REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Reacție explozivă din PSD, la anunțul lui Klaus Iohannis: Ar trebui să-i facem plângere penală

Reacție explozivă din PSD, la anunțul lui Klaus Iohannis: Ar trebui să-i facem plângere penală

Replica API 2 aprilie 2019 | 01:27 488

Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a acuzat pe președinte Klaus Iohannis că a amenințat Executivul când l-a avertizat să nu adopte ordonanțe de urgență privind justiția până la referendumul din 26 mai, afirmând că ar trebui făcută o plângere penală pe numele șefului statului.

”Am auzit ce a declarat tovarășul Iohannis. De mult nu ne mai interesează dânsul, dar văd că pe măsură ce se apropie alegerile prezidențiale, că bănuiesc că pentru dânsul alegerile europarlamentare nu au miză la câte prostii face în ultima perioadă, și am înțeles că a amenințat, într-un fel, voalat guvernul, ceea ce înseamnă o ingerință crasă și gravă în activitatea guvernului”, a declarat pentru MEDIAFAX Cătălin Rădulescu.

El a mai spus că Iohannis ”nu mai vrea să colaboreze” nici cu Guvernul, nici cu Parlamentul.

”Mai nou înțeleg că vrea să se consulte cu Parlamentul, dar nici termenii nu-i cunoaște acest individ. O declarație nu e consultare cu Parlamentul. E o declarație pe care vrea să o facă în Parlament, cum ar face și de la pupitrul dânsului de la Cotroceni. În ceea ce privește faptul că dânsul amenință guvernul să nu mai dea ordonanțe până nu se face acest referendum, este grav. Probabil că trebuie consultați iar avocații și oamenii cu studii juridice din Parlament și din Guvern și ar trebui făcută iar o plângere penală pentru acest atac voalat asupra guvernului, pentru această amenințare”, a mai spus Rădulescu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că va adresa Parlamentului o nouă consultare care lărgește aria de cuprindere pentru referendum, pentru a-l face "mai eficient și mai puternic".

Acesta a avertizat din nou PSD legat de ordonanțe: "Avertizez Guvernul să nu emită OUG în aceste domenii justiție, politică penală, până când nu se exprimă poporul, până când nu cunoaștem voința suverană a românilor".

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dati in pula mea ordonantele , de doi ani va scremeti , faceti dreptate in romania , reparati ce au facut jigodiile de procurori si judecatori . Ei si-au luat case , si-au facut treaba iar oamenii care i-au distrus sufera si acum . Ordonanta, poate scapa si kovesi ....
0
8
Ce sa te mai complici ma Radulescule scoate mitraliera si ai rezolvat problema.Cunosti vorba aia"un fleac l-am ciuruit,la mintea si fata ta nu s-ar mira nimeni.
4
3
Tara de cacat! Furi milioane si daca te prinde si iti ia ceva inapoi si te condamna putin strigi in gura mare ca esti victima! In timp ce oamenii cinstiti muncesc o viata pentru un apartament! Halal tara, mai rau ca in Africa! Mai votati PSD, tatucul hotilor, penali macar sa stim ca ne-a luat Dracul pe toti!
8
0
dobitocii la Baalaceanca. La saivane ciobane... Tu la oi Dragnea la porci...
6
1
se revolta interlopii!
7
0
Vrem fapte nu vorbe. OUG trebuie date de urgenta, e necesar pt toti cetateni. Nu tinet-i cont de acest individ care e un incurca lume. In finasl s-ar bucura si-ar benificia si el si clica lui.
2
7
Asta o sa scoata mitraliera.
5
0
Pai plangeti ca e de plans cum aratati. Si cum conduceti.
7
0
Bravo fraierii mei fiti activi precum: roman,pensionar,Gaby si alte rapandule care ma freaca la cur zilnic cu limbile lor aspre sa am curul spalat.
2
6
Si cine te opreste mitraliera, dau datul din gura da bine la pristine cum va place voua sa ne considerati
6
1
Esti penal de vrei neaparat ordonante?
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212