REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
13.7° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Reglare de conturi: Casa din Tulcea a lui Miron Mitrea, incendiată

Reglare de conturi: Casa din Tulcea a lui Miron Mitrea, incendiată

Virgil STOIAN 6 septembrie 2023 | 10:15 4283

Casa de vacanța din Delta Dunării a lui Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a ars ca o torță. Un fost angajat este suspectul principal. În loc să păzească, acesta a stropit cu benzină provocând un incendiu devastator.

Reglare de conturi: Casa din Tulcea a lui Miron Mitrea, incendiata

"În jurul orei 16.30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea. Către locul intervenției s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare. Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul", se arată într-o informare a pompierilor.

Incendiul, provocat de un fost angajat

Casa ar fi fost incendiată marți, 5 septembrie, de un fost angajat, care a fost identificat și reținut de oamenii legii. El ar fi recunoscut că a stropit cu benzină și a dat foc. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere și a fost reținut, urmând să fie propus spre arestare preventivă. Imobilul are mai multe apartamente, fiecare cu alt proprietar, unul dintre proprietarii casei fiind Miron Mitrea. S-a retras din politică după ce, în 2015, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari,am sa-ti dau o bere ptr.aceasta fapta.
2
0
Sclav de oraş Just letting you know the exact meaning
1
1
Iata o stire in urma careia sunt plin de tristete ca broasca de blana.
12
0
Imobilul are mai multe apartamente, fiecare cu alt proprietar, unul dintre proprietarii casei fiind Miron Mitrea... deci pe cine avea ciuda de a dat foc la toata sandramaua? Pe mitrea sau si pe ceilalti pe care nu-i stie "ziarul"... Proprietarii casei...
10
0
Cei de furat de haram se duce,ditamai palatul casa de vacanta,a deviat Dunarea si afacut canal sa treca pe la poarta lui,verificati la AFDJ. A furat cu Nicolaiciuc cumpara barci la SNCFR penru casa din Delta si nu stia lumea ce face cu ele CFR-ul
17
0
Aia nu este casa de vacanta frate! Este cat blocul in care sunt 20 apartamente. Este o zicala: “Dumnezeu nu da cu parul”.
17
0
Găștile mafiote se răzbună. Întărâtă-i Doamne !!
22
0
Domnul a dat Domnul a loat, amin la mai mulți șpăgari
36
0
Manivela asta care este plin de bani , ne tine prelegeri la Realitatea plus de dreptate si cinste citeva ore .Capuseaza CFR marfa.Afost coleg de mititica cu patronul Realitatea , huoooooooo!
35
0
Casa aia e un palat . Ca orice bugetar a strans din salariu.
39
1
Mitrea a stat in puscarie pentru mita. De bine ce se poarta si respecta lumea. Astia cum se vad cu bani devin aroganti si isi bat joc de lume...
38
0
era in casa?
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407