REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NU poți sta mai mult de TREI ore cu mașina PARCATĂ în centrul Constanței!

NU poți sta mai mult de TREI ore cu mașina PARCATĂ în centrul Constanței!

Replica API 25 februarie 2021 | 13:03 14507

Zona 1

În Zona 1 este permisă doar parcarea de scurtă durată, de maxim 3 ore, cu plata tarifului de parcare aprobat de Consiliul Local, menţionat pe indicatoare şi panouri adiţionale, fără posibilitatea prelungirii timpului de parcare prin taxare repetată.

(2) Sunt exceptate de la prevederile

a) parcările de reşedinţă situate în Zona 1;

b) locurile de parcare rezervate pe bază de abonament pentru riverani, situate în Zona I;

c) locurile de parcare aferente instituţiilor publice şi de interes public situate în Zona I;

d) autovehiculele aflate în misiune (poliţie, poliţie locală, MAPN, pompieri, ambulanţă, Ministerul public, Ministerul Justiţiei etc.) şi cele aflate la intervenţii pe domeniul public inscripţionate sau semnalizate corespunzător;

e) taxiurile staţionate în spaţifie special amenajate cu număr de Iocuri prestabilit;

f) autovehiculele electrice şi autovehiculele hibrid.

Zona 2 - Taxă de parcare curentă pe bază de vinietă

În Zona 2, pentru ocuparea locurilor de parcare publică cu plată, utilizatorii vor achita fie tariful orar stabilit conform Anexei 2 la prezentul regulament, fie o taxă de parcare curentă pe bază de vinietă eliberată pentru săptămână, lună sau 1 an. Atât tariful orar, cât şi taxa de parcare curentă se achită anticipat prin achiziţionarea vinietei, care va conţine numărul de înmatriculare al autovehiculului şi perioada de valabilitate.

Vinieta va fi aplicată pe parbrizul autovehiculului, în interior, astfel încât să fie vizibilă din exterior. Taxa de parcare curentă pe bază de vinietă se stabileşte prin hotărâre a consiliului local. Persoanele fizice şi juridice care nu au domiciliul/reşedinţa/sediul/punct de lucru în municipiul Constanţa şi care intenţionează să utilizeze locurile de parcare publică pot achiziţiona vinieta anuală sau vinieta cu durată limitată.

Vinieta anuală (de culoare albă) poate fi achiziţionată de la ghişeele SPIT, staţii peco, Poşta Română sau prin intermediul unei aplicaţil informatice de parcare.

Vinieta cu durată limitată (de culoare albastră) se eliberează pentru o perioadă de zi, săptămână sau lună şi poate fi achiziţionată de la ghişeele SPIT, staţii peco, agenţi economici sau prin intermediul unei aplicaţii informatice de parcare.

Zona 3 - Parcările de reședință

În parcările de reşedinţă se va atribui câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, cu excepţia situaţiilor în care acelaşi utilizator deţine în acelaşi imobil mai multe apartamente. Persoanele care solicită atribuirea unui loc de parcare de reşedinţă trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

a) Să deţină în proprietate sau în folosinţă o locuin-ţă sau un spaţiu cu altă destinaţie în imobilul de locuinţe colective situat la mai puţin de 3o m de parcarea de reşedinţă în care solicită atribuirea locului de parcare. Dovada îndeplinirii condiţiei se face cu adeverinţă eliberată de asociaţia de proprietari sau copie certificată de pe actul ce atestă dreptul de proprietate sau dreptul în baza căruia este folosit imobilul. Pentru persoanele fizice ce exercita profesii liberale, dreptul de folosinţă asupra autovehiculului aparţinând formei de exercitare a profesiei este prezumat;

b) Să deţină în proprietate sau în folosinţă în baza unui contract de leasing perfectat cu o societate specializată un autovehicul de tip autoturism având inspecţia tehnică periodică în termenul de valabilitate. Dovada îndeplinirii condiţiei se face cu copie certificată pentru conformitate a certificatului de înmatriculare şi, după caz, a actului din care rezultă dreptul de folosinţă al autovehiculului.

c) Să nu figureze în evidenţele SPIT cu impozite, taxe sau amenzi scadente, neachitate, cu excepţia situaţiilor în care acestea fac obiectul unor litigii, iar executarea a fost suspendată.

d) Să nu figureze în evidenţele asociaţiei de proprietari cu restanţe la piata cheltuielilor asociaţiei de proprietari astfel cum acestea sunt definite în art.75 din Legea nr.196/20:318. Dovada îndeplinirii condiţiei se face cu adeverinţă eliberată de asociaţia de proprietari.

