rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Reprezentanții FIRMEI exportatoare din cazul NAVEI SCUFUNDATE la Midia, relații cu politicieni, vizitați de DIICOT și AFACERI de TOP!

Continuă cercetările în cazul navei scufundate în portul Midia Năvodari. Însă, de precizat este faptul că firma exportatoare care se ocupa de transportul celor peste 14.000 de oi, cu destinația Arabia Saudită, potrivit informațiilor obținute de Animals International, se numește Maria Trading SRL, o societate care are ca asociați juridici SES Holding SAL din Liban, dar în cadrul căreia apar și mai mulți cetățeni libanezi, implicați în "afaceri" la malul mării și nu numai, motiv pentru care au intrat în vizorul DIICOT. Totodată, libanezii ar fi avut legături cu nume importante din politica mioritică, businessurile lor fiind în top!

Mai exact, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, în cadrul respectivei firme, ca persoane fizice apar cetățeni libanezi: Youssef Laoun, Saad Iskandar, cu cetățenia română, Khalil Gerges, El Khalil Adib, El Khalil Jihad și Ibrahim Khalil.

Referitor la El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, așa cum scriau reporterii Replica în anul 2012, precizăm că sunt stabiliţi în România imediat după Revoluţia din 1989 și aveau au relaţii strânse de prietenie cu personaje dintre cele mai variate. Potrivit presei centrale, El Khalil ar fi fost unul din principalii sponsori ai PSD din guvernarea Năstase. De asemenea, libanezul ar fi fost prezentat ca fiind unul dintre apropiaţii lui Jamil Jimmy Zeaiter Tohme, nimeni altul decât fostul soţ al deputatei Oana Niculescu Mizil. Tot presa centrală amintea, acum mai mulți ani, implicarea lui El Khalil Jihad în fuga celebrului Omar Hayssam, vaporul cu berbecuţi "Mohamad al IV-lea" fiind administrat de una din firmele deţinute de afacerist. El Khalil Jihad declara la un moment dat că a investit peste 100 de milioane de euro în agricultura românească, fiind considerat, de altfel, printre cele mai puternice nume în domeniu. El Khalil Jihad avea câţiva aliaţi cu renume şi în Constanţa, acolo unde au descins şi procurorii DIICOT. Firmele sale (fie că vorbim de Agro Chirnogi SA sau grupul Maria) foloseau mai multe silozuri pentru cereale în Portul Constanţa, anchetatorii descinzând, în anul 2012, la cel din Dana 45.

Cei doi libanezi, în VIZORUL DIICOT: afaceri de top!

Procurorii din cadrul DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.R. - D.C.C.O. au destructurat un grup infracţional organizat, în anul 2012, constituit din 20 de învinuiţi, cetăţeni români şi libanezi, specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, contrabandă şi spălare de bani, în domeniul operaţiunilor comerciale cu cereale. În acest sens, au fost efectuate un număr de 56 de percheziţii la sediile unor societăţi comerciale precum şi la locuinţele învinuiţilor din judeţele Călăraşi, Ilfov, Constanţa, Timişoara, Ialomiţa şi municipiul Bucureşti. Liderii grupării au fost identificaţi ca fiind învinuiţii El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, ambii având dublă cetăţenie, libaneză şi britanică. Sub coordonarea acestora, membrii grupării au utilizat mai multe societăţi comerciale şi au obţinut beneficii financiare substanţiale, prin crearea de circuite comerciale şi financiare fictive, având drept scop eludarea plăţii impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat. În perioada 2010 - 2011, învinuiţii au realizat exporturi masive de cereale, prin disimularea provenienţei reale a mărfurilor. Astfel, deşi cerealele proveneau din Turcia/Liban, membrii grupării declarau în fals că acestea sunt produse în România şi le exportau către ţări extra-comunitare în scopul de a obţine de la statul român deduceri nelegale de TVA. Învinuiţii realizau operaţiuni de export a unor cantităţi mult mai mari de cereale decât cele menţionate în documentele vamale de export, în această modalitate realizându-se ascunderea sursei impozabile şi externalizarea sumelor de bani reprezentând venituri ale societăţilor exportatoare. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională, spuneau atunci procurorii DIICOT, era estimat la suma de 30.000.000 euro, potrivit unui comunicat de presă emis de DIICOT în acea perioadă.

