REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au petrecut singuri Crăciunul la Castelul Windsor

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au petrecut singuri Crăciunul la Castelul Windsor

Replica API 28 decembrie 2020 | 00:00 962

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi soţul ei, prinţul Philip, au petrecut Crăciunul din acest an la Castelul Windsor din vestul Londrei în absenţa altor membri ai familiei regale, a declarat DPA un purtător de cuvânt de la Buckingham Palace, scrie Agerpres.

Discursul de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a a fost televizat, conform tradiţiei.

În acest an, pentru prima dată după multe decenii, suverana britanică şi soţul ei nu au mai călătorit la domeniul Sandringham, situat în estul Angliei, unde petreceau de obicei Crăciunul alături de ceilalţi membri ai familiei regale.

În anii precedenţi, sute de admiratori se reuneau la Sandringham pentru a-i saluta pe membrii familiei regale în timp ce aceştia se deplasau spre biserica construită pe acest domeniu pentru a asista la slujba de Crăciun. În 2020, din cauza pandemiei de COVID-19, acest ritual a fost anulat.

Nicio vizită nu a fost planificată pentru acest an, a precizat un purtător de cuvânt de la Buckingham Palace. În locul participării sale tradiţionale la slujba religioasă de pe domeniul Sandringham, regina Elisabeta a II-a va asista la o slujbă privată, ce va avea loc într-o capelă din proximitatea Castelului Windsor.

Prinţul Charles şi soţia lui, Camilla, ducesă de Cornwall, vor petrece Crăciunul în reşedinţa lor din Gloucestershire.

Prinţul William, duce de Cambridge, şi soţia lui, Kate, ducesa de Cambridge, vor petrece această sărbătoare la Anmer Hall, un conac rural construit în stil georgian şi aflat la o distanţă de 3 kilometri de domeniul regal Sandringham.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272