REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Reacția lui Jennifer Garner, după anunțul logodnei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

Reacția lui Jennifer Garner, după anunțul logodnei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

Replica API 15 aprilie 2022 | 00:00 712

Fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, a vorbit despre relația pe care o are acesta cu Jennifer Lopez. Actrița este fericită pentru fostul său.

Jennifer Garner

Jennifer Garner se bucură pentru fostul soț și îl susține în decizia pe care a luat-o, cea de a se căsători cu iubita sa din tinerețe, JLo. De asemenea, actrița consideră ca Jennifer Lopez are o influență pozitivă asupra bărbatului, conform dailymagazine.co.uk, citat de click.ro.

Relația lui Ben cu fosta soție

Ben și Jennifer Garner au împreună trei copii, pe Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani și Samuel, ce are 10 ani. Affleck nu a ascuns de familia sa faptul că o va cere în soție pe Jlo și i-a avertizat pe toți, în prealabil, cu privire la propunere.

„Ben le-a spus lui Jen și copiilor despre planul său, așa că au știut dinainte despre asta”, a declarat o sursă.

Videoclip amuzant postat pe rețelele sociale

Recent, parcă, în încercarea de a arăta că nu doar JLo este talentată la dans, Jennifer Garner a postat un videoclip pe Instagram care demonstrează că și ea este, cel puțin, la fel de talentată.

Împreună cu prietena ei, Tiler Peck, ce este dansator principal la ''New York City Ballet'', au dansat și s-au simțit bine pe piesa lui Meghan Trainor, ''Better When I'm Dancin''.

Relația lui Jlo

JLo are și ea, dintr-o căsătorie anterioară cu Marc Anthony, doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori și logodită de două ori. Unul dintre logodnicii săi a fost chiar Ben Affleck, la începutul anilor 2000.

Despre recenta logodnă, JLo a povestit, amuzată, cum s-a întâmplat. Cântăreața a dezvăluit că nu se afla nicăieri altundeva, decât în baie, când iubitul său i-a adresat întrebarea. De asemenea, ea a specificat că se afla într-o cadă plină cu spumă când Ben i-a oferit inelul.

J-Lo și-a prezentat noua achiziție, inelul verde cu diamante, explicând că verdele este culoarea sa preferată.

Logodna lor anterioară s-a încheiat acum 18 ani, în 2004, iar de atunci cei doi s-au căsătorit, au avut copii și au divorțat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272