REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Refugiați cu beneficii: CT BUS a introdus o nouă linie spre Mamaia, pentru ucraineni

Refugiați cu beneficii: CT BUS a introdus o nouă linie spre Mamaia, pentru ucraineni

Andreea VREJOIU 17 noiembrie 2022 | 11:56 2074

De când s-au refugiat în țara noastră, ucrainenii au avut tot felul de beneficii, fiind ajutați din toate părțile. La Constanța, CT BUS anunță că începând cu 19.11.2022, introduce o nouă linie de transport – linia 47 Mamaia – pe traseul: Tabără Turist – Mamaia – Campus, la insistențele refugiaților. Asta, în timp ce constănțenii visează de mult timp să aibă transport public, pe Linia 1, pe toată perioada zilei. Mai ales că, pe această rută circulă mulți constănțeni care au locurile de muncă în zona Industrială.

Revenind la transportul în Mamaia, cursele vor avea o frecvență de 40 de minute, în intervalul orar 06:30 – 21:00 (prima plecare din cap de linie Tabără Turist), iar tarifele sunt aceleași ca și în cazul celorlalte linii operate de societate.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi suntem vinovati pentru tot ce ni se intampla, stam si ne uitam comentam pe facebook si cam atat. Cand vom intelege ca nu obtinem nimic decat daca iesim cu toti in strada nu se va intampla nimic. Cand au scumpit motorina si benzina am iesit in strada putin sa dat un mic ajutor si au scazut preturile la pompa un pic si acum se maresc iar dar noi stam impasibili. Si ar trebui sa iesim si in potriva acestor pomeni ca tot noi le decontam am inteles o luna , doua ,tri , patru cinci luni de ajutoare dar gata sa se duca la munca ca eu unul mam saturat molul este plin de ucrainieni au masini foarte scumpe cu consum foarte mare cum au bani pentru ele as pot sa se descurce si fara ajutoare. Eu unul m-am saturat sa ii platesc.
2
0
revolta ucrainienilor peste cateva zile, cand vor fi nemultumiti de frecventa "demna de ora de varf" de 40 de minute, adica un singur autobuz pe traseu. Vor cere numaidecat mai multe autobuze pe traseu. In fine, daca tot au venit cu ideea asta, pentru a-i face pe oropsiți sa se simta ca acasa, ar trebui sa bage numai MAZ-uri din alea vechi albastre special pentru ei, ca si ei au dintr-astea. Dar nu cred ca se va intampla asta, ucrainienii merita tot confortul deci probabil ca se va merge pe autobuze electrice.
7
1
La insistentele refugiatilor si sotia directorului de la ct bis sa fie facuta posta.
7
0
Hai siktir
7
2
Grigore Vieru: Doi vrajmasi are romanul: mila pentru straini si ura pentru ai lui. Mare vorba! Nu subliniez acest lucru cu rautate. Dar, cand noi suntem atat de loviti si vitregiti, ne mai trebuie si problemele altora pe cap? Administratorii acestui stat au creier, au ratiune? Sunt alesi si pusi efemer in acele functii, pentru a sluji cu credinta acest popor, nu impotriva lui. Poporul le este sef, nu sunt ei sefii poporului! Ei raspund in fata noastra, nu invers! Cum isi permit atat de multe? Pana cand? Romanii sunt rabdatori, dar si extrem de razbunatori.
14
0
Mult ii mai pupati in cour pe ucrainienii astia! Lua-v-ar dracu' si pe voi si pe ei!
12
3
Adica platesc si ucrainenii? M-as mira! Au gratuitati la spital, nu platesc rovigneta, asigurari... Elvetienii au inceput sa le taie macaroana, care are masina trebuie sa o vanda daca vrea sa mai primeasca ajutoare. Astia de la noi ne sfideaza cu masinile lor de lux si profita la maxim de saracia noastra. Studentii lor au prioritate la cazari in camine, ai nostri Dumnezeu cu mila... Parca prea suntem luati de fraieri. Daca razboiul va dura ani, ceea ce e foarte probabil, ce facem? Ramanem cu astia atarnati de noi? Sa se apuce de munca, sa plateasca taxe si impozite ca tot prostu...
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272