REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Relatarea unei mămici care a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa: 'Vă recomand să mergeţi cu încredere...'

Relatarea unei mămici care a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa: 'Vă recomand să mergeţi cu încredere...'

Replica API 2 decembrie 2019 | 21:44 1603

De-a lungul timpului, la adresa Spitalului Judeţean Constanţa au existat numeroase critici din partea pacienţilor: condiţiile din saloane sunt jalnice, cadrele medicale aşteaptă „atenţii” pentru a se ocupa corespunzător de bolnavi, diagnosticele şi tratamentele prescrise sunt îndoielnice, mâncarea nu este bună şi câte şi mai câte!, la care se adăugau neajunsurile exprimate de cadrele medicale: personal insuficient, promovări sau ture „după bunul plac” al unor şefi, management deficitar. La capitolul management, istoria anilor trecuţi a demonstrat că fostul director, Dănuţ Căpăţână, nu era cea mai onestă persoană. Între timp, au început să apară şi schimbările în bine, de la dotări şi până la atitudinea cadrelor medicale. Exemplele pozitive nu sunt însă atât de des împărtăşite pe reţeaua de socializare Facebook – cea care a devenit sursă de postări ce se transformă, de multe ori, în ştiri sau „virale”. Prin urmare, preluăm următoarea postare de pe grupul „Mămici constănţene”, pentru că e altfel decât multe altele:

