REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reacție fulger a lui Joe Biden după condamnarea vedetei de baschet Griner în Rusia

Reacție fulger a lui Joe Biden după condamnarea vedetei de baschet Griner în Rusia

Replica API 4 august 2022 | 00:00 1295

Președintele american Joe Biden a declarat joi că condamnarea vedetei de baschet Brittney Griner la nouă ani de închisoare pentru acuzații de trafic de droguri în Rusia este "inacceptabilă" și a cerut Moscovei să o elibereze imediat, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Joe Biden

"Astăzi, cetățeana americană Brittney Griner a primit o sentință de închisoare care este încă o reamintire a ceea ce lumea știa deja: Rusia o reține pe nedrept pe Brittney", a declarat Biden într-un comunicat. "Este inacceptabil și fac apel la Rusia să o elibereze imediat."

O instanță rusă a găsit-o joi pe vedeta americană de baschet Brittney Griner vinovată de introducerea deliberată în Rusia a cartușelor de vape care conțineau ulei de hașiș.

Griner a fost reținută pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova la 17 februarie, având în bagaje cartușe de vape care conțineau ulei de hașiș. Ea a pledat vinovată, dar a declarat că nu a avut intenția de a aduce o substanță interzisă în Rusia și nici de a face rău cuiva.

