REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RECIDIVIST, condamnat pentru TENTATIVĂ de OMOR

RECIDIVIST, condamnat pentru TENTATIVĂ de OMOR

Replica API 14 ianuarie 2021 | 10:31 2106

Bătaie între două familii, încheiată cu o tentativă de omor. Nurgian M. a fost înjunghiată cu o şurubelniţă de către Ismail Denis după ce l-a zgâriat pe acesta cu unghiile pe faţă. Totul a plecat de la o încăierare între Ismail Denis şi fratele lui pe de o parte şi Nurgian M. şi tatăl şi concubinul acesteia.

Ce a declarat victima

Persoana vătămată a declarat că se afla în relații normale cu Ismail Denis și cu ceilalți, cu toate că între sora ei și fratele inculpatului, ce conviețuiau în concubinaj, existau certuri și s-au despărțit. Aceasta a mai precizat că cei doi frați Ismail au început să-i bată pe tatăl și concubinul ei, fără vreun motiv anume, aceștia fiind în stare de ebrietate, în timp ce Ismail Denis și fratele său nu erau sub influenţa alcoolului. Cu referire la motivul agresiunii, persoana vătămată a declarat că cei doi frați i-au atacat și lovit pe motiv că ar fi venit la baracă să o ia pe sora sa. Nurgian M. a afirmat că, în momentul în care a intervenit în apărarea tatălui și concubinului ei a fost înjunghiată de inculpatul Ismail Denis pe care ea a încercat să-l oprească și să-l îndepărteze de cei doi. De asemenea, persoana vătămată a mai afirmat că inculpatul Ismail Denis a înjunghiat-o cu un obiect lung și ascuțit tip șurubelniță, pe care l-a scos din buzunarul pantalonilor și apropiindu-se de ea a prins-o cu mâinile ca și cum ar fi luat-o în brațe și printr-o mișcare cu mâna dreaptă dinspre lateral spre înainte a lovit-o în zona coastelor în partea stângă spate, după care a împins-o pentru a o îndepărta de el, fără a-i adresa cuvinte injurioase sau de amenințare.

Ce a spus inculpatul

Ismail Denis a declarat că nu recunoaşte că ar fi lovit persoana vătămată cu o şurubelniță, era în Medgidia împreuna cu fraţii săi la o înmormântare. Nu a lovit fata, a văzut-o la pământ, nu a văzut să aibă urme de sânge, să fie lovită şi nici nu ştie dacă a lovit-o cineva, s-a ridicat de acolo, însă nu s-a plâns că a fost lovită sau o doare ceva. Nu ştie de ce fata era lovită în zona inimii, probabil a căzut pe scări în cioburi. A fost prezent tatăl fetei şi fostul soţ, alte persoane nu au fost de faţă. Incidentul s-a întâmplat la 2 dimineaţa, în zonă era întuneric total, era un stâlp de iluminat la 10 metri, iar casa unde s-a întâmplat era a soacrei persoanei vătămate şi a fratelui lui. Nu a avut niciun corp ascuţit înţepător la el.

Ismail Denis a mai precizat că nici el și nici fratele său nu au fost înarmați cu vreun obiect tăietor înțepător sau contondent și nici nu au exercitat violențe asupra persoanei vătămate ori a vreunei alte persoane. Inculpatul și fratele său au fost de acord să fie testat cu aparatul POLIGRAF, Ismail Denis picând acest test.

Ce a spus instanţa

Instanţa a avut în vedere datele ce caracterizează persoana inculpatului care are vârsta de 30 de ani, a mai fost anterior condamnat pentru o faptă de furt calificat la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, prezenta infracţiune fiind comisă în termenul de încercare ce îi fusese stabilit, ceea ce denotă o persistenţă în activitatea infracţională, o lipsă de respect faţă de valorile sociale ocrotite de lege, la care se adaugă şi conduita sa neasumare a faptei, pe durata procesului. Instanţa a decis condamnarea inculpatului la 6 ani şi 4 luni de închisoare pentru infracţiunea de tentativă la omor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614