Contravenții și sancțiuni

Constituie contravenţii următoarele fapte:

a) Ocuparea cu autovehiculul a unui loc de parcare fără plata taxei de parcare valabilă în zona respectivă potrivit prezentului regulament;

b) Neexpunerea la loc vizibil a chitanţei, tichetului, abonamentului şi vinietelor, astfel încât să permită identificarea acestora;

c) Ocuparea cu autovehiculul a unui loc de parcare de scurtă durată după expirarea duratei maxime de staţionare;

d) Ocuparea locurilor destinate încărcării autovehiculelor electrice şi hibride;

e) Ocuparea cu autovehiculul a unui loc de parcare, fără respectarea marcajelor şi indicatoareior;

f) Ocuparea cu autovehiculul a unui loc de parcare rezervat, în intervalul orar pentru care este valabilă rezervarea potrivit prezentului regulament;

g) Ocuparea cu autovehiculul a unui loc de parcare de reşedinţă, în intervalul orar pentru care este valabilă autoriza-ţia de rezervare parcare de reşedinţă potrivit prezentului regulament;

h) Ocuparea cu autovehiculul a spaţiilor verzi, chiar şi a celor degradate;

i) Ocuparea locurilor din parcările publice cu diverse obiecte, în scopul rezervării ilegale a acestora;

j) Ocuparea cu autovehicule mai mari de 3,5 t a altor locuri de parcare decât cele special destinate;

k) Ocuparea locurilor de parcare cu autovehicule expuse spre vânzare sau în scopuri publicitare fără achitarea taxei corespunzătoare pentru ocuparea temporară a domeniului public;

l) Ocuparea cu autovehicule a căilor de circuIaţie din parcări sau a zonelor de acces în parcări.

(2) Contravenţiile prevăzute la alin.(1) lit.a), c), d), e), g), h), i) şi m) se sancţionează cu amendă de la 500 lei la i.000 lei.

(3) Contravenţiile prevăzute la alin.(1) lit.b), f), j), k) şi I) se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 500 lei.

Art.26

(1) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se face de către Poliţia Locală şi alte persoane împuternicite de primar conform legii.

(2) Împotriva procesului verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de -15 zire de la data înmânării sau comunicării acestuia.

Una peste alta, așteptăm cu maxim interes ședința de Consiliu Local Municipal și, implicit, proiectul ”vedetă” de pe ordinea de zi. Sigur ne vom distra!

