REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Refi Eden face precizări cu privire la conducerea UDTTMR. Video

Refi Eden face precizări cu privire la conducerea UDTTMR. Video

Victor ROTARU 24 aprilie 2024 | 14:30 1089

Alianța Dreapta Unită a organizat o conferință de presă, miercuri 24 aprilie. La conferința de presă au participat candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța, președintele USR, Stelian Ion și președintele Comitetului de Reorganizare al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR), Refi Eden.

Refi Eden face precizari cu privire la conducerea UDTTMR. VideoRefi Eden și Stelian Ion

În debutul conferinței de presă a luat cuvântul Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța: „Vom vorbi azi despre această apropiere a noastră cu comunitatea tătaro-turco-musulmană, față de care ne leagă multe, ne apropie principii asemănătoare. Ne dorim, mai ales la Constanța, și Dobrogea în general, o apropiere de aceste comunități. Dincolo de asta, știm foarte bine că această comunitate, tătaro-turco-musulmană din Constanța și din Dobrogea este foarte puternică, foarte numeroasă, cu o istorie îndelungată, care ne apropie unii de alții.

Refi Eden face precizari cu privire la conducerea UDTTMR. VideoStelian Ion

În particular, la Constanța, au existat de-a lungul timpului mai multe frământări, însă acum lucrurile s-au limpezit. Lucrurile s-au clarificat, putem vorbi de un nou început în această zonă. Apropierea noastră este una care are la bază principii serioase. Este foarte important să avem legitimitate, ca noi toți să respectăm legea, în România, la Constanța, peste tot. Pe altă parte vedem tot felul de acțiuni care nu au nici o legătură cu respectarea statului de drept. Au legături cu încercarea de a acapara voința oamenilor. Avem niște planuri comune, vom face niște lucruri la Constanța.

VIDEO 1:

Refi Eden: „Congresul din 2016 a fost anulat printr-o hotărâre judecătorească, definitivă, Gelil Eserghep a fost radiat din RAF pe baza acestor hotărâri. El nu a respectat aceste hotărâri, și a organizat un nou congres. În 2017 a fost anulat iar acest congres. Avem la ora actuală un vid de putere, în cadrul Uniunii, Consiliul Reprezentanților nu este validat iar Gelil Eserghep  este radiat din RAF. În 2017, membrii fondatori, constatând vidul de putere, s-au reunit să au hotărât organizarea unui congres pentru a restabilii ordinea.

Refi Eden face precizari cu privire la conducerea UDTTMR. VideoRefi Eden

Gelil Eserghep a mai organizat un congres în 2021, deși există o hotărâre judecătorească, a mai organizat un congres în 2022. Toate acestea nu sunt recunoscute de către instanțele judecătorești. Noi am organizat un congres în septembrie 2023, eu am fost ales în cadrul acestui congres drept președinte al Uniunii. Acum este în curs de validare. Noi ne bucurăm acum de faptul că Stelian Ion și USR-ul au fost singurii care și-au arătat sprijinul asupra comunității. Noi vrem, împreună cu USR-ul să realizăm, să readucem democrația în UDTTMR, să mergem pe o atmosferă de colaborare, eventual permanentă cu ei.

VIDEO 2:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stelian are copiii la școală la București, ce cauta el sa candideze pentru primăria constanta?
1
1
Despre ce vorbim? Chiar nu știți că Cupșa este cipan? Este ardelean așa cum este Donald Trump oltean!
1
0
Deputatul trimis de uniunea lu gelil in parlament este ilegala.cum a permis statul roman mizeroa asta?cum au facut si cum a inteles statul roman sa sustina dar mai ales sa FINANTEZE MIZERIILE ASTEA?UITE ASA DRAGI CITITORI BANI ARUNCATI SI TARA SE SCUFUNDA INCET SI SIGUR
2
0
Ce cauta Stelian Ion bolnav de TBC condidat la primarie. Sa stea in spital sa se vindece. A luat o garsoniera gratis de la Primaria lui Mazare prin maica-sa care lucra la Primarie si au facut declaratii mincinoase sa ia casa. Adevaratii bolnavi de TBC nu au luat casa niciodata. Un mackkedon hotz acest Stelian IOn . Tot USR Constanta sunt makkedoni. daca intra astia in primarie se inteleg cu makkedonii lui Chitzac si ai lui Fagadau Mazare si va fi la fel cu hotziile in Constanta. Numai schimbarea adevarata cu AUR -Ovidiu Cupsa primar va aduce ceva nou in Primarie.Sa mai dispara makkedonii ca au furat si fura de 35 de ani. Cupsa este ardelean si poate fi cu romanii sa-i goneasca pe makkedoni.
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515