Compania de față, singurul bussiness din topul celor mai mari exploatații!

Potrivit economica.net, în anul 2017, Grupul agricol Maria, deţinut de oamenii de afaceri libanezi, era singurul business din topul celor mai mari exploataţii din România, care a depăşit în 2016 pragul de un miliard de lei cifră de afaceri, iar SC Maria Trading SRL (parte din grupul Maria) ocupa locul şase în topul APIA al celor mai mari exploataţii de teren. De asemenea, menționăm că firma are mai multe puncte de lucru, între care în Dragalina (Călărași), Constanța, dar și un magazin de carne în Sectorul 2 din București.

Continuă cercetările în cazul navei SCUFUNDATE

Intervenția militarilor din cadrul ISU Dobrogea a continuat, cu acceptul armatorului, și în cursul nopții de marți spre miercuri, 26 spre 27 noiembrie, fiind decupată în puntea navei o fereastră de acces, în scopul facilitării accesului personalului de interventie. S-a continuat, astfel, operațiunea de evacuare a animalelor vii. Au mai fost scoase 44 oi în viaţă, în total, de marţi dimineaţă şi până la ora 2.00, fiind salvate încă 70 de oi. Reamintim că nava, care a fost supra-încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat duminică, 24 noiembrie. La bord se aflau şi 22 de marinari sirieni, care, din fericire, s-au evacuat fără probleme. Unul singur a căzut în apă, însă a fost salvat rapid. În cauză a fost întocmit şi dosar de cercetare penală, iar comandantul riscă chiar şi închisoarea, după ce şi-a pus în pericol echipajul. În acest caz s-au autosesizat și Ministrul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bobe, Ministrul Agriculturii, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, Csutak Nagy Laszlo, președintele Autorității Naţionale Sanitare Veterinare și Ministrul Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros.

L.I.

