REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Recomandări ale pompierilor privind minivacanța de 1 mai și Paște. Video

Recomandări ale pompierilor privind minivacanța de 1 mai și Paște. Video

Victor ROTARU 29 aprilie 2024 | 08:19 332

Pentru a evita evenimentele nedorite, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, al județului Constanța, vin cu o serie de recomandări tuturor cetățenilor, dar și turiștilor care aleg să-și petreacă mini-vacanța pe litoral.

Recomandari ale pompierilor privind minivacanta de 1 mai si Paste. Video

„Să frecventeze locurile special amenajate pentru înot și pentru scăldat. Să respecte întotdeauna recomandările salvamarului, mai ales semnificația steagurilor arborate la foișoarele salvamarilor. Să evite scăldatul în lacuri, mare, sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenții sunt foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi sau trunchiuri de copaci. Nu realizați acte de teribilism prin plonjarea de pe stabilopozi, platforme, ori alte elemente de construcție înalte. Nu intrați în apa rece înfierbântați, niciodată după ce ați stat mult la soare. Nu lăsați niciodată copiii nesupravegheați în apă, sau în proximitatea apei, nici măcar în piscinele achiziționate special pentru cei mici. Nu lăsați copiii să se joace în locuri unde există posibilitatea de a cădea în apă. Urmăriți continuu comportamentul copiilor în apă. Nu citiți, nu vă jucați pe telefon, în timp ce aceștia sunt în apă și nu vă întoarceți nici măcar o clipă cu spatele la ei. Nu uitați că cei mici sunt imprevizibili, ei trebuie să se scalde numai sub controlul părinților sau altor persoane mature, chiar dacă știu să înoate. Echipamentele speciale pentru siguranța înotului: colac, vestă de salvare, aripioare, ori alte elemente gonflabile, vor fi utilizate de către copil sub atenta supraveghere a unui adult.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407