REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Reacția genială a lui Măruță după ce Andra a dezvăluit intimități din viața de familie

Reacția genială a lui Măruță după ce Andra a dezvăluit intimități din viața de familie

Replica API 25 februarie 2022 | 00:00 902

Andra şi Cătălin Măruţă sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar familia lor este dată drept exemplu mere. Solista şi prezentatorul TV sunt împreună de aproape 16 ani, dar sentimentele dintre ei nu par să se fii schimbat. Andra a oferit un interviu despre viaţa de familie, iar reacţia lui Cătălin nu a întârziat să apară.

Andra şi Cătălin Măruţă

Andra a vorbit despre viaţa ei de familie, despre căsnicia cu Cătălin Măruţă, dar şi despre copiii lor, David şi Eva. Solista de 35 de ani a mărturisit, în revista OK! Magazine!, că există clipe când nu îţi găseşte cuvintele, când e copleşită de emoţie, datorită momentelor fericite pe care le-a petrecut alături de Cătălin şi copiii lor, citează click.ro.

"Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei: când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva", a spus Andra, pentru OK! Magazine.

Cătălin Măruţă a ţinut să îşi arate sprijinul faţă de soţia sa, aşa cum face mereu şi a publicat on clip, pe InstaStory, în care a promovat revista, tocmai ieşită pe piaţă. Prezentatorul s-a oprit chiar pe titlul interviului, care conţine citatul în care Andra spune că uneori nu îşi găseşte cuvintele, iar reacţia a fost una savuroasă.

"Ce scrie aici? "Sunt momente în care nu îmi găsesc cuvintele"? Mă mir, nu ţi s-a întâmplat niciodată când vine vorba de mine", a spus Cătălin Măruţă, în glumă, pufăind chiar puţin, pentru efect.

Andra şi Cătălin Măruţă, 14 ani de căsnicie

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit în 2008, acum aproape 14 ani, iar ceremonia a fost una la care s-a strâns toată lumea bună din showbiz-ul românesc.

Andra a povestit, în interviul de la OK! Magazine, că ea şi Cătălin Măruţă sunt un cuplu la fel de bine sudat ca în primii ani de relaţie şi că, deşi s-au schimbat amândoi din 2008, când s-au căsătorit, sentimentele sunt la fel de puternice.

"În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de „proaspăt îndrăgostiţi”, ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie. Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi „Da” la starea civilă", a spus Andra.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272