joi, 28 noiembrie 201915939
Comentarii

12pulea(9 ian 11:47)
o mai scoate puleaspataru
011Samy Davis jr(8 ian 10:40)
APC-ul este stat in stat si care e blindat de machidoni, ca si toata Constanta; Uitati-va ca toti directorii, sefii contabili, primarii, carciumarii si toti oamenii de afaceri si toate joburile "cheie" din Constanta sunt conduse de machidoni; Orasul condus de machidoni care nu este in stare sa detina echipa de fotbal in divizia A ... cel mai mare oras din Dobrogea distrus de fanarioti... mi-e jena de cum arata orasul in comparatie cu alte orase din tara gen Cluj, Oradea Alba Iulia, Timisoara, Iasi ... acolo nu sunt prea multi machidoni...
023Examene(5 ian 21:24)
Examenele de angajare din ANR din luna noiembrie 2019 stie cineva de ce sau anulat ? Se fac si pe acolo cercetari ? Se tot vorbeste.......
126Spana no 1(4 ian 08:37)
Spaga, lacomia,slaba pregatire a celor din ANR -din tot ANR- sunt unele din motivele pentru care se ajunge in astfel de situatii.
09Petre(31 dec 13:12)
Romania e demult pe mina hotilor.De vreo 30 de ani,mai precis.
258Adevarasteanu(18 dec 17:16)
Oi fii tu mirat, dar cata dreptate ai ! Se pare ca da, despre incompetenta si lipsa de profesionalism a ceror din ANR nu se prea vorbeste. Despre angajarile si promovarile din ANR nimic !
485Salam(16 dec 18:25)
Vine comandantul Catana angajat sef birou siguranta navigtiei de Doru tatal sa ne prezinte cu Sincan cum se scoate nava.
00mvs(15 dec 04:21)
Karam nu era pe acolo oare ?????
010APMC(9 dec 19:12)
APMC-ul are patea lui de vina,diferentele de adancime a apei sunt de aproximativ 1 METRU !
069Om mirat(9 dec 17:45)
Daca acestia sunt specialistii din ANR, pai de ce ne intrebam cum poate fii posibil asemenea greseli facute de autoritate ? Fenomenul spagii este cunoscut le ei, dar o asemenea deprofesionalizare a institutiei este mai putin cunoscuta pentru ca NU SE VORBESTE.
486Carnat(9 dec 14:08)
Singurul comandant cu scoala este DL. Florin de la Midia. Hotul hotilor.
171Profesionistii ANR(8 dec 09:27)
ANR este plina de "capitani specialisti". Angajati fara studii de specialitate, fara brevet sau doar cu certificat de capacitate obtinut ca angajat al institutiei, carora trebuie sa le zici "dom capitan" sau "dom comandant". Copii de sefi, amante si alte parasute.
265Primo(7 dec 18:52)
Pentru incompetemra si coruptia care este prezenta peste tot in ANR dam vina pe arabi? Pentru lipsa lor de profesionalism, pentru angajarile pe pile, sau ilegale dam vina pe altii ? Tipic romanesc.
137koko(7 dec 13:23)
iar spaga functioneaza din pacate , acel pilot face si la ora aceasta manevre in portul Midia , acel criminal care a luat spaga si a tacut din gura cand a urcat la bordul navei , este inadmisibil oameni buni cum se permite asa ceva ...
06m3mnon(7 dec 09:00)
Acesta este semnalul UE ca vor sa oprim exportul de ovine si sa le punem profiturile in pericol. Un accident asemanator a fost in anii 90 cu un vas ucrainian pe Dunare care a esuat si blocat canalul navigabil!
445Tuta(6 dec 10:14)
Spagarii si clanurile care conduc ANR nu sunt vizati de nimeni ? Ori ei au imunitate ?
07RAUS(4 dec 03:49)
Afara cu ARABI, CIUHAPI samd. AFARA. Au produs destul aici, e timpul sa ii aruncam AFARA! E bine si cu relatiile cu Orientul Mijlociu samd dar PANA AICI! Ia sa vedem ce mare suferinta avem daca ii aruncam dracului AFARA! Duceti-va dracului unde a intarcat mutul iapa. Cu arabi sau fara, tot un drac. Dar parca mai bine FARA !
16memo(3 dec 17:44)
Si atunci pentru ce laba trista cereti ajutorul armatei ?