„Recomand Sptitalul Judeţean! Pentru prima dată am ajuns în urgență la spitalul județean cu băiețelul de 6 ani! Recunosc că am mers cu teamă în urma tuturor comentariilor pe care le-am citit adesea despre acest spital… Mă bucur însă că totul a fost contrar așteptărilor mele. Vă mărturisesc că nu mă așteptam ca tot personalul sa fie atât de amabil şi de atent, de la medici, asistente, infirmiere! Am rămas internați pe secția de pediatrie unde am primit o cameră cu două paturi. Am avut norocul de a sta singuri în cameră, curăţenie, căldură, frumos decorat cu globuleţe! Îmi pare rău că nu am făcut poze să vă arăt! Aaa… şi nu am dat nici un leu nimănui! Şi am avut parte de aceeaşi atenţie pe care nu o primeşti nici atunci când le bagi câte o atenție în buzunar! Într-un cuvânt, eu am fost foarte mulțumită şi vă recomand să mergeți cu încredere atunci când este cazul! Multă sănătate tuturor!” – este postarea unei mămici. Să sperăm că astfel de “recenzii” din Spitalul Judeţean Constanţa vor deveni o obişnuinţă, chiar dacă, de ce să nu recunoaştem, întâmplările negative stârnesc emoţii mult mai puternice! Ba, am putea zice, unii sunt “setaţi” să vadă doar lucrurile negative, iar o astfel de postare ar putea trece la categoria “aşa ceva nu există”, “afară e mai bine”, “la Bucureşti sunt profesioniştii”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recomanzi Hai ca regurgitez pe recomandarea ta Fecala Grasa Catalin e in jiltul de acolo Nimic bun nu se va face cu asa meneger execrabil
2
2
de muistul grasa. Muie cu cacat !!!
43
0
basme de ispirescu :carcalaci si sobolani la gastro acolo unde este desprinsa o portiune din tavan
37
0
Cum puteti scrie asemenea cretinisme in articolul de mai sus?Nimeni din redactie nu verifica articolele aparute?Medici de superkakat. Pentru romani.Va rog intrati pe google si tastati tusa maria din Lazu constanta si ve-ti vedea acolo medicii pulii mele de asa zisa tara Romania in speta Spitalul judetean Constanta.Cum a fost casapita o femeie de 44 ani dupa un diagnostic de tot kakatul.Vinovati : Dana Ples si Unc Octavian.Recomandari pentru redactie : Pe viitor inainte de a publica un articol,informati-va prin toate mijloacele si nu mai lasati pe fiecare cum i se scoala sa faca declaratii.
46
0
Comunisto care te numesti. Esti normala la testa?Cata spaga ai luat fa de la Spitalul de nenorociti Judetean Constanta ca sa declari cretinismele care au aparut in acest articol?Cred si sunt sigur ca poporul Roman nu pune botu la declaratiile mincinoase ale unor caricaturi.
49
2
Deosebitul si fermecatul Cealera Ionut ofera ca alternativa la CIUMA ROSIE , nici mai mult, nici mai putin FEBRA GALBENA. De vreo doua saptamani croseteaza comitete directoare. Pana acum s-au adjudecat urmatoarele posturi: Manager - Preafericitul Cealera Ionut Director medical - Profesionista Corcodel Florentina Asistent Sef - Inegalabila Dobre Cristina Director economic - Mondena de Runos -Alina. Va rog aplauze la scena deschisa. Trebuie facuta o schimbare. Prea am iesit sifonati cu salarii mari. Prea multa democratie. Ai gresit BADESCULE ca nu ai pus biciul pe ei. Le era dor tipete.
47
0
ACEASTA MAMICA ORI ARE HALUCINATII ORI A FOST IN ALT SPITAL DIN ALTA TARA,EXACT UNDE DESCRIE CU ATATA LUX DE AMANUNTE AM FOST SI EU CU FICA MEA.AJNSA LA ORA 10 DIMINEATA SI DE ABIA PE LA ORA 12SI 45 MINUTE ,O ASISTENTA,RETINETI,NU MEDIC ,O ASISTENTA MEDICALA MA BAGAT IN SEAMA SI MI-A SPUS CA VOI PRELUATA IMEDIATA. INTRE TIMP AU APARUT 3 PURANDEI CU VREAO 6 LOCATARI DIN CARTIERUL HENRI COANDA ,NEPLATITORI DE CAS SAU VREO TAXA LA STAT SI DUPA O DISCUTIE DE 2 MINUTE CU D-SOARA ASISTENTA CARE A IESIT FOARTE VESELA ,A VENIT SI D-SOARA MEDIC SI AU INTRAT IN FATA TUTUROR,ERAM 8 MAMICI IN FATA LOR.
48
1
Bravo , trebuiesc postate si lucrurile bune !
6
45
taiati salariile uriase si nejustificate ale medicilor si dati legea ori la stat ori la privat
54
6
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
50
9
Cel mai infect spital cu cei mai spagari medici si asistente!Am avut sora operata din cauza unor probleme,iar 3 zile cat a stat in spital,nu a fost zi in care sa nu dau 100 de ron asistentei sefa.desi operatia nu a costat nimic, mi s-au cerut 1500 de ron spaga pt scoaterea atelor la cabinetul particular al medicului.am uitat cum il cheama.are cabinet in intersectie la China Mall, la parterul unui bloc
57
4
la URGENTA mai oameni buni pai urgenta nu e ca ai cazut pe scari acum 3 zile si vii la spital urgenta nu e ca nu poti sa calci pe jos ca te doare un deget urgenta nu e ca acum o saptamana nu stii ce ai mancat si te doare burta asa ca ganditi-va bine ca cel care are o urgenta intradevar acel nu poate sa astepte asa ca....
15
31
acest articol se vorbeste de SECTIA PEDIATRIE TONTILOR .
15
43
la Pediatrie sunt ok, la adulti jale.
19
38
nu are nicio legatura cu realitatea!
45
12
Rusine, la Spitalul Judetean stai pe targa 8 ore si nu se uita nimeni la tine. Mori la urgenta pe holul spitalului.
64
8
Articol scris la comanda are iz de reclama ,din ce relatati mi se pare ca este vorba de o rezerva pentru care platesti , asa ca lasati- o balta totusi traim in acest oras .
57
8
Marea problema este tiganimea isi aduc plozii jegosi si uita da mai plece din spital. Nici o cioara nu plateste contributia la sanatate. Sunt si romsnce nesimtite care fumeaza pe la colturi si nu respecta normele sanitare. In plus, toate figurantele care merg in privat si iau teapa, lucrurile agravandu-se sau , mai rau, vin f tarziu la medic cu copii, au pretentii si manca cacat. Nu spun tutele ca vin cu copii cand sunt gravi si uneori e prea tarziu, din pacate. Asa ca mai usor cu morala... Nu o fi totul ok, dar macar incearca sa rezolve tot. Si apoi, daca la final copii se fac bine, restu ...
45
36
Daca sectia are un nr de paturi iar cateva dintre ele sunt rezervate pt pile, apartinatorii fiind inchesuiti cate doi in pat intentioanat, atunci este reaintentie si trebuie sanctionat drastic. Cand insa toate paturile sunt ocupate iar apartinatorii sunt mai numerosi, atunci asta este, nu-i poti condamna. Nu uitati ca Tulcea nu are pediatrie si toate cazurile din judet si de pa langa, vin la Constanta. De ce trebuie sa fie articol comandat, sunt si mamici recunoscatoare pt felul in care au fost tratati copii lor si ele. Asa , doar sa mancam rahat si sa " dam pe laturi de figuranti" e usor!
28
36
Sunt paturi suficiente incat sa ocupe un loc si un apatinator? Mi se pare ca e reclama comandata, deoarece am vazut bolnavi cate doi in pat sau chiar si pe holul unor sectii.Pentru convingere asteptam imagini concludente, de vorbe suntem satui.
58
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218