REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Reacția HALUCINANTĂ a unui procuror după ce a fost amendat în trafic

Reacția HALUCINANTĂ a unui procuror după ce a fost amendat în trafic

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:00 292

Reacție HALUCINANTĂ a unui procuror după ce a fost amendat pentru că a fost prins cu viteză și cu inspecția tehnică expirată.

Supărat că agenții au îndrăznit să-l sancționeze și să-i rețină plăcuțele de înmatriculare, magistratul i-a amendat pe cei doi polițiști cu câte 5.000 de lei pentru că din cauza lor... ar fi întârziat la serviciu, lucru considerat de procuror... un atac la adresa justiției!

Totul este scris negru pe alb într-un document emis de acest procuror, document obținut în exclusivitate de Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Art.16 alin.2 Constitutia Romaniei "nimeni nu este mai presus de lege"! Afara cu procurorul!
3
0
justitiei din ROMANIA!!! Trebuia sa dea NUP unor violatori, unor javre care au omorat oameni si care au fugit de la locul accidentului si unor puscariabili care au furat, fura si vor fura in continuare!!! De aia era atat de suparat javra care se crede superior noua, doar pt faptul ca este inalt demnitar, inalt functionar public!!! Muri-a-r- familia in chinuri groaznice, atat lui cat si TUTUROR celor care inlesnesc eliberarea sau mai bine zis necondamnarea celor care merita acest lucru - avocati, juristi, procurori, judecatori si ce mortii mamiilor mai sunt!!!
5
0
popor de cretini
0
2
Trebuiau arestati spagarii! Parca sunt stapanii soselelor.La puscaria cu analfabetii care nu stiu sa scrie. Daca ar avea scoalaprocurorului atunci sa emita pretentii. Auzim foarte des ca pandarii astia sunt oamenuu legii.Ei as, de unde pana unde sa fie asa, habar nu au de prevederile legale dar au pretentii.Ce face haina statului platita de noi si prostia caracteristica a imbecililor astia luati de pe strada.
2
7
justitia dreapta ,,,justitia straba,,,mai bine judeca staboru.
2
2
Corect. Vrem numele procurorului.
8
0
Numele procurorului? Sa stim si noi cine se crede mai presus de lege, face abuz in serviciu etc.
11
0
Eu am dreptate dar nu am bani cine mituieste pricurori castiga la fel cum face dragnea psd da bani sa scape de puscarie liviu
3
6
Sa le dea si lor amenda sa vada cum e, ca stau numa dupa colturi zici ca vaneaza bombe bagamias pula in ei
10
11
Pe la toate parchetele este asa. Sa vedeti cum este cand procuroarea de serviciu nu vine la o prounere de arestare pentru ca are programare la coafor si astfel infractorii pleaca liberi si le rad in fata politistilor.
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272