REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Reacţia lui Palaz, după ce Turcescu a 'profeţit' un tur doi Iohannis-Dăncilă: 'Pentru idioţii cu grade. Să fie clar: Iohannis şi Paleologu'

Reacţia lui Palaz, după ce Turcescu a 'profeţit' un tur doi Iohannis-Dăncilă: 'Pentru idioţii cu grade. Să fie clar: Iohannis şi Paleologu'

Replica API 25 octombrie 2019 | 04:33 258

Claudiu Palaz, Robert Turcescu

Deputatul PMP Robert Turcescu are o opinie care a inflamat o parte din colegii săi de partid. Astfel, într-o postare pe Facebook, Turcescu a dat de înţeles că pronosticul său în ceea ce priveşte turul doi de la alegerile prezidenţiale este o confruntare între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

La scurt timp, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz a postat, tot pe Facebook: "Pentru idioţii cu grade. Să fie clar turul 2: Iohannis şi Paleologu".

Întrebat dacă s-a referit la Turcescu, Palaz a evitat un răspuns. Dar, despre Turcescu se ştie că, în 2012, figura în evidențele militare ale MApN ca ofiţer superior, fiind avansat la data de 14 aprilie 2010 de la absolvent direct la gradul de locotenent-colonel în rezervă de către ministrul Apărării de atunci, Gabriel Oprea. Ca el, şi o întreagă listă de politicieni, toate avansările în cauză ridicând mari semne de întrebare.

Însă, după dezvăluirile legate de respectivele avansări, în urma solicitării lui Turcescu, care a declarat că nu a satisfăcut stagiul militar şi nu a solicitat niciodată să fie încorporat, MApN i-a retras gradul de locotenent-colonel.

Tot turcescu, după cum ne amintim, a fost protagonistul unui "autodenunţ": în septembrie 2014, aflat într-un studio tv, a mărturisit, brusc, faptul că a fost ofiţer acoperit în presă. A prezentat, cu acea ocazie, nişte documente xeroxate din care ar fi reieşit că ar fi fost locotenent-colonel.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum dupa ce avem rezultatul primului tur, cine este idiotul?Piticul guraliv sau colonel locotenentul?
0
0
Vocabular suburban!
3
0
Doua lepre dintr-un partid petrov-basinist ! Nu mai scapam de ei!!!
6
1
Elena Udrea presedinte si Traian Basecu prim ministru.
3
7
Un creier flatulant
5
0
Ceva nu e clar. Palaz asta, cu podul, cu numele scris pe toate gardurile, nu avea si el grade? Parca cam asa este nu? Oricum, partid mai corupt, mai plin de gradati,securisti si KGB-isti , mai plin de dobitoci ca PMP nu cred ca este altul. Cred ca am mare dreptate
8
0
Joianis cu Veorica acesta este turul doi din pacate pt poporul roman
6
5
In turul doi vor ajunge Iohannis si Barna. Dancila nu scoate mai mult de 15%, e in picaj zilnic cu orice prostie debitata pe la TV. Iar Paleologu e un idiot, pana si Diaconu il va depasi.
8
7
Doi handicapati,unul care fura curent si unul care ar trebui internat.
13
2
Indigerent cine o sa ajunga in turul doi si indiferent cine o sa castige alegerile cu siguranta nu o sa fie un presedinte al tuturor romanilor. O sa fie presedintele celor Cativa care i-au dat bani si pt interesele lor se va agita.
11
3
Toti sunte ti lepre ordinare sictir
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272