REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

”Cadou” de Crăciun! Adolescentul din Mangalia, care a omorât în bătaie un minor, a fost condamnat definitiv

”Cadou” de Crăciun! Adolescentul din Mangalia, care a omorât în bătaie un minor, a fost condamnat definitiv

Virgil STOIAN 26 decembrie 2022 | 00:00 11301

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Daniel Marian S. la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie, pentru o perioadă de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urmă cu doi ani, Daniel Marian S. i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I. A. C. care, ulterior, a și decedat la spital.

Agresorul minorului

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Daniel Marian S. la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie, pentru o perioadă de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Sentința a fost dată pe 22 iunie 2022 și a rămas definitivă, în urma deciziei Curții de Apel, din 23 decembrie 2022.

Imagini de la agresiune

Cum s-au petrecut faptele

Reamintim că, la data de 1.02.2020, orele 13.30, în timp ce afla pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor Daniel Marian S. i-a aplicat mai multe lovituri lui Andrei Ivan, producându-i leziuni care i-au pus viaţa victimei în pericol prin hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unei fisuri de arteră vertebrală dreaptă, prognostic rezervat. Mai exact, minorii s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe Facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie.

Daniel Marian S. a început să-i care victimei, minoră, pumni până a lăsat-o inconştientă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. Din păcate, ulterior a decedat.

Daniel Marian S. a fost obligat și la plata sumei de 10.000 euro către părţile civile I. P. şi I.T. - câte 5.000 euro în favoarea fiecăreia - cu titlu de daune materiale, a sumei de 70.000 euro către partea civilă I. P., cu titlu de daune morale, a sumei de 70.000 euro către partea civilă I. T. – cu titlu de daune morale şi a sumei de 30.000 euro către partea civilă I.M.T., cu titlu de daune morale. Sentința a fost dată pe 22 iunie 2022, și a rămas definitivă după ce judecătorii din cadrul Curții de Apel Constanța au respins apelul ca nefondat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
no , acum sa te vad partoasa mica si figuranta -- cum ai sa chitai la bulau sa vezi ce nunta ti au pregatit colegii - de suferinta!!!!!
1
0
De unde sa plateasca asta 100.000 de euro cand este un golan ? problema este ca guvernele si parlamentele din ultimii 32 de ani au ignorat partea foarte saraca si needucata a societatii si in consecinta astfel de rebuturi umane vor continua sa fie produse pe banda rulanta cu o viteza exponential mai mare decat azi ia raastfel de fapte vor fi din ce in ce mai frecvente - cea mai mare parte din vina apartine guvernelor si parlamentelor din ultimii 32 de ani
1
0
Nu-i bai o sa l vedeți în luna august acasă la grătar cu lăutari
1
0
Mari jigodii judecatorii. Pseudo oameni. Pe viata trebuia bagat acest kkt la cusca. Tebuie sa te pui in locul parintilor copilului decedat. Eu daca as fi in locul lor in mod cert l-as omori si pe criminal si pe judecatori. Macar sa stie altii sa dea solutii omenesti pe viitor. Nu bataie de joc
3
0
atat valoreaza o viata de om in romania anului 2022 ? 5 ani din care face 2,5 ? rusine parlamentului in primul rand care a emis legi atat de aberante, care permit judecatorilor sa dea pedepse atat de usoare si in al 2 lea rand judecatorilor; iese dupa 2,5 ani si daca a vazut ca se ia atat de putin se va simti incurajat sa repete fapta ca si altii care au aflat acum de asta
3
0
daca se poate si adresa jighimelei de judecator.
3
0
Inca o FLE.GMA aruncata romanilor, de catre MAFIA INJUSTITIEI din PESEDISTA constanta !!! Dragi ziaristi, daca aveti curaj, publicati NUMELE SI POZELE judeCA.CAtorilor care l-au facut scapat SI PE ACEST CRIMINAL !!!
3
0
Nu stiu de ce Mengele ala imi este din ce in ce mai simpatic ...
7
0
5 ani? sunt altii care au furat ceva neinsemnat si au luat mai mult
8
0
De abia astept sa ajungi pe poarta alba.iti scot eu toate bataile din cap.o sa fi femeia mea de la patul doi
14
0
Daca va iesi peste 5 ani si va face o alta infractiune, atunci inseamna ca judecatorii au judecat gresit. Si ar trebui si ei inchisi cu dublul pedepsei pe care au aplicat-o ei si nu a avut efect! . Asa ar trebui sa fie legea. Si atunci, nu va mai da niciun judecator pedepse asa mici!
15
1
Cu Osc aceasta familie trăiesc la herghelie o familie dez învață denaturata vai de mama lor oameni de speță joasă bani euro oare au văzut în viata lor cum arata un euro
15
1
Închisoare PE VIAȚĂ.....
18
0
CINCI ANI DE MUNCA GREA S A POATA PLATII DATORIILE , NU LA ODHNA, SPORT SI ...LECTII DE ...VIITOR! CAND IESE S A MEARGA... COCOSAT, CU MECLA IN ...PAMANT!
26
0
Justiție de kko. Trebuia judecat că adult și condamnat 20 de ani. Iese in 5 ani i*******r calificat cu studii și iar va da de lucru instanțelor. Este un exemplu de ineficientă a legii. Toți minorii știu acum că dacă omoară pe cineva iau 5 ani și scăpa.
29
0
Eu zică că trebuia mai mult și să se desființeze așa zis. Cluburile de fabricat infractori bătături criminali. , La paravanul asta se fabrică așa specimene infractori
25
0
Un căcat de copil, tasu și măsa stau în herghelia Mangalia 2 bețivani renumiți...zugravi de meserie...el un bețiv notoriu și o putoare ordinară care nu au știut sa dea o educație la copil, eu i-aș baga și pe ei câte 5 ani la mititica ...niște gunoaie umane într-un cuvânt!!!
30
1
lasa ca acolo il sparg in anus golanii , il invata aia tainele sexului , la centrul ala cand o sa iasa de acolo o sa fie expert la rozeta
22
2
Doar atât!!!???? Pt crima!????
32
2
5 years for murder what the fuck is wrong with our country?
34
2
Dacă omora un avorton de judecător primea 30 de ani.
43
1
zeci si sute de mii de euro cand el n-are dupa ce bea apa. Judecatorii din Romania sunt cei mai p******i de pe Terra.
45
1
Bravo vajnicilor judecători constănțeni cu salarii nesimțite și porcești din banii noștri.Daca fura unul o găină primea 10 ani așa poate iese asta după 2 ani și să vă fută un pumn intre ochi nemernicilor că asta meritați.
52
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212