73ptr Marin 17;47(2 dec 19:40)
Arabii fac afaceri cu mata aia care te-a fatat pe tine un bou incaltat dupa ce au facut-o posta Libanezii
37Krx(1 dec 12:59)
NU uitati: muie PESEDE!
012Dra(1 dec 12:45)
Insula Marea a Brailei a lor este! Hai pa!
019Gogu marinarul(30 noi 08:26)
Sa vezi ce platim saracile oi in dolari,daca adancimea declarata de autoritati la dana respectiva nu a fost respectata.Daca nava nu era pe uscat se inclina suficient la cheu ca sa-si da seama autoritatile si sirianul de pericol oricat de neprofesionisti ar fi fost. Daca nava a fost pe uscat comandantul era obligat sa nu plece,sa depuna protest de mare si sa ceara inspectie subacvatica .Acolo s-au produs un sir de mizerii, adica ilegalitati cu care toata lumea era obisnuita de ani si ani. Incompetenta a iesit iarasi la lumina si spaga sta ier ascunsa!!!
115Claudiu(29 noi 18:18)
O prostie ca nava a fost supraincarcata ,altele sint motivele de razturnare a navei.
212marian(29 noi 09:53)
se pare ca nava a ramas pe uscat in timpul incarcarii la cheu.adincimea apei este mai mica decit ar fi trebuit.cea ce cred ca nava are gaura de apa.remorcherele au tras cam mult de nava sa o desprinda de la cheu.
017Fermieru(28 noi 23:18)
Sa ii verifice pe toti tiganii astia de arabi.. cara toate prostiile.cu vapoarele astea si baga prin midia , peste noapte sau facut milionari in euro.. dau tepe.la.cantar , iau animalele de la fermieri , nu dau banii cu anii Aia de la galbiori au abator pe naspa in ferma taie si.spangura sau numai chimicale.la animale dupa le duc in bulgaria si trimit la prosti de noi sa.mancam. O hotie totala au dat si dau spaga peste tot la.toti, mana in mana cu ansv , anaf primariile din sate Jeguri penale
279anr(28 noi 17:31)
Spaga first ! Se stie ca nu obtii nimic de la anr fara sa dai spaga. Mezei,Grigore, Sincan si toti directorii de zonale care sunt pusi pe viata in post. Spaga la nave, la brevete, la permise de barca si scolile pentru cursuri. Spaga este cea din cauza careia se ajunge aici.
215Pt 27 noi 18.11(28 noi 12:27)
Hotul si infractorul in general nu are culoare politica toti penali sa mearga la puscarie si sa li se confiste tot pana la acoperirea pagubei create,nu sunt deacord cu copiii care spun:"domnul nu am furat doar eu a furat si celalalt, pentru ca asta nu este o scuza furtul nu doar ca ramane ci este si mai mare daca sunt mai multi hoti .
236Saledin Belghin(28 noi 09:14)
Arabi a investit multi bani in romania si sant foarte seriosi
012Abdul(28 noi 08:52)
Credeti ca doat oii carau?
171Libanez(28 noi 07:19)
Sa ma diarez pe rasa voastra de violatori si pedofili multi nedescoperiti inca dar comentati de straini si de corupti. Ba tradatori de tara si neam si familie si de mama si de copii daca e sa faca altii puscarie pe milioane de euro nu e acelasi lucru cu viata voastra injosita din puscaria liberatii
297Un roman(27 noi 22:13)
Noi romanii,suntem fenomenali Noi si restul lumii... Acesti libanezi au sute,mii de angajati Culmea,romani... Salarii,dari la stat,imvestitii... Sunt facute in Romania si raman in Romania! De ce oare am devenit,noi romanii,asa de rautociosi? Acesti oameni de afaceri au venit in Romania,poate au riscat tot ce aveau... Poate,nu stiu Noua,romanilor,ne place sa aruncam cu pietre sau sa bagam batul prin gard...
428singurul(27 noi 18:42)
vinovat e pilotul ..nu trebuia sa plece de la cheu cu vaporul bandat ....oricum el are imunitate ca parlamentarii si nu pateste nimik .....adica are asigurare ca la masina
537Pt 14:22 si 17:47(27 noi 18:11)