Diana BERECHET, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cate am citit, chiar pe acest articol, PNL a votat impotriva. Dar analfabetii de mai jos tot pe Chitac il injura. Oras de retardati.
0
2
Celor cativa care indraznesc sa aprobe aceste noi taxe pe motiv ca afara asa e, ba poate chiar mai scump, le reamintesc sa se uite bine in jur si sa remarce simpla realitate ca noi aici nu traim in nici un caz ca 'afara', nu exista nici o gandire si nici o organizare asa cum gasim pe 'afara', si veniturile noastre nu se compara cu cele de 'afara', asa ca nu vad de ce si nu inteleg cum cei care sunt alesi, sa ne reprezinte, sa organizeze totul astfel incat sa ne fie bine, la toti, sa propuna o asemenea jignire la adresa oricarui constantean normal si onest care munceste si isi plateste taxele.
6
1
Oricum , Constanta si constantenii sunt departe , de civilizatia oraselor din vestu Romaniei . Aici doar armata , ar face sigur ceva . In rest : pacanele , flegme , manele , badaranie , claxoane si injuraturi . Mult mai balcanic , ca acum 100 de ani .
9
1
Mai betivule, ia zi cind te cara Gandac acasa, mort de beat, aveai loc de parcare? Sati dam la mwie de covidos ce esti
5
3
regulamentul sa prevada obligativitatea obezilor sa mearga pe jos .Asa o sa avem parcari multe si spitalul gol .
2
7
asta inseamna ca ti-au luat banii abuziv, locurile alea de parcare sunt pentru toata lume pentru ca blocurile nu au fost prevazute in proiect la constructia lor cu locuri de parcare dedicate!!!
2
0
Tipic romanesc. Haz de necaz.
1
0
Pentru ca eu platesc 200 lei pe an rezervarea pe loc parcare,sa am locul liber 24 de ore.Daca eu plec la piata iar la intoarcere gasesc locul ocupat,ce fac ,stau si il pazesc pe c el ce mia ocupat locul,rezervat si platit de mine,iar cel ce mia ocupat locul,poate nu a platit nici o parcare,mai rumegati acest regulament,mare greseala am facut ca vam votat,dar asa ne trebuie,am ramas tot noi de fraieri.la mine in parcare administratora detine 4 locuri de parcare,nu stiu daca sunt si platite,mama,tata si cei 2 copii.Toti locuiesc in acelasi apartament,sa fie inventariate toate locurile de parcare
4
3
Ionut Rusu va face el regulamentul ca sa ne putem distra. Piticul atomic vrea sa ne arate ce mare e.
5
0
Deci intr-o zi nevasta nu si-a gasit loc de parcare si a intarziat la coafor. Daca nu faceam nimic ma dadea afara din casa. Mi-a zis asa, ori ii gonesti pe toti saracii astia din centru ori te cari. Iar eu cum imi iubesc nevasta si as face orice pentru ea am inventat chestia asta cu parcarile. Vreau sa fac Constanta o mare parcare!
11
3
Poate asa scapam de cei care platesc 200 lei si parkeaza autovehicul de firma care are de plata 1800 lei. O sa va ia lumea la goana cu pietrele, smekerilor!
9
2
Ati votat din dusmanie contra lu bula de fadabou, acum lingeti janta lu ovanesian de la S coupe. Asa va trebuie.sa se adanceasca diferentele dintre saraci si bogati, ca asta face liberalismul netotilor. Succes cu supravietuirea
16
5
E foarte simplu daci constanteni, nu ai bani de parcare, iei autobuzul sau bicicleta. Nu ne-am nascut in masini.
19
11
Nu stiu ce fumati in primaria aia, dar nu este de calitate!!!
10
2
Sunt un bou, recunosc
17
5
Mersul cu bicicleta, autobuzul, uber sau taxi......Orasul e deja foarte greu de suportat din cauza acestui morman de table folosit aiurea. Mai bine se dezvolta pistele de biciclisti decat parcarile
13
13
Mersul obsesiv cu masina este un obicei toxic...Se pare ca multi folosesc masina si pentru drumuri care nu isi au rostul... Altii isi duc copiii pana la 18 ani la scoala cu masina... Se face exces in sensul asta... Mai bine se gasesc solutii sa se mai rareasca din utilizarea masinilor... Orasul pare blocat de masini..
18
9
Cum sa stai 3 ore daca tot platesti? Normal e: ai venit, ai dat banul si pleci, elibereaza locul ca poate mai vine cineva sa plateasca
13
2
Astept sa vad in regulamentul cu pricina pe langa tarife aberante si faptul ca PENTRU BANII AIA MI SE GARANTEAZA INTEGRITATEA AUTOVEHICULULUI.
