REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Reacţia lui Iohannis după ce Barna a declarat că românii s-au săturat de "această ciupeală oportunistă promovată de Orban"

Reacţia lui Iohannis după ce Barna a declarat că românii s-au săturat de "această ciupeală oportunistă promovată de Orban"

Replica API 31 mai 2019 | 01:31 432

Atacurile dintre liderii PNL şi cei ai USR-PLUS din ultimele zile nu îl îngrijorează pe preşedintele Klaus Iohannis. Acesta este de părere că formaţiunile politice de opoziţie se vot înţelege şi vor putea colabora fără probleme.

Întrebat ce părere are despre schimbul de replici de la distanţă dintre Ludovic Orban şi Dan Barna, Klaus Iohannis a răspuns: "Aceste aspecte o să dispară pe parcurs".

Liderul USR Dan Barna a declarat joi, Adevărul Live, că Ludovic Orban se preface surprins că Alianţa USR PLUS va avea candidat propriu la prezidenţiale, precizând că alianţa s-a născut tocmai pentru că românii s-au săturat de "această ciupeală oportunistă promovată de Orban". Barna a răspuns astfel criticilor liderului PNL Ludovic Orban faţă de anunţul privind un candidat propriu al USR la preşedinţie.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte multi romani au votat asa incat niste nimicuri au ajuns sa se ridice. Germanii au facut la fel si a fost instaurat nazismul. Nu a fost o ciuma rosie,aia era opozitia fata de nazisti. Cred ca romanii vor sa resimta pe pieile lor istoria,de lene sa o citeasca sau sa priveasca la ce se intampla in jur azi. De puturosi si ignoranti mandri,romanii isi vor vota iadul pe pamant. Apoi normal,vor scoate vaiete degeaba.
2
2
faceti dreptate , votati dacian ciolos presedinte , dati-i o palma cu piciorul lui werner ! un neamt care nu merita sa fie presedintele romaniei ! de ce a iertat germania de datorie ? ati crezut ca am scapat de nemti in 1944 ?
2
1
Fugi de aici cu lingaii tai.Barna s-a dus repede la latrina 3, sa ce.Vorba romanului din capul sirului, este o adunatura de intelectuali care vor sa o duca mai bine, fara munca. Dau cu gura, ca nu-i doare si-si asuma orice mizerie, fara sa raspunda. Este vremea Dandanachilor, a Catavencilor, a Trahanachilor! Unde-i Caragiale sa ramana masca. Niste neica nimeni ahtiati dupa putere.
4
3
USR PLUS este un amalgan cu bisericute, ce fiecare trage in alta parte.
5
2
cum ajungi la haznaua 3 o iei razna .Ce cacat de varan a mincat ?
4
4
PNL oportunisti.nu au fost niciodata o alternativa. Dar sunt buni pentru majoritarea parlamentara, la voiitoarele alegeri.
5
4
Oricum intre neamt si orice candidat usr aleg candidatu usr.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212