REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Reacția lui Cabral, după ce Lora a avut o apariție sexy în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Cam mișto baba”

Reacția lui Cabral, după ce Lora a avut o apariție sexy în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Cam mișto baba”

A.F. 21 octombrie 2023 | 00:00 416

Cabral a urmărit apariția Lorei din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, și a avut o reacție publică, pe Facebook.

Reactia lui Cabral, dupa ce Lora a avut o aparitie sexy in emisiunea lui Catalin Maruta: „Cam misto baba”Lora, Cabral

Pe 18 octombrie, Lora a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, decoltată și cu volane în partea de jos, cântăreața a apărut în platou cu zâmbetul pe buze. „Superbă ca de obicei”, i-a spus Cătălin Măruță artistei, care a și cântat.

În emisiunea de la Pro TV, Lora a interpretat melodia „Goală”, pe care a lansat-o în urmă cu 10 zile. În culise, un prieten a filmat-o pe artistă interpretând melodia în platoul de la Pro TV, iar apoi ea a distribuit clipul pe Facebook.

E surprinsă cântând și dansând provocator alături de colegele ei. „Da, ştiu! Sunt urâtă, bătrână şi fără voce. Atât s-a putut!”, a scris artista în dreptul cipului distribuit în mediul online.

Fanii au contrazis-o, i-au apreciat clipul, care a strâns deja zeci de mii de vizualizări. Printre cei care au comentat se numără și Cabral: „Cam mișto baba…”, a scris el, iar fanii au reacționat: „Dacă vede Andreea comentariul…??!!”

Reactia lui Cabral, dupa ce Lora a avut o aparitie sexy in emisiunea lui Catalin Maruta: „Cam misto baba”

Ce a declarat Lora în emisiunea lui Cătălin Măruță

De curând, pe Instagram, Lora a postat un mesaj tăios. „Multe vipere manipulatoare deghizate în victime au încercat să-mi distrugă reputația, cariera, viața. Am crezut că vor reuşi, dar mai mult am crezut protecția mea Divină. Aveți grijă de voi”.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a vrut să explice postarea făcută. „Au fost multe, multe situații așa. Au fost oameni care mi-au fost alături doar ca să dea bine. (…) Problema e când investești suflet în astfel de relații. (…)

Nu cred că scapă cineva din existența asta fără. Înveți să nu te mai consumi, să mai dai diamante la porci așa repede. Eu sunt drăguță și vreau să mă deschid și să te deschizi, dar mi-am păstrat o protecție. Nu îți dau zece din oficiu, hai să începem de la cinci.

Reactia lui Cabral, dupa ce Lora a avut o aparitie sexy in emisiunea lui Catalin Maruta: „Cam misto baba”

„Mereu am avut anxietatea că voi fi părăsită”

Lora a împărtășit o parte din viața sa personală, vorbind deschis despre provocările cu care s-a confruntat și despre modul în care și-a depășit anxietățile. Artista a învățat să aibă răbdare și să se accepte așa cum este, cu bune și cu rele.

Cu sprijinul partenerului său de viață, Lora a descoperit că autenticitatea și sinceritatea îi aduc în preajmă oamenii adevărați, care o susțin și o apreciază pentru cine este cu adevărat.

„Am fost foarte inspirată să am răbdare și cu mine, să mă înțeleg, să mă iert și să mă accept, să nu mai încerc să fiu perfectă… Mereu am avut anxietatea că voi fi părăsită, că nu îi va plăcea cuiva de mine. Cu el (n.r. – partenerul ei de viață), am învățat că lucrurile stau complet diferit, e foarte ok să fii tu; cu cât ești mai tu, cu bune si cu rele, oamenii tăi te vor găsi și vor fi acolo, cei care trebuie”, a spus Lora la Radio Impuls, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468