14
5
Cei care comenteaza aici impotriva au sigur fie 3-4 masini la apartment, isi parcheaza vehiculele comerciale in zonele rezidentiale in loc de parcarea firmei, vor sa stea parcati 9 ore in centrul Constantei cu 2 lei si sa aiba locul rezervat 24 h, 7 zile din 7 cu 100 ron pe an, sa ocupe toate trotuarele, sa se rada toate parcurile si locurile de joaca pentru parcari. Traiti in oras in spatiu limitat nu pe Marte. Acolo e loc destul ad infinitum. Protestati impotriva blocurilor construite aiurea si veti avea spatiu. Pana atunci, regulile sunt necesare. Vreti civilizatie fara sa va civilizati?
17
24
Chitac mai nebun decat Mazare si Constantinescu !
22
6
Primar retardat vrei sa-mi spui ca daca cineva nu achita parcarea catre primarie ia amenda de la 500 la 1000 lei iar daca acel cineva ocupa locul REZERVAT SI PLATIT DE CATRE MINE primeste amenda de la 200 la 500? In plus daca locul de parcare rezervat nu este eliberat la ora 15.00 si parchez in apropiere intr-o parcare cu plata, pentru ca nu am acces in zona decat la parcari cu plata si trotuare sau spatii verzi TREBUIE SA ITI PLATESC PARCAREA CRETINULE?
23
2
PNL un partid de sclavi cu oameni mizeri. Primarule daca semnezi asa ceva esti dusmanul constantenilor.
25
2
Sa speram ca aceasta varianta aparuta in presa nu este cea finala si nu va fii adoptat asa de catre Consiliul Local. Nu tin partea nimanui dar preturile pe ora pentru parcare sunt scandaloase iar despre licitatiile pentru parcarile de resedinta nici numai zic.
18
2
Copii nu uitati de uratania aia de Constantinescu de la OPC, care toata viata lui a fost pupincurist politic. Boul ala care acum e director a lansat mizeria asta de regulament. Oricum Chitac se vede clar ca esti doar un bou cu drept de semnatura daca ai lasat porcaria asta de regulament sa avanseze. Cum ma sa treci im regulament la contraventii " ocuparea spatiilor verzi, chiar si a celor degradate"? Pai ma primar dobitoc tu administrezi orasul si ai obligatia sa refaci spatiile verzi nu sa-mi spui ca nu pot parca pe o coaja de pamant nesapat de la daci incoace si plin de piatra.
33
1
este de maxim 3 ore
23
3
Haideti dragi constanteni sa ne mobilizam urgent pe retelele de socializare, si sa incepem sa blocam bulevardele, primaria, sa demonstram , ca acesti nemernici ne considera sclavi lor, ne ingradesc anumite drepturi, isi bat joc de noi . Ne-au mintit si INSELAT, cu promisiunile din campanie, este INSELATORIE, pe fata ceea ce fac ei acum. HAIDETI CONSTANTENI SA IESIM IN STRADA CA SUNTEM NEINDREPTATITI, MINTITI, INSELATI,,,sa nu stam cu mainile legate si EI sa faca ce vor din noi, ptr ca noi i-am ales, PUTEM TOT NOI SA-I DAM JOS, PE HOTI, INFRACTORI, GOLANI. HAIDETI SA INCEPEM SA PROTESTAM
28
7
locuri de parcare civilizate?sosele curate?transport in comun eficient? nimic.doar sa ceretiu
29
5
Sa ne bagam toata pula in mata de primar borat !! Incepusem sa te plac dar acum, ca oricare alt primar faci pula mare !!! Sa o fut pe mata
27
8
Regret ca l-am votat pe Chitac. Cea mai mare dezamagire pe anul asta. Am votat cu Dvs. tocmai pentru ca ati promis ca rezolvati problema locurilor de parcare. Locuim in zona Tomis II. Este un calvar sa ai 1 masina personala de familie. Taxa marita a parcari, nu va rezolva problema roveranilor. Decizia asta a Dvs. este mult mai negativa decat ce a facut fostul primar. Inca o data, sunteti o MARE DEZAMAGIRE
34
5
Foarte bine spune cei doi comentatori de mai jos, in Bucuresti este 10 lei ora parcarea in zona centrala. Mai iesiti si voi din oras si dupa comentati.
15
31
Va cacati pe voi amaratilor?in toate tarile civilizate e parcarea cu plata, numai ca salariile in tara sunt de cacat. Toti taranii si-au luat masni din BG cu 2000e, polueaza ca dracu,dau spaga la rar sa treaca,dar vor sa parcheze peste tot fara bani.Puneti si camere pe strazi, ca in alte tari,cine trece pe rosu,cine calca acceleratia cand omul a pus piciorul pe trecere,cine depaseste aiurea,cine calca linia dubla,foloseste telefonul la volan, facuta poza si trimisa placinta acasa.La ce platiti politistii care ies la pensie la 48 de ani cu 6000de lei si nu fac nimic?investiti in camere pe straz
