REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Răzvan Marin a dezvăluit cu cine se înțelege cel mai bine la Ajax. Detaliul care anunță transferul românului în Belgia

Răzvan Marin a dezvăluit cu cine se înțelege cel mai bine la Ajax. Detaliul care anunță transferul românului în Belgia

Replica API 13 mai 2020 | 23:03 860

Răzvan Marin nu s-a impus la Ajax, însă și-a făcut prieteni la formația din Amsterdam, cu care se înțelege foarte bine, a mărturisit acesta. Mijlocașul român afirmă că s-a integrat foarte bine în lotul „lăncierilor”, chiar dacă puținele minute în care a evoluat îl contrazic.

Cu un picior mai aproape de campionatul Belgiei decât de un nou sezon la gruparea olandeză, Marin a dezvăluit într-o sesiune Q&A (n.r. – de întrebări și răspunsuri) transmisă în direct pe platforma socială Instagram, cine este colegul cu care se înțelege cel mai bine la Ajax.

„Sunt foarte apropiat de Dusan Tadic, uneori luăm cina împreună, el este ca un frate pentru mine. Este un profesionist, faca totdeauna ceva în plus, începe să lucreze înainte ca antrenamentul să înceapă efectiv și o face și după ce se termină. Am învățat cu adevărat acest lucru de la el, ca multe altele”, a spus Răzvan Marin, citat de publicația AjaxShowTime.com.

Răzvan Marin, tot mai aproape de un transfer în Belgia

Chiar dacă s-a intergrat perfect la echipa antrenată de Erik ten Hag, Marin nu a jucat în acest an pentru Ajax, astfel că o plecare în această vară, sub forma unui împrumut sau transfer definitiv, este tot mai anunțată. Ultimele informații au anunțat că mijlocașul român urmează să se întoarcă în campionatul Belgiei.

Pus de urmăritori să facă o comparație între campionatul Olandei și Jupiler League, Răzvan Marin a lăudat campionatul Belgiei, cel în care cel mai probabil va evolua din vară: „Belgia este mai echilibrată, mai multe echipe concurează pentru titlu acolo, aici aveți două sau trei echipe care fac asta. De obicei, este Ajax și restul”.

Marin nu este văzut ca o soluție de viitor la Ajax, jurnaliștii de la voetbalzone.nl l-au desemnat recent în echipa fotbaliștilor care nu s-au ridicat deloc la nivelul așteptărilor.

Fotbalistul român a fost adus de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro și este al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului Ajax Amsterdam. La început a fost titular, dar până la urmă nu a jucat decât 10 partide în campionat. În ultimele 10 confruntări nu a evoluat decât 10 minute, într-un meci din Cupa Olandei.

„Răzvan Marin a fost adus după plecarea lui De Jong la Barcelona și a costat 12.5 milioane de euro. Marin nu pare să calce pe urmele predecesorului său. El nu a reușit să marcheze vreun gol, având doar 10 prezențe în Erevidisie”, și-au explicat decizia ziariștii de la voetbalzone.nl, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212