REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians“ se va încheia în 2021

Reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians“ se va încheia în 2021

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:00 918

Reality show-ul american care a făcut-o celebră pe Kim Kardashian şi pe familia acesteia se va încheia în 2021, după 14 de la debut, a anunţat marţi postul de televiziune E!, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Ultimul sezon din ''Keeping Up with the Kardashians'', emisiunea care le-a transformat în vedete pe Kim Kardashian şi pe surorile sale - Kylie, Kendall, Khloe şi Kourtney -, ajutându-le să se lanseze în industria modei şi a produselor cosmeticelor, va fi difuzat la începutul anului viitor, au anunţat reprezentanţii postului de televiziune E! şi familia Kardashian.

''Cu inimile îndurerate ne luăm la revedere de la 'Keeping Up with the Kardashians'. După 14 ani, 20 de sezoane, sute de episoade şi mai multe emisiuni derivate, am decis în familie să punem capăt acestei călătorii foarte speciale'', a precizat familia Kardashian pe reţelele de socializare.

Familia Kardashian nu a dezvăluit care ar fi cauza acestei hotărâri, dar E! a precizat într-o declaraţie că respectă ''decizia familiei de a-şi trăi vieţile fără camere de filmat''.

''Keeping Up with the Kardashians'' a debutat în 2012 şi a generat 12 seriale derivate. Audienţa a scăzut în ultimii ani sub un milion de telespectatori de la patru milioane în perioada de glorie a show-ului. Canalul de televiziune E! face parte din grupul NBC Universal, filială a Comcast Corp.

Emisiunea a documentat numeroase evenimente din viaţa personală şi profesională a familiei californiene, printre care căsătoria lui Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, un jaf armat în Paris, despărţirea lui Khloe Kardashian de baschetbalistul Lamar Odom şi tranziţia lui Bruce Jenner, care a devenit Caitlyn Jenner.

Show-ul a ajutat-o pe Kim Kardashian să-şi lanseze un brand în domeniul modei, pe sora ei vitregă Kendall Jenner să devină model şi pe Kylie Jenner să-şi promoveze afacerea cu cosmetice, graţie căreia a devenit miliardară la vârsta de 21 de ani.

''Emisiunea ne-a ajutat să fim ceea ce suntem astăzi şi voi fi veşnic recunoscătoare tuturor celor care au jucat un rol în transformarea carierelor noastre şi la schimbarea definitivă a vieţilor noastre'', a spus Kim Kardashian într-un mesaj adresat celor 188 de milioane de admiratori ai ei de pe Instagram.

Kim Kardashian a început recent o carieră considerată mai serioasă, odată cu decizia sa de a urma cursuri de drept şi de a milita pentru reformă în domeniul justiţiei penale americane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212