19
31
TOTI CARE COMENTEAZA MAI JOS SUNT AIA CU BMW URI SI AUDI URI ULTIMUL MODEL, DAR NU VOR SA DEA 20 DE LEI PE PARCARE, SAARAKKILOOR
16
35
Ce va asteptati de la unul care a divortat pe hartie ca sa ciordeasca o casa de la stat? Referendum , sa l fugarim de la primarie !
31
7
Ce va lamentati atat? Credeti ca e usor sa acoperi salarii de 4000 euro in primarie ? Trebuie sa contribuie toti cetatenii, inclusiv cei care muncesc pe 400 euro la privat!
27
3
asa este in Olanda .Germania etc .In Bangladesh se poate parca pe pamant ptr ca nu au trotuare
21
8
cu privire la actualele locuri rezidentiale nu sunt clare. proiectul incalca dispozitiile unor legi, sanctionate de curand de instantele constantene. este facut de amatory nu de juristi. numai dobitocii pot aproba asa ceva.
39
2
Sa imi bag pula in toata ma-ta Chitac si in tot neamul tau de jigodii limbiste. Sa ma sugi de pula pana incepe sa iti placa gunoiule. Vii tu din eforie sa faci pula mare in cta mi-as pula in neamul tau. Cand erai in opozitie ai dat in judecata primaria si culmea ai si castigat tocmai pe acest interval orar 8-17 si acum tot tu il bagi la loc? MUIE CU KKT JIGODIE si tie si tot pnl-ului tau de labari.
47
3
Pai si daca ai de facut o lucrare la un beneficiar si trebuie sa stai 8 ore cu masina parcata intr-un singur loc???
33
3
Ne mutam spre margini si evitam cat mai mult acest ghetou.. Toata lumea in Navodari, Ovidiu, lumina, valu Traian, cumpana.. Hai ca se poate.. Acolo sunt taxele mici, deocamdata..
25
5
si cash unde platim?
15
3
Sunt prevederi care exista si in alte acte normative emise de consiliu. A se vedea HCL 184 2013. Se aplica amenda de la prima hotarare sau de la a doua pentru aceeasi fapta?
6
6
Domnule Chit, nu-mi miroase a bine ce vreti sa faceti
41
3
N aveti asfalt in Constanta si vreti 7lei parcarea pe ora,mergi, pisamas pe voi sa ma cac
47
2
Constanta altfel este tot a lui. S-a retras doar cu numele pentru ca adevenit primar. La fel si cu domnita pe care a luat-o dupa el la City manager, ei au fost si sunt creierul de la Constanta altfel.
29
3
Muistilor din primarie
33
3
in frunte cu alesul prostilor chitac, da nu poti sta mai mult de 3 ore cu masina parcata in centru, da nici nu poti sa platesti o ora 7 ron plus tva daca stai numai 10 minute!!! CRETINILOR
34
4
Un mare om a spus ca unii nu trebuie sa procreeze, dar se pare ca parintii lui Chitac nu au auzit asta.
34
2
Asta ati votat , asta aveti ....il injurati pe Fagadau si Babu ca nu puteti parca pe trotuar din cauza stalpisorilor , acum noul primar va baga stalpisori direct in partea dorsala !
36
6
O abia astept sa merg in instanta SA CER ANULAREA regulamentului, exact cum a facut el cu Feliciu LGBT.Dar nu , vom merge pe persoana fizica si le facem plangeri penale pt abuz in serviciu.Alo constanteni sa vedeti pe cine ati VOTAT.Nu toata lumea au salariile lor si afacerile lor.Si apoi el se pisa pe noi, ca nu sta in Constanta .Si jegul de Constantinescu curva politica, a uitat cat a fost la PSD , acum face pe ala cinstitul si face regulamente .Jeguri imputite.
46
4
In cel mai jegos oras, voi puneti preturi de lux! Constatenii se vor uni si nu vor accepta aceasta hotie, nu va vad bine!!
51
3
articolul asta m a facut sa ma uit la preturi abonamente ct bus
28
4
Putorile din administratia locala au stat pe bani publici si au distrus orasul Constanta dupa cum se poate observa la tot pasu . Parcurile au fost reduse pentru a se construi spatii comerciale , blocuri si biserici , bisercia mami lor de jigodii ordinare . Acum in loc sa construiasca locuri de parcare , sa fie ca prioritate pentru administratia locala actuala . Pun pule in cur si iar nu o sa avem parcari , parcari promise cu turle si trambite . Daca vine un turist de prin lumea asta , si ar vrea sa petreaca cateva ore in orasul SLUTIT DE PUTORI , ce sa faca , sa plece imediat dupa 3 ore ?
