REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Reacțiile lui Ilie Dumitrescu și Gabi Balint după ce Mamut a fost ales titular: ”Probabil a fost remarcat de Becali!”

Reacțiile lui Ilie Dumitrescu și Gabi Balint după ce Mamut a fost ales titular: ”Probabil a fost remarcat de Becali!”

Replica API 9 august 2021 | 23:19 1021

FCSB joacă acasă cu Gaz Metan Mediaș în etapa a 4-a a Ligii 1, iar echipa lui Dinu Todoran are nevoie de victorie pentru a se apropia de fruntea clasamentului, unde se află CFR Cluj și Rapid, scrie digisport.ro

Iar primul 11 aliniat produs de FCSB a provocat surprindere în studioul Digi Sport, mai ales după ce Ivan Mamut joacă titular ca vârf de lance în atacul roș-albaștrilor.

”Mamut e prezent din start, probabil a fost remarcat de Gigi Becali în trecut, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova.

Și atunci a spus, hai să-i dau o șansă! E o formulă interesantă în față, văd că lipsește Tavi Popescu”, a remarcat Ilie Dumitrescu.

”Mamut e jucător de careu, are nevoie de multe mingi din bandă pentru a avea ocazii, iar asta se poate întâmpla doar dacă urcă fundașii laterali.

Din primul pas, Mamut e lipsit de centrări, nici Șerban, nici Haruț nu sunt genul care să fie ofensivi”, a fost părerea lui Gabi Balint.

Cum arată primul 11 pentru meciul cu Gaz Metan: Vlad revine în poartă, Vinicius și Mamut debutează

Antrenorul Dinu Todoran va începe astăzi în premieră cu Paulo Vinicius și Ivan Mamut, străini transferanți recent de FCSB. În poartă revine Andrei Vlad, după ce la meciul cu UTA, scor 1-1, a apărat Straton. În mod surprinzător, Octavian Popescu a fost lăsat pe bancă.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Gaz Metan: A. Vlad - Haruț, Al. Crețu, Vinicius, Șerban - Moruțan, Ov. Popescu, Tănase - Cordea, Mamut, Coman

Rezervele de la FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Oc. Popescu, I. Stoica, Burlacu, Perianu, Oaidă, Olaru, Radunovic

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272