REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Reacția lui Gică Hagi după ce Farul a devenit campioana României

Reacția lui Gică Hagi după ce Farul a devenit campioana României

A.F. 21 mai 2023 | 23:55 2062

Farul a învins-o pe FCSB cu 3-2, după ce a fost condusă 0-2, și a devenit campioana României. Datorită victoriei cu FCSB, Farul s-a distanțat la patru puncte de echipa lui Elias Charalambous și, cum mai e de disputat o singură etapă, nu mai poate fi ajunsă.

Reactia lui Gica Hagi dupa ce Farul a devenit campioana Romaniei

La finalul meciului, Gică Hagi a transmis că Farul merită să fie campioană și că a crezut tot timpul în victorie, chiar și la 0-2.

„Au jucat cele mai bune echipe, în formă amândouă. A fost o zi frumoasă pentru mine astăzi, o vom pune în ramă. Mă bucur că acum toată Constanța e fericită și suntem cu toții fericiți. E super! Am crezut tot timpul în victorie, ne place să jucăm în atac, trebuia să atacăm tot timpul. L-am spus jucătorilor tot timpul să aibă răbdare, să înceapă construcția atacului din spate - trebuie să știi să ieși din spate, portarul și fundașii să construiască faza bine, mijlocașii să facă mingea să alerge dintr-o parte în alta, iar atacanții să aibă calitate în finalizare, demarcare și execuție. cred că am avut de toate în seara asta cu toate că am început meciul foarte prost. Știam că echipa adversă are calitate dar au făcut niște greșeli care i-au costat. Eu zic că toți jucătorii sunt fenomenali, fiecare a făcut ce trebuie. Am întors toate meciurile, am jucat foarte bine, am marcat multe goluri, avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri. Sunt foarte mândru de ei. Știam că am o echipă foarte talentată“, a transmis antrenorul Gică Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-a dat faru cu terenu in cap,atat puteti
0
0
A fost un blat de toata frumusetea. Farul daca mai juca 10 reprize nu reusea sa dea gol Stelei. Dar cum fi la nas nu poate sa ii ia sunca din fasole l-a lasat sa castige. La anul o sa se lupte pentru B. Dan Petrescu nu vorbea aiurea.
0
1
Hahaha v-a adus machidonul titlul la Constanta sa se bucure romanii din Constanta.Haideti injurati-l.
2
0
Felicitari pentru performanta.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515