39
3
nea chitac scuze dom amiral de carton ca pe mare nu sti nici macar care e babordul ca sa poti sa ceri intai construieste parcari etajate nu ati dat cu vopsea pe marginea drumurilor si aia e parcare ,da ce poti sa ceri la niste oameni fara scrupule cand se vad pe functi o ard si pe masa ,tu iesti obisnuit din academie
40
2
Doamne ce ma bucur!!!! Muie multa celor care au votat....stiu ei ce
41
3
bravo voi va dati seama ce rad aia doi acum ,fost primar si vicele ,de la niste hoti la alti hoti mai mari ,ce schimbare ca pleaca unii si vin altii mai javre .
38
3
Constanta Altfel sa intervina si sa atace in instanta golaneala PNL ista. Dragi constanteni, primiti ce ati votat si ce meritati si asta este doar INCEPUTUL.
44
3
Stam trei ore si apoi le schimbam locurile intre noi si mai stam 3 ore. O sa gasim mereu variante ca sa ocolim legea. Nu ne speriem noi de pnl plus usr ca nu ne am speriat nici de psd. Pai am trecut noi de perioada comunista...trecem si peste perioada pnl plus usr. O sa iesim putin mai sifonati dar si ei vor fi impuscati. N am gasit alta rima...
24
4
Nea primare, noi am vrut o schimbare, dar tu esti nenorocit rau. Mare mwist de om esti!!! De fapt ce sa te astepti de la un apevist betiv si ordinar. Maii tii minte cind te cara Gandac mort de beat acasa, aveai loc de parcare? Sau parcai asa ialandan
41
3
Logic. Nu e ca si cand se platesc taxe de constanteni. Alea sunt pentru pus stalpisori, locurile de parcare sunt puse de bunul Dumnezeu, ei date prin lege sfanta primariei
16
2
Constanta altfel!!!....unde esti faaaa???
33
3
foarte bine! eliberati trotuarele ca nu se mai poate! trotuarul este al oamenilor! eliberati compozitori, coiciu, trotuarele sunt pline de masini! nici macar germanii nu au atatea masini cum avem noi in acest oras!
16
25
Vergile taxa pe aer cind ne pui?
38
3
nu vad nimic despre masinile persoanelor juridice folosite de salariati.Unde pot parca seara?
28
3
Ba animalule Chitac: NU AU TOTI CONSTANTENII PENSIE SPECIALA CA TINE SA ISI PERMITA ASTFEL DE TARIFE LA PARCARI.
55
2
CE BINE MI PARE CA ATI LUAT TEAPAAAA... ATI VOTAT ....VOI CONSTANTENILOR...MAREA SCHIMBARE
38
4
Salvati balena detinatoare de BMW de pe pescarilor.
14
3
In zona 1 sunt exceptatea de la stationarea de max 3 ore autovehiculele hibride si electrice? Pai orice masina care este parcata nu polueaza pt are motorul oprit , dar ocupa un loc de parcare la fel ca cea electrica sau hibrid! facem discriminari?
34
2
Asta-i doar incalzirea.Sa vedeti cand vor intra in impozite pe imobile si habitat! AVETI INCREDERE?
42
2
Retardatilor aici nu suntem in Londra unde platesti si aerul pe care il respiri. Hello.... oferiti si apoi cereti ca altfel o sa iasa lumea pe bulevarde si sigur nu sa se plimbe
37
5
Amirale. Multa MUIE. Poate tie mai putin ca nici nu te asteptai sa iesi dar vagoane de muie celor ce te-au votat
37
6
piste de biciclete se mai fac anul asta ?
8
15
Imaginea postata face cit o mie de carti,O parcare cu reguli stricte de ocupare , de pedepse si niste imobile construite la limita trotuarului , cum sunt o multime in oras cu balcoane care ocupa spatiul aerian de deasupra trotuarului pt care nu se va plati nici un fel de taxa de parcare.Deci, poti sa ti parchezi balconul vesnic peste spatiul public fara plata , dar nu si masina 10 min.
24
2
Comunisti functionali care scriu legi cu mana lor murdara de marmelada
24
2
Si dupa ce vede dom primar revolta cetatenilor, o sa vorbeasca cu o mina grava si dand din maini ca vezi doamne se ocupa el si da in jos tarifele. Gen salavatore de la patria ...Pfff
28
3
Pe vremea lui faceai Party dar la ora 10 inchideau localul. Acum nema... 3 ore ca trebuie sa pleci ca asta e chiar daca e doar ora 20.00. Mai rau ca in comunism plm
31
3
Ati vrut tigan la primarie, tigan aveti...
