REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Reghe și iubita au aflat sexul bebelușului

Reghe și iubita au aflat sexul bebelușului

Replica API 12 noiembrie 2021 | 00:17 1958

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul copilului pe care-l așteaptă. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova este în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi tată de băiat. Pentru a treia oară! Și nu doar atât, rodul iubirii lor are, deja, o strânsă legătură cu părinții lui Reghe, potrivit cancan.ro.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova și iubita lui, Corina Caciuc, vor deveni părinți de băiat în luna mai a anului următor. Sexy-graviduța lui Reghe este însărcinată în aproape 12 săptămâni și, așa cum e recomandat de medici, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii.

Reghecampf va fi tată de băiat

Cel mai recent control medical efectuat de Corina i-a împlinit visul lui Reghe! Sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Desigur, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Iar acest lucru se va întâmpla peste câteva zile, mai exact vineri! Poate tot atunci, se vor hotărî și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

În ceea ce privește nașterea, Corina Caciuc va aduce pe lume rodul iubirii lor în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Așadar, dacă privim lucrurile din punct de vedere astrologic, observăm că nimic nu este întâmplător. Asta pentru că băiatul lui Reghe se va naște sub semnul zodiacal Taur, exact ca părinții acestuia!

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer, care e zodia Pești și Laurențiu Jr., rezultat din căsătoria cu Anamaria Prodan, care e zodia Fecioară, exact ca antrenorul de fotbal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiu cu de a stat cu penala aia de , fotbalistaa, pe nala
2
0
Felicitari Reghe! Esti tanar, ai bani.....
6
1
copil de fotbalist,destept de bubuie,ca si parintii
5
0
o stire de maxim interes pentru constanta si constanteni
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212