REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Replici acide între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după divorț. „A luat pastile. Am găsit-o pe jos la 6 dimineața”

Replici acide între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după divorț. „A luat pastile. Am găsit-o pe jos la 6 dimineața”

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 1821

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat pe 10 martie, iar acum nu se mai înțeleg sub nicio formă, aruncându-și cuvinte grele unul altuia. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, unde a avut o conversație telefonică cu fostul ei soț.

Alex Bodi a aruncat bomba și a declarat că a găsit-o pe Bianca Drăgușanu căzută în casă, după ce a luat mai multe pastile. Afaceristul a recunoscut că înșelat-o și că a fost agresiv fizic cu vedeta.

„La București, doamna Bianca Drăgușanu a luat mai multe pastile, la fel am video, am găsit-o la 6 dimineața pe jos. Eu am venit cu un prieten de-al nostru, iar doamna era întinsă pe jos. Eu nu vreau nimic de la tine, eu vreau ca tu să ai demnitate. (…) De ce în toate relațiile ai luat bătaie? Ești prea bună?”, a declarat Alex Bodi, potrivit VIVA!

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a luat pastile După ce Alex Bodi a spus la TV că Bianca Drăgușanu obișnuiește să ia pastile. Afaceristul susține că are filmări cu fosta lui soție când era căzută în casă. Bianca Drăgușanu este dezamăgită de comportamentul lui Alex Bodi și crede că acesta vrea să o șantajeze. Cei doi mai au multe de împărțit, chiar dacă au semnat actele de divorț, scrie libertatea.ro.

„E foarte urât ce faci. Tu vrei să mă șantajezi. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat non-stop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea că am acceptat acest compromis”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul aceleiași emisiuni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pish pe femeia de plastic si umflatul cu Naposim!
11
0
Ce are curva asta asa deosebit de apare in presa mai ceva ca Fecioara Maria ? O curva ordinara care sare din sula in sula ca cioara din par in par !
16
0
poza ? la gradina zoologica?
14
0
s-a saturat omu sa futa plastic.
15
0
lumea moare de coronavirus si voi dati stiri cu drogatii astia siktir
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212