36
3
In sfarsit se vede o schinbare decand este PNL la primarie
8
26
lasati masinile acasa si haideti cu toti , pe jos, spre primarie sa dam jos aceasta administratie. domnilor, ''de la primarie'', NU sunteti sefii nostri, sunteti angajatii nostri..
43
4
Pai nu mai vreti ma o tara ca afara mocofanilor
30
6
Jos primarul
41
4
sa vezi aglomeratie pe ratc si pe trotineteee LOOLLLL
22
6
Cum putem sa dam jos primarul ?! Daca stie cineva ar fi bine sa gandim o miscare din asta. Domnul primar... fura curent !
54
2
Tu-ti APVistul matii cu piticul tau de gradina cu tot, cu City magarita curului. De unse M. M voastre le sxoateti jegosilor. Si M. M voastre de handicapati nenorociti cei care ati votat scursurile astea care nenorocesc orasul asta cu biruri.
44
3
trebuiesc jacmaniti, asa e de cand lumea, pentru ca boii nu gandesc, ca, daca ar gandi nu ar mai trage caruta celor care i au pus la jug, nu v ati saturat, ma, boilor de PSD si PNL? Nu va ganditi ca sunt fanul echipei de rezerva a lui PNL, papagalii USR care urlau ca gibonii, acum sunt la ciolan, au uitat cum e sa o sugi pe strada... SO, va zic eu o solutie misto, eu sunt agent comercial, an de an, patronache de Hotel, Restaurnat, Patiserii, Mini Market din Mamaia isi schimba firmele, jegurile astea fura sute de milioane de euro prin neplata taxelor. Administratorul este o batranica de 80ani.
27
3
Buna seara, si eu ma numar printre cei care nu le convine de situatia creata de insificienta parcarilor, dar se putea face ceva totusi , se puteau lua bani prin fonduri europene si se puteau construi parcari sub si supra etajate... model cea de la spitalul mare si eu cred ca mai ales pe unde sunt spatii de parcari deja amenajate doar ganditi-va cate masini intra pe un spatiu plan si cate intr-o parcare supraetajata. Am zis ca si o sugestie poate cineva acolo citeste aceste mesaje de nemultumire ale noastre, ale oamenilor de rand....multumesc
39
4
PAI CUM SLOBOZ VINE ADICA VOTEZI SCHIMBAREA SI VINE MUIE ALA DE PESEDIST CONSTANTINESCU SA FACA LEGEA PARCARILOR . UNDE SE CRED BA ASTIA CA NICI LA PARIS NU SUNT SCORURI D ASTEA. MACAR DE INVESTEAU, DE FACEAU O PARCARE, CEVA. NIMIC BA NIMIC. HAI LA MUIE HOTILOR
39
3
Or sa va scoata constantenii din primarie cu paru
44
5
adica nu -mi.mai pot lasa benveul ursulet la umbra pe iarba .. Esti nebun primare .Si cu duba de la munca ce fac ca eu cu ea imi plimb puradei.Si Opel ul unde il las ca-i amintire de la bunicu. Mi -e dor de stalpisori ...
16
6
Babu nu era bun ca tinea parcarile cu 50 de centi pe ora si cat voiai. Sa le sugeti flocii la penelisti acuma muistilor
32
4
Singura treaba proasta este faza cu locurile de parcare ale riveranilor.....ori le lasa la liber adica primul sosit,primul parcat ori punea 1000 lei pe luna.....astea cu 10 lei h in zona 0 este bine,de vreme ce beti cafeaua in centru cu 12 lei plus una bucataa aapa plata cu 10 plus haleala cu 100 ....machedonilor in special...rog parcati in fata localului,nu pe ssstrazile adiacente fara plata ca altfel s-a terminat cu fala...intervine prostia pentru ca mai mullt nu puteti.....
18
7
Rade sufletul in mine cand vad votaci rezistenti ca fac spune. Platesc frate si eu, sunt necajit, dar cand va vad cum disperari dau banu ca la circ. Ha ha ha ha ha ha
15
2
Foarte corect. Un regulament echilibrat. Muie papagalilor, pe care o sa-i coste mai mult parcarea decat sucul, cafeaua sau apa plata pe care o beau cate 3 ore la nu stiu ce bodega de bulevard. Cumparati'va masini hibride, cea mai potrivita solutie pt plangaciosi, scapati de poluatoarele alea de vechituri ce aveti. Nu va suferiti fara masini? Cirulati cu ctus-ul, ca-s noi masinile lor, cu bicicletele ca e sanatos sau pe jos ca-i mai ieftin. Iar astia care veniti de la tara, lasati'va cadutele oa marginea orasului si utilizati transp in comun. Asa o sa fie orasul mai liber si mai putin poluat
13
35
