REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Reacția Mirunei atunci când a aflat că fostul ei soț, Cosmin, ar avea o nouă relație

Reacția Mirunei atunci când a aflat că fostul ei soț, Cosmin, ar avea o nouă relație

Valentina CAMARA 1 februarie 2023 | 00:00 639

Miruna și Cosmin au format unul dintre cele mai iubite cupluri din cadrul emisiunii moderate de Simona Gherghe, cei doi tineri fiind și câștigătorii ultimului sezon. De asemenea, tot în cadrul show-ului matrimonial, blondina și partenerul ei și-au unit destinele, însă și-au spus ”Adio” la doar o lună de când au devenit soț și soție.

Reactia Mirunei atunci cand a aflat ca fostul ei sot, Cosmin, ar avea o noua relatie

Acum, însă, Cosmin ar fi implicat într-o nouă relație, iar Miruna a vorbit despre acest subiect, fiind uimită despre acest lucru, căci susține că nu știa că fostul ei soț și-ar fi refăcut deja viața.

De precizat este că, tânăra a fost întrebată chiar pe rețelele de socializare ce părere are că fostul partener și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei: „ Ce părere ai despre faptul că Cosmin și-a asumat atât de repede o nouă relație?”.

”Păi cu cine e Cosmin?! Eu nu știam. Eu știu că e cu mine, că suntem căsătoriți. Nu suntem în campanie electorală, am auzit că are relație deja”, a spus Miruna pe rețelele de socializare.

Miruna este convinsă că fostul soț nu este implicat într-o nouă relație

Deși s-au despărțit și acum fiecare are drumul său în viață, Miruna este convinsă că fostul partener nu și-a refăcut încă viața alături de o altă femeie. Cu toate acestea, chiar și dacă ar fi așa, blondina a mărturisit că nu s-ar opune acestui lucru.

”În nenumărate rânduri, cum spune lumea pe Facebook, e clar că e singur. Oricum nu prea cred ce zice lumea pe aici. Dacă ar fi așa, foarte bine, toate lumea are dreptul la fericire. Cine suntem noi să ne opunem?!”, a spus Miruna, potrivit wowbiz.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga-mi-as poula in emisiunile voastre de rahat!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212