REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

REMARCABIL: Un constănţean a găsit mai multe bagaje într-o staţie şi le-a dus la Poliţie

REMARCABIL: Un constănţean a găsit mai multe bagaje într-o staţie şi le-a dus la Poliţie

Replica API 18 martie 2018 | 21:51 530

Un gest „neobişnuit”

Un gest „neobişnuit”

Click pe imagine

În ultimul timp ne-am obişnuit să vedem numai lucruri negative, infracţiuni, oameni care profită de pe urma altora, politicieni care îşi văd doar propriul interes, poliţişti pedofili, preoţi gay şi multe alte "malformaţii" de acest gen. Dar să nu uităm că se mai găsesc şi oameni NORMALI, în adevăratul sens al cuvântului, persoane care fac gesturi remarcabile, nu că aşa le-a cerut cineva, sau că se conformează vreunui cod de legi, ci pentru că aşa le dictează conştiinţa.

Iată şi dovada: Iulian Petrache, un constănţean care circula pe bulevardul Mamaia, duminică dimineaţa, a găsit într-o staţie de autobuz mai multe bagaje care păreau a fi uitate sau pierdute de cineva. Constănţeanul nu şi le-a însuşit, aşa cum ar fi făcut alte persoane, nici nu le-a lăsat pe loc, pentru a deveni ţinta vreunuia care s-ar fi bucurat de ele. Omul le-a predat Poliției. Mai mult decât atât, bărbatul a postat o imagine cu bagajele respective, pe o pagină de anunţuri de pe Facebook, în speranţa că proprietarul le va putea recupera. Imaginea a fost postată însoţită de mesajul „Ora 07.00, d-dul Mamaia, staţia de autobuz Dorobanţi, lângă notariatul domnului Stoica, erau aceste bagaje! Ţi le-am dus la Poliţie Sectia 1”.

În speranţa că acest gest, demn de aplaudat, va fi un adevărat exemplu pentru mulţi co-naţionali, aşteptăm ca proprietarul bunurilor găsite să îi mulţumească lui Iulian Petrache în mod public, prin intermediul ziarului „Replica”.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LA ce sa multumeasca public, e suficient sa ii multumeasca celui ce le-a predat la politie , mai scutiti-ne cu reclama voastra obosita
1
0
Bai hatere, tu o sa mori de inima rea, o sa faci infarct la cat de pacalici esti. Esti un dobitoc deosebit, o scursura a societatii
0
0
eu cred ca sunt bagajele lui de acasa, ce a vrut sa arunce...le-a bagat in ghiozdan si si-a tras o poza pt FB...prostimea pune botu, militia...nu mai zic, aia sunt mai idioti. succes. cu bmw sau logan...tot idiot esti si mori fara speranta.
1
0
Bine ca nu au explodat ca era halit bemveistul.
5
0
O poza mai de aproape, fara focus pe bemveu, nu arata bine pe feisbuc. Felicitari pt ca ai facut ceva normal!
2
1
Ion,cataracta ta este in stare de putrefactie? nu e mertz,este bmw.. astia care comenteaza pe marginea imaginii si nu a actului in sine,de curiozitate,cand va vindeti masinile,acceptati si schimburi cu telefoane ?
1
2
Tu realizezi ceea ce iti debiteaza mintea? Omul l-a laudat ptr ca a facut acel gest normal, asa cum ii zici tu, asta ptr ca altii nu ar fi facut NORMALUL ala. Dar asa e la noi, un om face o fapta buna, iar ceilalti comenteaza de pe margine. Bravo lui, Iulian chiar a facut un lucru bun, iar replica a promovat un gest frumos
5
3
Realizati cam ce scara de valori are distinsul autor al articolului, daca catalogheaza un gest 100% normal ca fiind remarcabil.
2
2
Nu stia cum sa se laude subtil ca are seria 6
2
3
Buna asta...haha si eu la fel m-am gandit..
0
0
Credeam ca sunt 2 fete de moravuri usoare
2
2
De fapt acele bagaje erau inca de la ora 12 noaptea,insotite de un barbat mai amarat,care astepta ceva sau pe cineva. La ora 1 si putin cand eu si cu prietena noastra ne-am intors,nu mai era nimeni acolo decat bagajele.
3
1
Ion in ga tu ma tii e bmw taci dracu de lake dupa cs ca esti prost te mai si afirmi
11
1
sunt curios daca era o punguta cu bani o mai ducea la politie ? suma sa fie considerabila.
3
11
E fantastic. Dar el ce fotografia, mertzul sau bagaje;e?
5
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218