REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Reabilitarea Școlii Gimnaziale numărul 40 „Aurel Vlaicu” a încăput pe mâinile unei firme din Ploiești

Reabilitarea Școlii Gimnaziale numărul 40 „Aurel Vlaicu” a încăput pe mâinile unei firme din Ploiești

Replica API 29 aprilie 2022 | 00:14 1411

O cunoscută firmă din Ploiești se va ocupa de elaborarea expertizei tehnice și a studiului geotehnic pentru obiectivul de investiții ,,Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială numărul 40 ,,Aurel Vlaicu” Constanța. Este vorba despre societatea Holiday D'Sign Consult SRL, firmă ce de-a lungul anilor a câștigat mai multe contracte pentru reabilitarea mai multor unități de învățământ de pe raza municipiului Constanța.

Cunoscuta firmă Holiday D'Sign Consult SRL din Ploiești a câștigat un nou contract pentru elaborarea expertizei tehnice și a studiului geotehnic pentru investiții ,,Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială numărul 40 ,,Aurel Vlaicu” Constanța. Contractul are o valoare 30.000 de lei fără TVA și o durată de 6 luni cu posibilitatea prelungirii. Conform contractului, firma se va ocupa de studiul geotehnic, dar și de expertiza tehnică.

Iată ce presupune contractul!

Studiul geotehnic va investiga terenul de fundare a clădirii, va prezenta și va evalua infirmațiile geotehnice din teren. Studiul geotehnic se va elabora cu respectarea normelor tehnice și normativelor privind documentațiile geotehnice în vigoare. În acest studiu de vor face precizări și recomandări de proiectare și execuție. Acesta va avea rolul de a furniza proiectantului informațiile necesare pentru dimensionarea optimă a structurii de rezistență a construcției, în general, și în mod special a fundației. Studiul geotehnic va fundamenta soluțiile tehnice pentru realizarea lucrurilor de reabilitare a imobilului. Acesta ar urma să fie elaborat pe baza măsurătorilor efectuate în teren, a informațiilor de specialitate deținute de prestator asupra terenului analizat și a rezultatelor analizelor de laborator efectuate asupra probelor prelevate în cursul forării.

În ceea ce privește expertiza tehnică, aceasta va analiza structura de rezistență a clădirilor din puncte de vedere al asigurării cerințelor esențiale așa cum definite de lege. Valoarea totală a contractului este de 30.000 de lei fără Tva, 25.000 fiind expertiza tehnică, iar alți 5000 de lei vor fi pentru studiul geotehnic. Durata contractului de prestări servicii este de 6 luni, de la data semnării de ambele părți cu posibilitatea prelungirii cu acordul părților.

Firma este abonată la contractele Constanței

Nu este primul contract pe care societatea îl prinde la Constanța, fiind vorba despre mai multe contracte privind elaborarea documentației tehnico-economice aferente „Creșterii eficienței energetice a imobilului Liceul Traian, Constanța“ sau Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. De asemenea, firma a mai câștigat și contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“.

Date despre Holiday D'sign Consult SRL

Holiday D'sign Consult SRL a fost înființată în anul 2006 și are sediul în municipiul Ploiești, pe strada Italiană. Firma este controlată de de Dinu Florin Marius (80%) și Dinu Adrian (20%). Cei doi sunt și administratorii societății. În anul 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 1.267.571 lei, un profit de 321.754 lei dar și datorii de 724.498 lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272