REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RECIDIVISTUL care a spart magazinul Carrefour, CONDAMNAT

RECIDIVISTUL care a spart magazinul Carrefour, CONDAMNAT

Replica API 11 aprilie 2021 | 00:00 2380

Ismail Ferdin a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de tentativă la furt calificat după ce a pătruns prin efracţie în magazinul Carrefour amplasat pe strada Răscoalei 1907. Individul a forțat ușile cu o șurubelniță, a pătruns în interior, s-a îndreptat către casa de marcat, pe care a spart-o, chiar dacă erau la vedere cheile. Apoi a luat câteva sticle cu băuturi alcoolice și mezeluri, fiind prins în flagrant de agenţii de pază.

Cum s-au petrecut faptele

La data de 13.11.2020, în jurul orelor 03:50, organele de poliție au fost sesizate prin apel 112 de către dispeceratul firmei de pază Zip Escort, cu privire la faptul că o persoană a fost surprinsă în flagrant și reținută la fața locului, după ce a pătruns în interiorul supermarket-ului Carrefour situat în Constanţa, pe strada Răscoalei 1907, și a încercat să sustragă mai multe bunuri alimentare. S-a constatat că inculpatul Ismail Ferdin a pătruns în magazin prin forțarea ușilor de acces glisante, folosindu-se în acest sens de o șurubelniță găsită asupra sa, iar din interior a luat de rafturi sticle de băuturi alcoolice, mezeluri și dulciuri pe care le-a introdus în pungi și le-a transportat către ieșirea din magazin, fiind surprins în interior de către agenții de pază sosiți la fața locului ca urmare a activării sistemului de alarmare antiefracție.

Ce spus instanţa

Instanţa a reţinut că în prezenta cauză inculpatul a fost cercetat inițial sub control judiciar, măsură care a fost ulterior înlocuită cu arestul preventiv întrucât inculpatul a comis o nouă infracțiune de furt calificat, în timp ce se afla sub controlul judiciar. Inculpatul a mai fost condamnat anterior la măsuri educative privative și neprivative de libertate pentru fapte similare sau chiar mai grave (tâlhărie calificată), fiind eliberat recent din centrul de detenție. Instanţa a decis condamnarea lui Ismail Ferdin la pedeapsa de 2 ani și 3 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Cine este Ismail Ferdin

Ismail Ferdin este un bărbat care locuieşte în cartierul social Henri Coandă, cunoscut pentru comiterea mai multor infracţiuni, încă din perioada când era minor. Astfel, de-a lungul timpului el a furat din autoturisme, dar şi cuprul de pe Clădirea Oficiului de Cadastru, de fiecare dată fiind cercetat în libertate.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la antreprenori nici macar nu ajung in fata judecatorilor pt ca saracii de ei, aveau nevoe de mancare
0
0
Ma intreb oare cum va justifica judecatorul pedeapsa asa de mica data unui recitivist.
4
1
Ma gandeam ca i din Medgidia sau Palas
4
1
Facut sapun Duru
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367