REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Regele șoselelor din Constanța a mai pus mâna pe câteva milioane: Așa vin MAȘINILE și clinciurile cu Boureanu!

Regele șoselelor din Constanța a mai pus mâna pe câteva milioane: Așa vin MAȘINILE și clinciurile cu Boureanu!

Replica API 14 februarie 2020 | 00:00 2733

Controversatul om de afaceri Adrian Balagiu, patronul Autoprima Serv SRL, a mai reușit să obțină încă un contract favorabil pentru firma pe care o deține, unul în valoare aproape 7 milioane de euro. În 20 de ani de activitate, firma afaceristului din Constanța a obținut aproximativ 65 de milioane de euro din contractele cu primăriile din județ. Pasionat de autovehicule, patronul firmei Autoprima Serv SRL își mai poate achiziționa, astfel, încă o mașină de fițe în viitorul apropiat.

Adrian Balagiu

Cel mai activ asfaltator din Constanța a mai primit un contract pentru lucrări stradale, în valoare de peste 6,8 milioane lei. Constructorul a primit în ultimii ani aproape 100 de contracte de la diverse primării din județ, în valoare totală de peste 65 de milioane de euro. Primăria Techirghiol a atribuit pe 5 februarie 2020 un contract privind ”Servicii proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor de construcții montaj Strada Lacului în cadrul proiectului „Valorificarea potențialului balnear și turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare””. Valoarea maximă estimată a lucrărilor a fost de 7.392.083 lei, oferta declarată câștigătoare coborând însă până la valoarea finală de 6.832.279,88 lei, fără TVA.

Aproape 100 de contracte de la primăriile din județ

Firma aleasă de Primăria Techirghiol este cunoscuta Autoprima Serv SRL, înfiinţată în 1999 de Adrian Balagiu, cu domeniu de activitate construcţia de drumuri. Autoprima Serv a devenit în ultimii ani cel mai important asfaltator din Constanţa, cele mai importante contracte venind de la primăriile din Techirghiol, Cumpăna, Saraiu, Poarta Albă etc. Firma a raportat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 46.148.599 lei şi un profit net de 936.600 lei, cu 106 angajaţi. Regele asfaltului Balagiu a primit în ultimii ani aproape 100 de contracte de la stat, în valoare totală de peste 65 de milioane de euro.

BALAGIU, senzații TARI și CLINCIURI cu Boureanu

Adrian Balagiu este un împătimit al senzațiilor tari, fie că este vorba de bolizi de sute de mii de euro sau ATV-uri. În urmă cu trei ani de zile, chiar de 1 mai, a s-a aflat în centrul unui conflict de proporții cu fostul deputat, Cristian Boureanu. O fază, prezentată drept banală, în urma declarațiilor celor doi, s-a lăsat în cele din urmă cu urmări în instanță. Adrian Balagiu a fost cel păgubit în această situație, susținând că fostul deputat, Cristian Boureanu, i-ar fi sustras ATV-UL în timp ce se plimba pe plaja din Mamaia Nord, alături de prietenul lui, Lucian Ștefan. Lăsând la o parte episodul demn de o publicație de cancan, legea este cea care ne lămurește în acest sens. Este interzis accesul pe plajă cu orice fel de autovehicul, iar persoanele care se fac vinovate de această încălcare riscă amenzi între 10.000 și 20.000 de lei. Așadar, chiar și dacă te numești Adrian Balagiu sau Cristian Boureanu, legea nu îți permite acest lucru.

Petruț IACOB, Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt indragostit de fata lui si o iubesc
0
0
cand o sa crape o sa-i faca cavou dinala faraonic da el tot la mine in cazan o sa arda
11
0
Are bani furati atat, nu e om e o mizerie. Banii furati sunt ai Tarii romanesti.
20
1
balagiu .......... de la ce vine balagiu? de la labagiu?
15
1
pai deaia sunt astia asa disperati ca au pierdut la alegeri, stai sa vezi ce urmeaza
15
1
a facut scoala in curtea lui Mazare . de ce DNA si DICOT nu se sesizeaza din oficiu sa-i verifice firma si proprietatile. le-a asfaltat si lor in zona....
22
0
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
5
8
Are un nume ciudat. Mare atentie sa nu ii incurcati silabele.
18
0
Are probleme cu capu, partaru' asta
16
2
bomba , asa arata in imagine, sau are alte ...probleme!
12
0
astia sunt privatii care traiesc din contracte cu statul iar angajatii lor tipa ca se dau voucere sau se maresc salariile la stat!!
19
2
am avut o relatie cu balagiu confirm ca ii place putza
19
2
Serios? Oare ce-i place mai place unui impatimit de masini de ultima generatie? Cand conduci o herghelie de caii putere, vrei sa imblanzesti si o amazoana.
7
3
Ii plac si barbatii?
21
2
Domnule, sa fie sanatos sa faca inca multi km de asfalt. Dar ma intreb, daca ai un nume, ai dreptul sa ocupi sa blochezi trotuarul in fata casei tale, si sa obligi pietonii sa ocoleasca pe carosabil? Si daca era vreo strada mai latularnica, nu era problema ca poate nu era circulata. Eu nu-i inteleg pe astia cu bani, ba daca tot ai bani, fa-ti bai frate casa intro zona linistita, retrasa, nu intro zona unde circula zeci de masini. Dar fiecare cu talentul lui. Si apropo, nu numai masinile ii plac.
26
1
..... cei care isi rup gatul dupa un partid anume, baiiii.... ca vine PSD sau PNl tot aia e pentru unu ca asta, afacerile sunt afaceri, prostii degeaba au ochi si urechi, degeaba traiti ma ca sunteti si orbi, faceti umbra degeaba pamantului
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218