REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Reglare de conturi la Medgidia: Membrii unei familii au fost stropiți cu benzină și arși de vii

Reglare de conturi la Medgidia: Membrii unei familii au fost stropiți cu benzină și arși de vii

Replica API 7 august 2022 | 14:42 12385

La data de 5 august a.c., în jurul orei 2.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la domiciliul unei persoane, din municipiul Medgidia, a izbucnit un incendiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, mai multe persoane din imobilul respectiv fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august a.c., în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte și în locuință, unde ar fi început să o lovească pe aceasta și pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația.

4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre o minoră, de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 și 2, o femeie, de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul 2 și 3, și 2 bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice și arsuri.

În cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viața în pericol.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma investigațiilor, au fost identificați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Cei 3 bărbați se numesc Rustem Raim, Rustem Beinur și Rustem Belgin.

La aceeași dată, polițiștii de investigații criminale i-au reținut pe cei în cauză, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La data de 6 august a.c., cei 3 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, iar instanța a admis propunerea.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana nu se vor forma grupuri de vigilante gen Ku-Klux-Klan, in tara asta nu se mai merita sa traiesti. Oricum nu mai e a noastra, e tara rrrrromitiganilor.
1
1
Adevarul e ca mare parte din cei care au plecat definitiv din Romania au plecat si de scarba hoardelor de r***i care iti fac vioata de zi cu zi un calvar. Fura, distrug, vorbesc urat, behaie manele, te fac de rahat in strainatate. Am fost dati afara din propria tara. La propriu.
2
0
Atata timp cat isi dau foc intre ei , este strict problema lor ! Politia nici nu ar trebui sa intervina....Staborul t******c este mult mai eficient !
0
0
ce idee ! asa sa ne tratam parlamentarii
1
0
inchisoare cu executare, pe viata le trebuie la astia
1
0
Le da si astora cu suspendare ca doar e oferta!
0
0
Singura solutie in cazul autorilor infractiunii este sa fie stropiti cu benzina si sa li se dea f**. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.
0
0
Mu va suparati ca intreb , din ce fraza sau proppzitie a articolului reiese ca a fost o feglare de conturi? Daca a fost un act de razbunare ?
0
0
Prostituata de la medgidia raluca dimitrela florea !
0
0
Raluca dimitrela florea , fata lu cami florea e prostituata , de acolo are bmw si bani de se aranjeaza ! Ce putea sa invete de la masa , si masa a umblat toata medgidia in ea !
0
0
A dracului c***a , a fost in ianuarie sa si faca unghiile si fiind nemultumita dr serviciile lu alea pune pe faceebok le facea reclama p*****a !da ea are km de p**i luate in ea !
0
0
Se fute si ea , da plateste , ca arata nasol !
0
0
Are o sora sultana baditeanu care si a lasat copilul mic care nu vrea sa mai auda de ea , si a plecat la p**a dupa baditeanu , a facut cusca multa , fata lu baronu alisia e bolnava , iau impinsa la un fraierica dan stere pe gat , baronu a avut n tentative de suicid !
0
0
Are hotel la olimp trage tepi la angajati , se ocupa cu spargerea bancilor , sper sa ajunga la puscarie!
0
0
Special voi merge sa vad cine tine pe loc dosarul cu crotale , si cum a facut refinantare la banca !
0
0
Avea 10000 de oi cu sterghiu , avea oi trecute si pe bob papazica chiftul a hoariei !
0
0
Inhamareala !
0
0
Termen de funie maxim urmatoarele 12 luni!boargi multe !
0
0
A vrut sa si faca felu !
0
0
Dupa a vrut sa si dea temelie !
0
0
I a incendiat masina lu lacto panait ca avea sa i dea 400000 euro si ala ii cerea banii !
0
0
Este de la medgidia, fiisa raluca florea se fute pe bani !
0
0
C***a de la medgidia ! 0734829918 numarul ei !
0
0
R**i din Rominia
1
0
Ciorile vor fi declarate cetateni de onoare
1
0
Sa vina cyorile si la cernavoda sa isi regleze conturile
1
0
All these craws has to be killed,but In front with 1000 people,white people. Mfcks craws
1
1
Fucking idiot,mother fucker. The one who posted
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614