REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Regele Charles a cerut să îl cunoască pe directorul SRI. „Vreau să-i strâng mâna”

Regele Charles a cerut să îl cunoască pe directorul SRI. „Vreau să-i strâng mâna”

A.F. 2 iunie 2023 | 21:25 1631

Prezent la Palatul Cotroceni, Regele Charles a avut o rugăminte specială pentru Klaus Iohannis, anume să-i faciliteze o întâlnire cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

Regele Charles a cerut sa il cunoasca pe directorul SRI. „Vreau sa-i strang mana”

În timpul întâlnirii de la Palatul Cotroceni, Regele Charles al III-lea i-a cerut lui Klaus Iohannis să-l întâlnească pe directorul SRI, Eduard Hellvig, au declarat surse oficiale.

"Vreau să-l întâlnesc și să-i strâng mâna”, a spus Regele Charles, despre directorul SRI, Eduard Hellvig. 

În trecut, în calitate de prinț, Charles a fost "patronul spiritual" al serviciilor de informații britanice, mulțumindu-i lui Hellvig pentru buna cooperare și pentru relațiile dintre SRI și serviciile britanice.

De asemenea, suveranul i-a mulțumit directorului SRI și pentru cooperarea în privința problemelor legate de războiul din Ucraina, potrivit digi24.ro.

Eduard Hellvig a stabilit o legătură strânsă cu șefii serviciilor de informații din Marea Britanie încă din momentul în care a preluat mandatul de director al SRI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara sa vândut nimeni na văzut Multi cu ochelari de cal euro full in buzunar Blestemul de la bunici va veni cancerul ii va lovi
2
0
Decoreaza sau multumeste unui sef din SRI sau DNA inseamna ca strainul ala e multumit de serviciile prestate in interesul lui de SRI sau DNA. Niciodata interesul strainului nu este si interesul Romaniei. Ca face Charles pe agentul de turism in folosul Romaniei nu justifica multumirile adresate lui Helvig. E altceva. Si se numeste tradare. Cu stirea si incuviintarea lui Klaus Werner Johanis. Alt nume de roman ca si Eduard Raul Hellvig. Cum draq este posibil in Romania ca un jurnalist sa ajunga seful SRI?
2
0
Ca--ati de oameni fara creer, daca era vora de FBi sau CiA mama ce vorbe frumoase aveati , da ce SRI nu e la fel ca ca__tii astia de la FBI sau CIA sau poate mai buni.
0
0
era simpatic, acum il fwt in gura si pe el si pe hellvig si le dau la toti multa mwie cu mult kkt !!!
3
1
Vreau sa ii strâng mâna la ușă.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407