Dar cand Gheorghe ALBU de la PNL a fost secretar de stat la Agricultura, asta care a luat apropae tot sudul judetului Constanta... asta care cultiva candva cereale si le ducea in silozuri in bulgaria de 2-3 ori, FICTIV, ca de fapt cerealele stateau bine mersi in Romania... reati ai dreaq cu partidele voastre. Acelasi fel fe hoti cu alta culoare politica !
1226Marin(27 noi 17:47)
PSDistii fac afaceri cu teroristii, asa da Tradatori de Tara Romaneasca. Si-ar vinde si mama pentru bani nu numai Tara. Scuipati in fata trebuie javrele!
223Batranu(27 noi 17:35)
Ii doare in basca!! Sefu capitaniei a luat baxul de tigari!! De acolo s a facut imparteala si tot asa! Pilotii au tarif fix de cand urca la bord!! Minim 10 cartoane de fast la arabi!! Cum sa nu pleci cu bandat de la cheu cu asa tarife!!
213Gigica(27 noi 16:41)
Sa nu va mire daca mai sapati, ca ati ajuns la Al Kaida..
332leo(27 noi 16:29)
Dnul SINCAN florin stringe toate spagile din Midia.Verificati cite vile masini si terenuri are .DNA,SRI stieeee
1013Ptr klasug3l(27 noi 16:27)
Oi moarte peste 14.000 si MIEI PULA !!!.
427klaus(27 noi 14:30)
Ii doare in cot , pe Ahmed , Shaworma , Kebab sau cum se numesc arabitoi aia , de conditiile de transport ale animalelor . Aia cand vin in tari UE , precum Romania , cred ca se amuza cand aud , de conditii pentru animale . De fapt , astia rad si de ideea , de drepturi fundamentale pentru oameni.
628Escu(27 noi 14:22)
Te doare capu cand auzi dece sunt in stare arabi inpreuna cu P.S.Dei,D.S.Vul si min.Agriculturi,astia cu ajutorul politicienilor spagari au luat depozitele de cereale,terenuri,hoteluri pe litoral,bani prin returnari fictive de T.V.A. si daca au facut invartelile astea cu arabi,oare au dat P.S.Disti ceva si pentru oameni lor?.
326Cta2(27 noi 13:20)
Asa-i, pacat de oile care au murit in hinuri groaznice. Arabitoiiastia imputiti nu respecta nimic, nici animalele care le asigura hrana, ici femeile, nici civilizatia europeana. Indoctrinatii astia nu stiu decat Islam si propiul interes, nimic altceva. E treaba lor, dar cand nesimtirea lor se rasfrange si asupra noastraca natie, atunci, autoritatile trebuie sa intervina. Ferm, fara concesii pt complicii lor romani. In plus, guvernul trebuie sa impuna reguli drastice pt proprietarii straini si romani de ferme, sa nu le permita sa faca ce vor. Si poate se"trezesc" si nesimtitii de psdei locali
1230la puscarie(27 noi 13:12)
futuva-n gura de psd-isti infractori,v-ati asociat cu toti arabii si talharii si ati jefuit tara
423pretenii lui niculae(27 noi 12:25)
sunt si partenerii de afaceri si golanii ai psd.deh,ginte latina si unii si altii
321unu(27 noi 12:18)
nu uitati astia de la guvernare sa le restituiti TVA ul ca doar ati pus deoparte la rectificare vreo 4 miliarde pentru asta !
127Saledin Belghin(27 noi 11:36)
Pacat de oi
123pt cititori(27 noi 11:27)
Responsabilii cu restituirea T.V. A din banci stiu cum se fac platile.Daca sunt intrebati vor spune si cine poruncea restituirea. Cu prioritate.
230ce spuneam(27 noi 11:24)
mare grup agricol care suge subventii la greu si ni se spune ca nu sunt bani la buget!!!
835JENANT(27 noi 10:56)
Va luati de cei care dau de mancare la romani, la ciobani, la tarani, la psd, la politisti, vamesi, doctori veterinari, autoritati anr,capitanie, adica va luati de cei ce produc valoare in tara asta de 30 de ani. De Mafie.
mai mult...Anchete
21 ian 23:53AncheteDetalii ȘOCANTE în cazul fetiței împărțită între rude, după ce tatăl s-a SPÂNZURAT! Mama a plecat cu.. NAŞUL?!

