scot un sunet pe ton, tu ai un talent înnăscut, păcat că îl irosești. Ai o voce specială, cântă mai des!”/ ”Nu știu de ce te-ai lăsat de cântat”/ ”Vrem mai multe piese cu tine, Răzvane”/ ”Ce frumos! Și de plăcerea din ochi tăi în timp ce cântai… nici nu mai are rost să discutăm”/ ”Să ne surprinzi mai des”/ ”Îmi era dor să-l aud pe Fodorică din nou cântând”/ ”Ai super voce, așteptăm melodii noi”/ ”Minunată colaborare”/ ”Răzvan, n-ai cum să nu cânți. Vocea ta e caldă, dar matură și foarte rock. Aproape că îmi place mai mult de Fodor de acum decât de Fodor de acum 20 de ani. Scoate piesele din sertar și cântă!”, sunt câteva dintre reacțiile celor care i-au auzit pe Răzvan Fodor și pe Smiley cântând, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212