REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Reacția Deliei după ce Iulia Albu a apărut în papuci la TV

Reacția Deliei după ce Iulia Albu a apărut în papuci la TV

Replica API 4 mai 2022 | 00:00 1078

Iulia Albu e al patrulea jurat de la „iUmor”. În ediția din seara aceasta a emisiunii de la Antena 1 ea apare la masa juriului alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Cea pe care reușește să o uimească încă de la început e celebra cântăreață, care remarcă papucii criticului de modă. Iulia Albu își face o intrare spectaculoasă la „iUmor”, pe covorul roșu.

Poartă o rochie prețioasă, lungă, care îi pune silueta în evidență. Se așază la masa juriului, iar de acolo analizează toate numerele concurenților în ediția din această seară. La un moment dat, vedeta se ridică, iar Delia observă că Iulia Albu poartă papuci la TV.

Cântăreața se uită uimită la încălțămintea vedetei, una care seamănă cu două labe de pisică. Momentul a fost surprins într-o fotografie pe care Iulia Albu a distribuit-o pe Facebook.

„Acel moment când Delia m-a văzut pentru prima oară în papuci...”, a transmis vedeta.

Iulia Albu va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică, de la 20.00, la Antena 1. „iUmor” continuă, duminică seară, cu ultima ediție din audiții. Ultimul jurat-surpriză care se va alătura mesei juraților în această etapă a competiției este Iulia Albu, scrie libertatea.ro.

„Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant. Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo. În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea, pentru că o ador!”, a dezvăluit cel de-al patrulea jurat al celei mai noi ediții „iUmor”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272