REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din municipiul Constanța se află în continuare în consultare publică

Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din municipiul Constanța se află în continuare în consultare publică

Replica API 3 martie 2021 | 00:05 1882

Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din municipiul Constanța se află în continuare în consultare publică!

Proiectul de hotărâre, formă consolidată la data de 19.02.2021, poate fi consultat pe site-ul oficial al instituției:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public---legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/proiect-hot%C4%83r%C3%A2re-regulament-parcari.pdf?sfvrsn=2

Anexele 1 și 2 la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța pot fi consultate accesând următorul link:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public---legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/anexe-1-si-2.pdf?sfvrsn=4

Propunerile, sugestiile sau opiniile dvs. privind acest proiect pot fi trimise :

- prin poștă, la sediul din Str. Ștefan Mihaileanu nr. 10,

- prin email, la adresa parcari@primaria-constanta.ro

Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea: "Recomandare la proiectul privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța".

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Colcaie 'cica' orasul de smecheri pro-chitac si pro-taxe nesimtite si exagerat de mari. Dupa ce ca omul plateste impozit, si mai plateste acum si taxa pentru loc de parcare pe an, mai vrei sa mai plateasca si pentru fondul vostru de ajutorare a smecheriei ieftine inca 365 lei. Si va mai dati si in stamba cu ziceri ieftine de golanas expirat de cartier, pt ca mai mult de atat nu va duce capul.
0
0
Colcaie orasul de prosti care vor moca
1
2
Vad ca semneaza tot ilustrul horea c. Nu e schimbat nimic din forma initiala. Ce e vraja asta cu trimiteti sugestiile si.. Le citeste cineva? Dezbatere publica, ar fi, daca ati organiza o intalnire cu constantenii spre exemplu in sala sporturilor, unde toata lumea sa poata avea acces la microfoane portabile in sala. Un proiect care intampina o asa de mare rezistenta ar trebui sa iti dea serios de gandit dle chitac. Altfel, probabil, ca daca vei aproba o asemenea aberatie, o sa vezi ca parcul primariei o sa fie neincapator pt manifestatiile care vor urma. Si vor cere demiterea ta.
3
1
Daca statul a dat lege si descurajeaza antitiganismul inseamna ca incurajeaza tiganismul. Nu ai voie sa spui tigan da legea se numeste antitiganism...frumos. Respect pentru polutia romana voi stiti de ce i-a lasat sa moara pe cei doi muncitori din onesti? Pentru ca munceau la negru si faceau evaziune fiscala. Pe deasupra nu purtau nici masca! Mare atentie!!
3
1
este facut de aceeasi pesedisti vesnici pe functii. Nu inteleg de ce am mai votat daca in primarie au ramas tot pesedistii sa decida. Chiar nu se gasesc niste oameni normali cu ceva IQ sa redacteze un regulament al parcarilor?
4
2
lasati o dracului asa cum este acum ,nici un ban golanilor,daca omul are treaba 10 ,15 minute undeava,cum mama dracului sa plateasca cat hotarati voi ,tot bagat mana in buzunar se cheama ,tu incasezi de mai multe ori pe acelasi loc de parcare bani deci nu mi se pare corecta aceasta practica.0,50 de bani sfertul de ora cu parcometre nici un sms nimic nu toti oamenii au telefoane ,bani pe cartela ori reintroduceti incasatotii de parcari si mai creati si locuri de munca cu ocazia asta ca si asa oamenii nu au unde sa munceasca ,industria turismului este in cap.
9
1
3 lei ora indiferent de zona 10 lei pe zii Parcarile de resedinta--taxa anuala la spit.... Fara licitatii publice , CA SE VA INTAMPLA CA LA ONESTI Astea sunt cele mai bune variante, si nimeni numai comenteaza
10
2
Am votat normalitate, grija fata de cetatean si avem bataie de joc, aroganta si dementa din partea primarului, care de fapt e marioneta femeii barbat! Cum isi bage joc guvernul de batrani, de copii si nu sta la discutii cu nimeni, asa si chitac asta, cum facea base cand ne lua banii de salarii si pensii si el cu gasca jefuia tara! Bravo pnl...romani stati in casa si incasati!
19
0
Care nu poti plati lasa cazanul acasa si ia autobuzul
4
14
Nea Chitac, esti jalnic. Ti-ai batut joc de un oras intreg. Clar, al doilea mandat nu il mai prinzi.
16
1
Ce sa scufunzi ca asta e amiral de uscat , daca o sa cada in apa se ineaca.
14
0
Valea , derbedeilor ! Hai sa-l demitem! Semnati aici : scufundamamiralul.ro
17
0
Daca nu voi obtine loc de parcare va dau primaria si presedinta de bloc care de cand s-a mutat a luat ea si scara ei majoritatea locurilor de parcare.La primarie niciodata nu am obtinut loc de parcare motivand ca nu au ,dar in scimb au dat la hoge ,la un fotbalist din Mangalia 2 locuri,un machidon 2 locuri,o jusruista.Eu niciodata nu am primit dar la astia cum le-au dat.Am cerut la blocurile din fata dar au spus ca nu se poate.Lui hogea cum i-ati dat? Tot tataru spaga la locuri? Politia locala a venit cu reclamatia facuta de vecini sa ma amendeze.Va cer si daune materiale si morale.
15
3
Amirale Pinocchio chiar nu intelegi nimic ? Ce dezbatere ? L-ai dat afara pe pesedistul constantinescu, autorul aberatiei de regulament ? Ati bagat tot orasul in zona 1, de parca aici nu locuieste nimeni. In rest nu se vede nici o modificare la aberatiile din asa -zisul regulament. Dragi constanteni hai sa scufundam amiralul !!!
27
1
Ce dezbatere? E clar ce intentii are tride ntul ovanesian hira constantinescu. Nu mai poate fi inclus chitac. El e de forma. S-a vazut cu ochiul liber cum au mintit chitac si ovanesian..plus ca pute a fosti pesedisti pe care nici psd nu ii mai vrea. Dar ii ia chitac de buni. Numai taieri, reduceri, concedieri si etc. Asta avem de la pnl. Plus incompetenta la ct din partea lu nea amiral de carton
21
3
platiti saraciilor!!!!! nu v a placut de fagadau cu 2.5ron,nu???hahahahhahaha
10
16

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920