Cazul a aruncat-o pe sportiva texană în vârstă de 31 de ani în vârtejul geopolitic declanșat de faptul că președintele Vladimir Putin a trimis trupe în Ucraina pe 24 februarie, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand mergi in tari cu legi aspre ,esti tembel daca incerci sa te dai rotund si sa nu te conformezi macar pe acea perioada. Australia nu e cica tara cu dictatura si totusi regimul vamal sau cel privind drogurile este extrem de sever. Nu toti tolereaza harababura cu drogurile,cal putin legal. Nici la noi nu ai voie cu droguri,doar ca nu prea avem meseriasi care sa lupte nu impotriva babelor ce vand patrunjel,ci impotriva traficantilor.
0
0
Pentru toti romanache din tara asta....ba-va bate foamea la piciorus cu 17,9 - 0 nebunilor. Komentatorilor....sugeamia-ti mocktu burikului din mine
1
0
Aha, de aia fura trasniti aia 4 pe peluza la Casa Alba, de doi murira, doi scapara, de la reactia fulgeratoare a martalogului...ha, ha,
1
0
ne a bidon reactia fulger de unde ti a venit de pe prompter fu tu ti rasa matii si mamele astora de sustineti consumul de droguri la puscarie pe viata cu ea
1
0
o s**i rusofilule mwist !
1
0
De ce consumi asa ceva, sportiva fiind? 9 ani nu e rau deloc sa stea acolo si sa se gandeasca la ce a facut. Un sportiv nu are voie sa bage asa ceva, punct.
0
1
M-ai speriat ce cultura ai.Lovi-ti-ar p**a falcile de drogat!
0
1
Vai, cat este de idiot! Mi-e mila de el. Am sa-l ignor. Ha ha ha! Saracul, este o cauza pierduta.
10
0
Ma pro..st--ovane,aia la care ii stui tu oculta ,nu mai e ascunsa,e la vedere,dar tu nu o vezi din cauza cocainei.Marsh in ma-ta de rahat cu ochi !!!
0
10
Dar cite carti ai citit ma,drogatule footoot?
0
10
Esti din redactie,baga-mi-as p**a in ma-ta de cititor de carti drogat!
0
10
Vedeti, oameni buni? Astia ca Petre de mai jos sunt votantii AUR si SOS! Astia sunt niste idioti utili ai rusofililor! Individul nu a fost in stare sa-si termine studiile si incearca sa ne fraiereasca in comentarii cu propaganda rusofila, putinista, infructata din discursul delirant al tradatoarei de tara si de neam, Diana IOVANOVICI Sosoaca, a carei mame este membra a lojei masonice din Romania. Verificati asta pe google: Tatiana-Alice Florescu-Bleotu in masonerie. Individul ne acuza ca suntem drogati, dar ne abureste cu propaganda rusofila cu Soros si ong-urile. Du-te la scoala, avortatule!
15
0
Tu nu cunosti limba romana, pr0stul satului! Si iti permiti ironii cu noi, ca nu stim noi limba engleza? Ba, pr0stovane! Tu in ce limba gandesti? Pentru tine si limba romana e tot limba straina! Recunoaste ca esti cel mai pr0st din curtea scolii! Ti-am atras atentia, te-am corectat si ai repetat greselile. Dovada clara ca esti analfabet! Astea sunt argumente irefutabile! Pr0st ai fost, pr0st ai sa mori! Ne abureste lachele asta cu SOROS, cu ONG si oculta mondiala, dar el nu stapaneste limba romana. Noi astia destepti suntem drogati, nu? Luam lecitina, trisam! Reclama-ne la agentia anti-doping!
4
0
O sa vina ziua cind va veti omori parintii sau va veti trimite copiii la produs,si numai Soros va decide care va fi.I-a spuneti nenorocitilor,in momentul in care Soros va sista cocaina sau ce ca..c.at va da, ce veti face? Vai de mama si de zilele voaste!!
0
4
Uite aici citeva directii pe youtube une poti vedea in ce situatie vrea sa aduca Soros Romania,ratatule! Law&crime,police activity,police shooting,si iti vor mai iesi altele.Dar mai intii trebuie sa te lasi de droguri ca sa poti intelege in ce prapastie sunteti toti.Cei care ti-au dat "like" sunt in aceiasi situatie de plins ca si tine.Dar eu cred ca nici Dumnezeu nici dracul nu va mai salveaza.Probabil ca nu stii nici engleza,what a son of a bitch you are!
0
0
Suji p**a drogatule! Unde ai citit acuzatiile alea ,regula-o-ai pe ma-ta in gura de drogat sorosist.Ai mari probleme la mansarda,ca toti drogatii de altfel.V-a distrus vietile ong-urile lui Soros,idiotilor! Droguri va mai lipseau ca dobitoci erati suficient..Si-au stricat mamele voastre fofoloancele degeaba cu voi.Mai bine faceau niste cacati la gard si va mincau ciini.Huuuuooooo.....
0
1
El nu cunoaste limba romana si cum se pun semnele de punctuatie. Clasele I-IV, in p**a mea!!! Vai de mortii si de steaua ta! Deci, il urmaresc pe handicapatul asta de Petre, ii citesc comentariile la mai toate stirile cu americani si rusi. Numai sa-l pupe in cur pe Satana Putin si pe rusi stie. Efectiv te zgarie pe retina fiecare comentariu al lui. Cum mortii ma-tii te poti numi roman, cand calci in picioare limba romana. Esti maro la gura, ba! Ne vorbeste Petre despre farisei, "satanisti-progresisi" si alte sosocisme cu oculta mondiala, cabala si alte tampenii ale obezei rusofile. HA HA HA!!!
11
0
Ba, cacatule! Baga-mi-as p**a in ma-ta, de analfabet functional! Tu ne vorbesti noua de politica? Ai deschis in viata ta o carte, futu-ti gura ma-tii, de copil idiot si tradator de tara si neam! Nu ai invatat ca in limba romana se lasa spatiu dupa semnele de punctuatie? Nu ai scuza, ba! Esti un analfabet. Daca ai fi citit macar o carte, nu avea cum sa nu-ti sara in ochi diferenta. Nu poti sa comentezi asemenea aberatie si sa te numesti roman. Respecta-ti tara, futu-ti mortii ma-tii! Invata limba romana! Si apoi ai dreptul sa vorbesti despre geopolitica si alte tari. Mori, ba! Te rog frumos!
3
0
In america lui Biden te baga imediat la puscarie pentru 2-3 pastile de extasis.De acolo de unde te-a prins esti condus direct la puscarie.Judecata mai tirziu.Toti fariseii satanisti-progresisi asta declara in toate imprejurarile cind sunt prinsi cu c****a vopsita:nu stiu,n-am avut intentia,a fost o greseala.Ce-o fi zis puslamaua ingimfata-sunt rusi,sunt prosti.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108