REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Reacție furioasă a Kremlinului: Noul ajutor al SUA va „omorî şi mai mulţi ucraineni”

Reacție furioasă a Kremlinului: Noul ajutor al SUA va „omorî şi mai mulţi ucraineni”

Andreea CONDURACHE 22 aprilie 2024 | 00:00 718

Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari aprobat sâmbătă de Camera Reprezentanţilor din SUA „va omorî şi mai mulţi ucraineni din cauza regimului de la Kiev”, susține Kremlinul.

Reactie furioasa a Kremlinului: Noul ajutor al SUA va „omori si mai multi ucraineni” Dmitri Peskov

„Decizia de a oferi ajutor Ucrainei era aşteptată şi previzibilă. Va îmbogăţi şi mai mult Statele Unite ale Americii şi va ruina şi mai mult Ucraina, omorând şi mai mulţi ucraineni din cauza regimului de la Kiev", a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, citat de agenţia rusă de ştiri de stat TASS.

Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat sâmbătă, printr-o majoritate bipartizană, un pachet mult aşteptat de aproape 61 de miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina în războiul cu Rusia, potrivit Agerpres.

Această asistenţă militară şi economică, rezultatul unor luni de negocieri extrem de tensionate şi laborioase, trebuie aprobată acum de Senat, unde un prim vot ar putea avea loc chiar marţi, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai omorat limba romana scrisa. Nu cred ca ai luat examenul de Bacalaureat. De fapt nu cred ca ai mai mult de 8 clase si alea facute in 10 ani. Repetentule!
1
4
Pai retragetiva armata rusa din teritoriile ukraineene ocupate cu fortza de voi rushi mai Peskov si numai moare nimeni,nici bani nu se mai cheltuie de ambele partzi si nici numai poluatzi aerul si solul cu ce ramane dupa folosirea bombelor si al celorlalte arme in razboiul asta,sa nu uitam ca invazia rusa a inceput dupa ce toata lumea a spus ca trupele ruse aduse la granitza cu Ukraina sunt acolo pentru ca se pregateshte o invazie a Rusiei in Ukraina afirmatzie la care Putin a raspuna ca nici gand de asha ceva, ci ca trupele ruse sunt acolo doar pentru nishte exercitzii militare a armatei ruse;ce a urmat se shtie caci a vazut toata lumea.
4
0
Daca finantarea unui conflict inseamna ajutor atunci ne am tampit cu totii. Eforturile trebuie facute in vederea sustinerii pacii. Nu putem sa spunem ca e bine daca SUA finanteaza Ucraina in conflictul cu Rusia si este rau daca Iranul sprijina Palestina in conflictul cu Israel. Este evident ca cel care finanteaza sau sprijina un conflict are un interes. Si este diferit de interesul partilor beligerante. Cand doi se cearta al treilea castiga. In acest caz avem un singur perdant. Ucraina. Care trebuie sa decida daca va pierde doar din teritoriu sau va pierde si din teritoriu si din suveranitate.
1
3
"Pune-ți sabia la locul ei, căci toți cei ce scot sabia de sabie vor pieri"
0
0
Vor muri si mai multi oameni de ambele parti. Doar ca conflictul se poarta pe teritoriul Ucrainei.
4
1
A uitat sa spuna ca vor muri si mai multi rusnaci
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212