REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Reacţia lui Dorian Popa după ce s-a spus că ar avea o idilă cu Oana Zăvoranu

Reacţia lui Dorian Popa după ce s-a spus că ar avea o idilă cu Oana Zăvoranu

Replica API 23 decembrie 2019 | 00:00 683

Oana Zăvoranu şi Dorian Popa

Foto: arhivă personală

Colegi de platou în serialul "Sacrificiul" (Antena 1), Dorian Popa şi Oana Zăvoranu au apărut în câteva scerne controversate dând naştere unor speculaţii potrivit cărora cei doi ar avea o legătură amoroasă. Cel care a lămurit lucrurile a fost cântărețul de 31 de ani, care a infirmat categoric zvonurile explicând că are o relaţie solidă cu iubita lui, Claudia.

Deranjat de speculaţiile care s-au făcut în ultima vreme, Dorian Popa a explicat foarte tranşant că îl leagă de Oana Zăvoranu doar o relaţie profesională şi o amiciţie.

“Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”. Este adevărat că în noul sezon al serialului, «Alegerea», rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion ne impune sã nu amestecăm munca cu viaţa personală. Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectată. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii. Dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal”, a punctat Dorian Popa.

Zvonurile care au tot circulat au fost alimentate şi de faptul că Oana Zăvoranu a şters toate pozele pe care le avea pe reţelele sociale cu soţul său. Oana Zăvoranu s-a cununat, religios, cu Alex Ashraf în vara lui 2016, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană.

La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a redescoperit ”jumătatea”.

Unul dintre motivele pentru care bruneta și palestinianul s-ar fi despărţit pare să fi fost imaginile surprinse într-o benzinărie din nordul Capitalei, în care Alex Ashraf o atingea pe picior pe o colegă de la sală. Bruneta cu care se afla Alex Ashraf și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar palestinianul a recurs la câteva gesturi uşor pripite şi nepotrivite pentru un bărbat însurat.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta da cuplu, un garoi care se spala pe dinti cu Axion si o panarama mahalagioaica.
5
0
amandoi au gingiile vinete...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212