Ce-mi pasa mie de parerile voastre, eu si ai mei preteni stam la casa, unde ne doare la bascheti de locurile de parcare pe care o sa va bateti voi. Nu mai zic ca pe mine si ai mei preteni nu ne amendeaza, parcam unde vream muschii soferului.Spor la licitatie, la mai mare.....
20
4
Voi ati facut blocuri intre blocuri si parcari ioc si acum vreti bani ,fagadau a pierdut alegrlerile peste 4ani eu persoana si multi alti fac campanie sa castige alti alegerile voi cu parcarile sa le bagati in cur
26
1
Cine ne-a blestemat pe noi, constantenii sa avem numai primari fara minte ? Amirale , nu vrei sa ne dai contul sa iti viram salariul direct. Ca poate ne ajunge sa parcam o luna in oras. Nu ajungea ca platim cea mai scumpa apa din tara, acum avem si cea mai scumpa parcare. Amirale sa vedem cine naiba te mai voteaza peste 4 ani daca mai ai tupeul sa cnadidezi.
49
4
A plecat un prost de la Primarie si a venit un Mare Dobitoc.
56
3
Aveti timp berechet 4 ani sa vedeti ce-ati votat!
35
1
Deci daca iti faci o zi de nastere sau alt eveniment la un local din Zona 1, dupa 3 ore tre sa iesi sa o muti in alta Zona ? Bravo fratiloooor
35
2
In sfarsit noi ce-i care am votat PNL vedem o schinbare in oras
13
17
Boilor o sa plageti dupa Psd. Va da la m.uie amiralul asta al vostru bine ...asa sa va saturati
40
6
ce m..e va dat chitac la toti ai care al pupati in cur si injurati PSD ca va pus fagadau parcare sms 2 ron ora ai jucatio pe asta si vorba romaneasca inca e dimineata o sa vedeti voi mai tarziu ,unde e constanta altfel care atataca tot cei mai jeguri PNL USR o sa vanda toata tara
41
4
Cred ca este momentul sa iesim iarasi in strada , poate asa vor realiza mizeria pe care sunt pe cale s-o comita . Domnilor consilieri , nu-mi aduc aminte sa fi existat o asemenea discutie in perioada alegerilor locale. Rusine !!!
39
4
Sa va spalati pe cap cu chitac
39
2
ce repede s-au miscat cand a fost vorba sa va ia banii!!!
39
3
Teava la licitatie lui ala care a avut ideea asta!!!!!
22
2
Ce tampenie....va deranjeaza? Iesiti in strada...
36
3
votati schimabarea! votati chitac! jos fagadau!
25
4
ce mweeeee v a dat pnl -usr!!!! hahahaahahahah
41
3
3 ore parcare in zona 1. 29 ron plus tva? 10 ron ptr h de parcare ? Sunteti nebuni ?
43
1
Multa muie va doresc....sa plateasca aia care au gandit idiotenia asta
36
3
Baga-mi-as pula-n voi si in a pus stampila pe voi, administratia pulii de dreapta.
37
4
Unde sunt aia de la REZIST acum. Primici ce a ti votat
34
5
Sa primeasca ce au votat si va garantez ca asta este doar inceputul!
39
1
Asociatia CONSTANTA ALTFEL, va rugam insistent sa veniti in sprijinul cetatenilor, cum a-ti facut pina acum, SI SA ATACATI IN INSTANTA, aceasta mare magarie facuta de alesii PNL-ISTI, sugatori de p..uli.,care distrug orasul asta mai ceva ca psd-stii. Cum sa faceti asemenea regulament,? Dnilor consilieri ,va rugam sa respingeti asemea batjocora fara de cetatenii care au ales boii astia . Am crezut ca vor schimba in bine fata orasului, dar numai rau fac, impostorii astia. Cine ia votat, COVID-UL sa-i manance de vii, si cine-i voteaza peste 4 ani, la fel,,de cancer sa moara ei si familiile lor
59
7
M-am speriat cand am citit. Am crezut ca primaria a gasit terenuri , pentru parcari noi . Dar a gasit cum sa mai faca bani in plus de salarii , ca vorba aia se taie sporuri si trebuie gasita alternativa.
45
2
nu va e deja dor de babu? ce o sa mai plangeti dupa el si ai lui in curand...
32
8
Iar placute? Are careva din actualii de la Primarie firma de fabricare si amplasare?
31
2
De cand ai venit ai marit taxele si impozitele, maresti tariful parcarilor, pui stalpisori ca Babu, etc
40
2
Vai da ce sugator de pula esti
17
11
Vai dar ce ma bucur..nu avem voie mai mult de 3 ore la cafea, la restaurant etc..ne au facut astia programul.. Si sa vezi macel intre vecini Vai dar ce ma bucur
37
2
haotic, n-am inteles nimic. Cand vor avea loc licitatiile? cine le face? pe ce perioada se inchiriaza locul de parcare?
41
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108