REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Recunoști actorul? Un star de cinema s-a transformat radical pentru noul său film

Recunoști actorul? Un star de cinema s-a transformat radical pentru noul său film

Replica API 29 iulie 2022 | 00:00 631

Un celebru actor de la Hollywood a suferit o transformare radicală pentru noul său film. Fanii vedetei nu l-au putut recunoaște în imaginile puse în mediul online.

foto: colaj Twitter/Stephanie Stewart

Considerat cândva un adevărat Don Juan în cetatea filmului, actorul faimos și-a schimbat complet look-ul pentru a interpreta un veteran din Al Doilea Război Mondial. Filmul se numește „The Last Rifleman” și va avea premiera anul viitor.

Faimos pentru rolurile sale din James Bond, Mamma Mia sau The Thomas Crown Affair, celebrul Pierce Brosnan este de nerecunoscut în noul său rol. Transformarea actorului este spectaculoasă.

Pierce Brosnan e de nerecunoscut în noul său film

În vârstă de 69 de ani, celebrul actor a fost surprins pe platourile de filmare din Antrim, Marea Britanie. Imaginile au făcut repede înconjurul lumii, iar fanii au fost șocați să-l vadă în această ipostază pe faimosul James Bond din anii '90.

„The Last Rifleman” este regizat de Terry Loane. Alături de Pierce Brosnan, din distribuție mai fac parte Louis Gossett Jr. și Jürgen Prochnow.

Pelicula se bazează pe o poveste adevărată. Artie Crawford, personajul interpretat de Pierce Brosnan, evadează din casa sa de îngrijire din Irlanda de Nord după ce și-a pierdut soția.

Veteran de război, acesta pornește într-o călătorie plină de aventuri în Franța pentru a participa la aniversarea debarcării din Normandia, cunoscută sub numele de Ziua Z, care a avut loc pe 6 iunie 2014.

Pierce Brosnan a avut un an 2022 foarte agitat. Pe lângă rolul din „The Last Rifleman”, actorul a mai filmat trei pelicule: Black Adam, The Out-Laws și Fast Charlie, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212