REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

REGLĂRI de CONTURI, DROGURI și MINORE BĂTUTE și obligate să se PROSTITUEZE

REGLĂRI de CONTURI, DROGURI și MINORE BĂTUTE și obligate să se PROSTITUEZE

Replica API 27 octombrie 2020 | 23:27 12650

O ”poveste” penală s-a conturat la Techirghiol, actori în roluri principale fiind mai mulți indivizi. De la reglări de conturi în baza unor conflicte mai vechi și până la proxenetism și droguri. Astfel, magistrații Tribunalului Constanța, la data de 26.10.2020, au decis menținerea arestului preventiv în cazul a patru persoane, fiind vorba despre Antonel Răzvan Drăghici, Claudiu Sebat Fenin, Alexandru Cealera și Dumitru Mugurel Drăghici.

sursa foto: antena3.ro

”Menţine măsura arestului preventiv luată faţă de inculpaţii: Drăghici Antonel Răzvan; Fenin Claudiu Sebat; Cealera Alexandru şi Drăghici Dumitru Mugurel, măsură ce urmează a fi verificată până la data de 24.11.2020. Respinge cererea de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de inculpaţii: Drăghici Antonel Răzvan, Fenin Claudiu Sebat, Cealera Alexandru şi Drăghici Dumitru Mugurel”, potrivit minutei judecătorești. Amintim că procurorii DIICOT Constanța, la data de 12.09.2019, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților de mai sus, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În fapt s-a reținut că, în cursul anului 2019, inculpatul Drăghici Antonel Răzvan, în vârstă de 29 de ani, a recrutat, determinat și exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza județelor Sibiu și Constanța, în vederea obținerii de foloase materiale. Minora a fost transportată la domiciliul acestuia, în municipiul Sibiu, unde a fost determinată să practice prostituția timp de aproximativ 2 săptămâni, în folosul inculpatului. Ulterior, victima minoră a fost transportată și adăpostită într-un apartament închiriat din municipiul Constanța, unde a continuat să practice prostituția. După o săptămână, nemulțumit de încasări Drăghici Antonel Răzvan i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul acesteia, inculpatul a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale. În vederea exploatării sexuale a victimei minore, inculpatul a publicat mai multe anunțuri pe diferite site-uri de profil. La data de 11.09.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza județului Constanța (3 în localitatea Techirghiol și una în orașul Eforie), cu ocazia cărora la locuințele inculpaților au fost identificate și ridicate 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de cannabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, suma de 2.300 lei, precum și documente cu valoare probatorie.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că, în cursul anilor 2017 - 2019, Drăghici Antonel Răzvan, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, a procurat din Olanda şi introdus în țară, fără drept, mai multe colete conținând disimulate cantități importante de droguri, pe care ulterior le-a comercializat pe piață ilicită din județul Constanța atât personal cât și prin intermediul celorlalți inculpați, obținând astfel foloase materiale injuste. La data de 12.09.2019, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a inculpaților Antonel Răzvan Drăghici, Claudiu Sebat Fenin, Alexandru Cealera și Dumitru Mugurel Drăghici.

REGLĂRI de CONTURI la TECHIRGHIOL

La începutul anului 2019, același Antonel Răzvan Drăghici era implicat într-o răfuială. Este vorba despre doi bărbați, tată și fiu, Sorin Silviu Mocanu, în vârstă de 20 de ani, și Georgel Mocanu în vârstă de 43 de ani, ambii din localitatea Eforie Nord, care au decis să se răzbune pe o mai veche cunoștință de-a lor, fiind vorba despre Antonel Răzvan Drăghici, cu care, potrivit unor informații, ar fi fost plecați, acum ceva timp, la furat în Olanda. Se pare că acolo ar fi avut loc un conflict, după care cei doi au decis să se răzbune. Mai exact, cei doi au provocat distrugeri la nivelul caroseriei unui autoturism, aparținând lui Drăghici. Autoturismul în cauză se afla parcat pe o stradă din orașul Techirghiol, prejudiciul creat fiind de 8.000 de lei.

Citește și:

REGLARE DE CONTURI ÎN TECHIRGHIOL! SCANDAL ȘI MAȘINĂ DISTRUSĂ DIN RĂZBUNARE!

PERCHEZIȚII în Techirghiol și Eforie! DROGURI și MINORE BĂTUTE și obligate să se PROSTITUEZE!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ziua de azi plin de sifoane si poponari care se d-au zmei ! Curatenia generala e ptr toti ,.,,,
6
0
Urmeaza bocata siaispe ciusca a lu cote
23
1
Cosmin Diciu umbla drogat toata ziua si vinde droguri
31
0
la interlopul de crusoveanu trebuie sa ajungeti sa prindeti toata gruparea robert serban
23
1
Oricum interlopii se dovedesc a fi cu mult mai puternici decat politia,justitia,politicienii,jandarmii la un loc.
30
3
S-au inmultit nemernicii ca ciupercile dupa ploaie.
32
2
o sa plecam din tara si o sa ramana astia pe aici ca in vestul salbatic
24
2
..olimpicii ROMANIEI...vor fi viitori platitori pentru cei ce vor iesi la pensie..pe umerii lor veti plange...dragi pensionari...din MUNCA..lor veti primi pensiile...sa-i iubiti pe acesti tineri..ei sunt viitorul de aur al ROMAMIEI...cu ei se mandreste societatea romaneasca...
30
4
ziua de azi, meserii de viitor!, politica si ...delicateturi !
25
0
Fane Ungureanu a facut praduiala
29
2
Impouscati lepadaturile oriunde! Curatenie generala !
45
2
Socialist userist.
29
11
Astia sunt hastagii USR !
36
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367