REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Reacția lui Sorin Cîmpeanu, după ce 600 de profesori au fost chemați la cursuri de numerologie

Reacția lui Sorin Cîmpeanu, după ce 600 de profesori au fost chemați la cursuri de numerologie

Replica API 12 ianuarie 2021 | 23:17 2178

După ce 600 de profesori au participat la cursuri online de numerologie organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a dezaprobat inițiativa spunând că prioritățile educației sunt cu totul și cu totul altele, precum educația online, dotarea școlilor și a elevilor cu instrumente de învățare, organizarea examenelor naționale.

Sorin Cîmpeanu

„Un curs de? Am înțeles. Da, pot să va spun ce au spus alții mai importanți înaintea mea. Fostul președinte francez Jacques Chirac spunea că «Nouă ne arde casa și noi ne uităm în altă parte». Ce spuneți dvs cu siguranță nu face obiectul priorităților Ministerului Educației și sistemului educației. Ceea ce spuneți dvs are legătură directă cu profesionalizarea managementului din educație. Atunci când ai inspectori generali care nu știu să trieze importantă unor anumite informații și le dau drumul în sistem fără să le trieze, se ajunge la astfel de situații regretabile. Evident că este o greșeală. Greșelile se plătesc”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Noul inspector general al judeţului Galaţi, Selena Costea, a trimis o adresă cadrelor didactice prin care le invită să participe la proiectul online „Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev”. Adresa are antetul Inspectoratului şcolar, iar proiectul este iniţiat de o asociaţie a numerologilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am ajuns la momentul in care atentia noastra nu mai este indreptata catre elev ci mai degraba catre portofoliul nostru. In loc sa ne indreptam atentia catre materie si catre elev , suntem indrumati de catre directiune sa facem fel si fel de tabele ,acte si tot felul de inscrisuri doar pentru a da bine. Invatamantul nu mai este ce a fost ! Punct ! se vorbeste numai despre europenizare dar omitem un lucru ,nu suntem acolo!
0
0
numerologia,astrologia,sint niste mari excrocherii.Cu toate astea o gramada de borfasi isi dau cu parerea zi de zimla tembeliziuni,mai ales latrine.Uitati.va bouarilor la discovery,sa vedeti cum arata planetele,care n.au nic o treaba cu destinul vostru de cocalari! va dati seama ce prostani cred in numerologie..
3
1
dar cursuri de sarit coarda nu se fac?
3
1
Costea Selena machedonaca de Galati.Au pus-o liberali cipani din Galati de la Rubla de la Becalii sefa ca sa faca bani.Prima mangla cipanesca au bagat o noua materie scolara numerologia,o excocherie pe care se pregateau sa cheltuie- fure banii de la buget.
3
1
numai tampiti in galatiul ala
3
1
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
2
2
Voi sunteti prosti ? Pe cand cursuri de tarot ?
7
1
Acea adresa a fost trimisa de la minister. A aparut si pe site-ul ISJ Constanta. Dupa ce scandalul a aparut in presa, adresa a fost scoasa de pe siteul ISJ. Ministerul a facut o gafa si acum da vina pe inspectorate
8
0
Galati si Braila. WC-ul dobrogei.
6
4
N-ar trebui sa te preocupe educatia on-line, dle ministru, ar trebui sa te preocupe redeschiderea scolilor......
5
3
Mister pnl Campeanu sa vada ce face cu acest examen de capacitate,sa scuteasca de materia care s-a predat asa zis ONLINE.Rusine pnl
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369