REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Reghe și Corina Caciuc, în tandrețuri, la piscină. Antrenorul e topit după iubita lui

Reghe și Corina Caciuc, în tandrețuri, la piscină. Antrenorul e topit după iubita lui

Replica API 6 septembrie 2022 | 00:00 1201

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au plecat într-o superbă vacanță împreună, în Dubai, «Paradisul Bogaților», unde altundeva. Cei doi au postat o fotografie de colecție împreună, la piscină și par mai îndrăgostiți și mai pasionali ca niciodată.

Reghe și Corina se iubesc precum doi adolescenți, dovadă că au făcut o escapadă în Dubai, pentru a petrece câteva momente de neuitat împreună. Antrenorul și iubita sa au trecut cu bine peste o perioadă foarte tensionată, în care scandalurile generate de divorțul lui Reghe cu Anamaria Prodan erau la ordinea zilei.

De la venirea pe lume a fiului Corinei Caciuc și a lui Laurențiu Reghecampf, furtuna s-a mai liniștit, iar cei doi se simt mai fericiți ca niciodată, încercând să fie cei mai buni părinți pentru fiul lor, micuțul Liam, scrie click.ro.

Recent, Reghe a dus-o pe mama fiului său, Corina, într-o vacanță fabuloasă în Dubai, căci iubita lui merită o relaxare în «Paradisul Bogaților», după ce a trecut prin atâtea peripeții de dragul antrenorului, a suportat oprobiul public dar și săgețile veninoase ale Anamariei Prodan.

Reghe a publicat recent o imagine absolut superbă cu iubita sa, Corina Caciuc, în timp ce stau îmbrățișați în piscină precum doi îndrăgostiți. Partenera antrenorului arată ca o divă, cu ochelari de soare la ochi și o piele arămie sărutată de soare...și de Reghe.

Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan

În vară, Laurențiu Reghecampf a avut parte de o lovitură din partea Anamariei Prodan care l-a executat silit pe fostul ei soț, motivul fiind faptul că antrenorul nu ar fi plătit pensia alimentară pentru Bebeto, de doi ani de zile.

«El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!», a declarat la acel moment Anamaria Prodan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa prostane ca o sa te traduca si asta si o sa te faca de bani.Minte de fotbalist.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272