REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reacția lui Marcel Ciolacu după ce a fost amendat pentru sfidarea regulilor anti-COVID

Reacția lui Marcel Ciolacu după ce a fost amendat pentru sfidarea regulilor anti-COVID

Replica API 25 octombrie 2020 | 16:11 1772

"Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice", acuză Marcel Ciolacu, după ce a fost amendat pentru încălcarea măsurilor anti-COVID. Liderul PSD a fost fotografiat stând la masă, în restaurantul unei pensiuni, fără să respecte distanțarea și în prezența a 10 persoane, deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii.

Marcel Ciolacu

"Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane", a scris liderul social-democraților pe Facebook, scrie digi24.ro.

Marcel Ciolacu explică faptul că "județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban un betiv ordinar ca si Ciolacu si barna poponaru
1
0
uluitor . este cat se poate de grav
0
0
are dreptate in privinta lui orban nici ei nu au fost mai breji si dupa alegeri au petrecut fara sa tina cont de pandemis
3
1
Traiti-ar familia, da cat de mare este de te-ai asezat la o masa de zece persoane?Daca stateai la o masa de 4 sau 6 persoane, probabil nu mai aveau loc si colegii.Pentru a inchina un pahar se poate si de la distanta,gestul conteaza. Probabil trebuia sa descantati licoarea lui Bachus si sa puneti tara la cale si atunci se impunea stilul gramada.Ciolacule, lasa vrajeala!
2
2
Noua chiar ni se rupe pula de voi dragi papagalii romani
2
2
Ai dreptate omul e dus cu pluta,inloc sa spuna"da domnule am gresit,imi pare rau"el o trage cu PNListi care sunt vinovati pentru ca nu a respectat el legea,defat PSDisti nu si-au cerut scuze nici cand deputati lor au aprobat tacit proiectul de lege al UDMRistilor,proiect de crearea a unei regiuni autonome in Romania,adica un stat independent in Romania ci i-au acuzat pe securisti pt.ca l-au informat aia pe Johanis si presedintele a oprit lovitura de stat a coalitiei PSD--UDMR.
4
3
Ciolacu un dobitoc , iar tu un JEG .
0
5
un dobitoc, in loc sa-si ceara scuze omul acuza. Asta este PSD
3
3
Ziar de rahat! De ce ati blocat la comanda toate comentariile de la articolul despre Celzin Latif. Mi-e scarba de voi!
10
0
Chiar nu reusim sa pastram regulile in favoarea anarhiei sau chiar nu stim sa pierdem pacat
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218