REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

”Ar fi ieșit cel mai frumos copil” Cătălin Botezatu recunoaște ce l-a sfătuit mama sa, pe vremea când forma un cuplu cu Tania Budi

”Ar fi ieșit cel mai frumos copil” Cătălin Botezatu recunoaște ce l-a sfătuit mama sa, pe vremea când forma un cuplu cu Tania Budi

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 639

Cătălin Botezatu are acum 56 de ani și o viață la care unii pot doar visa. A ajuns celebru la nivel național și internațional datorită seriozității, muncii, pasiunii și dedicării profesiei sale, dar nu numai.

”Ar fi iesit cel mai frumos copil” Catalin Botezatu recunoaste ce l-a sfatuit mama sa, pe vremea cand forma un cuplu cu Tania Budi

În spatele bărbatului puternic de astăzi stă o mamă corectă, care i-a oferit încă de pe vremea când era doar un copil o educație dură.

Maria Botezatu și-a dorea de noră pe Tania Budi

Maria Botezatu este cea care l-a format pe fostul jurat de la „Bravo, ai stil” și cea care l-a îndemnat mereu spre căsătorie.

Fiind cunoscut ca un mare cuceritor al lumii mondene, Cătălin Botezatu recunoaște că mama sa nu a prea intervenit în viața lui amoroasă.

La început și-a spus părerea despre Dana, marea lui iubire, apoi a înțeles că în dragoste nu este loc de judecăți.

Totuși, Maria a fost impresionată, dintre toate partenerele lui Bote, de Tania Budi. Designerul spune că mama sa o voia de noră, fiind sigură că din frumusețea lor se năștea un copil-minune.

”Niciodată nu s-a băgat în relațiile mele cu femeile, puțin, la început.  I-a plăcut foarte tare de Tania Budi și tot timpul mi-a zis că ar fi trebuit să mă căsătoresc pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil!”, a spus Cătălin Botezatu.

Cât despre relația mamă-fiu, Cătălin Botezatu, privind în urmă, ar spune că a avut o mamă dură și o copilărie bazată pe reguli.

Însă, deși atunci totul i se părea grea de dus, acum îi mulțumește celei care l-a adus pe lume pentru felul în care l-a crescut.

Totuși, uneori, spune el, îi mai reamintește mamei, care și acum îi dă lecții de viață, că omenirea s-a mai schimbat și bunătatea și corectitudinea nu mai sunt mereu cheia.

”Bineînțeles că cea mai severă a fost mama, ea s-a ocupat de educația mea, una spartană. Dar cu toate că atunci o consideram rea, și nemiloasă cu mine, acum nu am decât să îi mulțumesc pentru această educație… Mama îmi spune tot timpul să fiu atent cu oamenii, să fiu atent la viață, să fiu corect în viață. Mama este un rac convins, o femeie foarte educată, foarte severă, foarte citită, care trăiește după niște reguli foarte stricte și atunci încearcă să îmi impună și mie aceste reguli de  viață, pe care le asimilez, Bineînțeles. Îmi spunea să nu fur, să nu fiu ipocrit și e foarte greu să nu avem o undă de ipocrizie, în această lume. Mă învață totuși acele reguli de modă veche și tot timpul îi spun că nu se mai pot aplică în totalitate pentru că lumea s-a updatat”, a mai adăugat celebrul designer, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272