REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Real Madrid a reluat antrenamentele! Apariția inedită a lui Zidane și ce se întâmplă cu Eden Hazard

Real Madrid a reluat antrenamentele! Apariția inedită a lui Zidane și ce se întâmplă cu Eden Hazard

Replica API 12 mai 2020 | 00:00 988

Jucătorii echipei spaniole au respectat protocolul impus de autorități, pe un teren fiind acceptați cel mult șase persoane, ele fiind împărțite în două grupuri.

Sursa foto: dailymail.co.uk

În imaginile publicate de club pe rețelele de socializare pot fi văzuți jucători importanți, precum Sergio Ramos, Marcelo, Karim Benzema, Thibaut Courtois sau Luka Modric.

De asemenea, la pregătire și-a făcut apariția și Eden Hazard. Belgianul a fost accidentat în ultimele trei luni și a suferit o intervenție chirurgicală, însă el pare pregătit pentru reluarea sezonului din La Liga.

Zinedine Zidane le-a oferit indicații jucătorilor săi purtând o mască de protecție pe durata antrenamentelor.

Spania, gata să urmeze exemplul Germaniei

Spania, una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de coronavirus, cu peste 26.000 de cazuri de deces, a trecut la relaxarea progresivă a măsurilor de izolare.

Cluburile spaniole sunt pentru moment autorizate să organizeze sesiuni individuale de pregătire, cu respectarea unor măsuri sanitare stricte. Jucătorii sunt obligaţi să vină separat la centrele de antrenament, echipaţi cu măşti şi mănuşi, fiindu-le verificată de fiecare dată temperatura.

Preşedintele LaLiga, Javier Tebas, a exclus varianta anulării sezonului în prima divizie masculină, în timp ce liga feminină şi campionatele de amatori au fost oprite.

Tebas a mai spus că îşi doreşte ca partidele din primele două divizii să se reia începând cu 12 iunie. Meciurile din La Liga sunt transmise ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

"Aş dori ca meciurile să se reia de la 12 iunie. Dar totul va depinde de evoluţia virusului. Prima şi a doua divizie se vor termina în acelaşi timp. Vor fi meciuri în fiecare zi timp de 35 de zile", a declarat Tebas, pentru cotidianul As.

Data la care se va relua La Liga ar urma să fie aprobată de guvernul de la Madrid, după avizul Ministerului Sănătăţii. Spania ar putea deveni a doua mare ţară europeană care decide reluarea campionatului de fotbal, după Germania, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272