REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

”El este greu de pensionat” Revine Cabral pe micul ecran?

”El este greu de pensionat” Revine Cabral pe micul ecran?

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 582

La finalul anului trecut, după ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde, alături de Adela Popescu, a moderat show-ul din junglă, Cabral a surprins pe toată lumea cu decizia sa.

”El este greu de pensionat” Revine Cabral pe micul ecran?

Pe rețelele de socializare, prezentatorul și-a anunțat atunci retragerea din televiziune pe o perioadă nedeterminată, după zecile de ani petrecuți în lumina reflectoarelor.

Cabral se împarte între proiecte și familie

De atunci, fostul om de televiziune s-a rezumat doar la a ține legătura cu fanii pe rețelele de socializare, având și acolo o mică pauză.

Însă acum, în cadrul unui interviu, despre viața lui Cabral, de când nu mai este prezentator, a vorbit soția sa.

Conform Andreei Ibacka,  în toată această perioadă, Cabral nu a stat degeaba.

Așa cum spunea chiar el în mesajul publicat, aparițiile de pe micul ecran le-a înlocuit cu grija și implicarea în casă și familie.

Acum se ocupă mult mai mult de cei doi copii pe care îi are și este foarte implicat și în tot ce înseamnă treburi gospodărești, ducând la final tot ce a pus pe locul doi cât timp își dedica viața emisiunii pe care o modera.

Mai mult decât atât, deși nu a vrut să ofere prea multe detalii în acest sens, Andreea Ibacka a spus că soțul ei nu se pensionează, deci nu a renunțat definitiv la cariera sa.

Ba chiar, acum că și-a dus la bun sfârșit și proiectele personale, pe rol se află și alte planuri mari, despre care, spune actrița, va vorbi în curând, în mod public, Cabral.

”El este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește s-a apucat de croșetat. El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu, acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a spus Andreea Ibacka, conform wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272