În cazul femeii din Constanța, stabilită de ceva timp în Germania, care dorește să-și recupereze copilul, după...2590

20 ian 23:55AncheteCe înseamnă ANI GREI de ÎNCHISOARE? Karam sau Ţarălungă, de la 8 ani, la 3!6618
17 ian 23:57AnchetePREJUDICIU la CFR Marfă Constanța: CHELTUIELI MARI cu MAȘINILE de SERVICIU!1564
14 dec 00:51AncheteCAZ din județul Constanța, un fel de CARACAL 2: FEMEI SECHESTRATE în CURTE și BĂTUTE CRUNT!

Și-a omorât concubina în bătaie și s-a culcat! A doua zi și-a dat seama că nu respiră, iar când a fost sunat de...8440

12 dec 01:41AncheteUn operator din Constanța a câștigat contractul de DISTRUGERE a DROGURILOR din țară! Cea mai mare cantitate: peste 5 tone3594
16 noi 02:29AnchetePercheziţii în Constanţa, Bacău şi în Londra: interlopii Băncuţă au forţat zeci de fete să se prostitueze!8706
31 oct 00:38AncheteFirma din cauza căreia Cazinoul Constanța se va prăbuși în mare primește milioane de la stat

Eldiclau SRL din Craiova, firma care blochează cu rea voință lucrările de reabilitare a Cazinoului Constanța, își...12853

5 oct 00:40AncheteDarie și Pușcași, DOSAR GREU în instanţă: este vorba despre un teren retrocedat de Mazăre și revendicat de moștenitori7239
27 aug 00:53AncheteA ÎNCEPUT NEBUNIA! Cumpărătorii de bună credință ai terenurilor din DOSARUL RETROCEDĂRILOR își apără proprietățile în instanță!8694
30 iul 16:21AncheteCâţi CRIMINALI pe modelul celui din Caracal or mai fi? CAZURI SUSPECTE la CONSTANŢA şi dovezi că oamenii legii sunt rupţi de realitate!

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Dolj, a ajuns după gratii și este anchetat. Dar câți ca el or mai exista,...11725

10 iul 10:09AncheteBUBUIE un SCANDAL în Mamaia! BLOC de 15 ETAJE în mijlocul cluburilor de fiţe!11379
5 iul 00:51AncheteMinisterul Turismului încurajează construcţiile ILEGALE la Vama Veche?! Koliba Beach Bar se construieşte într-o zonă fără PUZ5020
Vremea
5.5°4.2° - 5.5° vineri, 24 ianuarie 2020
ConstanțaUmiditate: 47%
Vânt: 3.09 m/s
Presiune: 1032 milibari

Loto
6/4911324323942
5/402814284034
joker1410111420
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 ian 00:00SportCând se joacă Simona Halep – Yulia Putintseva în turul 3 la Australian Open

Simona Halep o va înfrunta pe Yulia Putintseva, locul 38 WTA, în turul 3 de la Australian Open 2020. Duelul dintre...424

24 ian 00:00SportNaţionala masculină de tenis de masă a României a ratat şansa de a se califica la JO, la turneul preolimpic de la Gondomar

Naţionala masculină de tenis de masă a României a fost învinsă, joi, de selecţionata Slovaciei, scor 3-2, în...212

24 ian 00:00SportSCM Râmnicu Vâlcea a avut ghinion la tragerea la sorți din Cupă: înfruntă singura echipă care a învins-o în campionat

Campioana SCM Rm. Vâlcea a avut ghinion la tragerea la sorți a optimilor de finală în Cupa României. Echipa...200

24 ian 00:00SportCristiano Ronaldo a intrat în top cinci al celor mai buni marcatori din istorie. Portughezul, start fenomenal de 2020

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, iar starul portughez continuă să uimească...249

Local
24 ian 00:00LocalDoi tineri, ÎNCĂTUȘAȚI pentru furt! Au dat iama într-o locuință din Lumina

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt, polițiști din cadrul Postului de Poliție...216

24 ian 00:00LocalConcert CARITABIL Dan Bittman și Marius Baţu, pentru copiii cu AUTISM

Campania "Music for Autism" invită constănţenii la primul eveniment caritabil din 2020, joi 23 ianuarie de la ora 20...196

24 ian 00:00LocalCondamnați pentru infracțiuni la regimul rutier, DEPISTAȚI și INTRODUȘI în penitenciar

Polițiștii constănțeni au pus îna plicare două mandate de executare a pedepsei! La data de 21 ianuarie a.c.,...204

24 ian 00:00LocalO minoră a dispărut dintr-un centru de plasament din Constanța

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei minore, Diana Lucia Axente, de 16 ani, din municipiul...240

24 ian 00:00LocalWeekend plin pentru jandarmii constănțeni

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia...195

24 ian 00:00LocalReclamații cu privire la cornurile primite în școlile constănțene! Video

În ultima vreme, constănțenii au făcut tot mai multe sesizări legate de cornurile pe care copiii lor le primesc de...281

24 ian 00:00LocalCreșteri ale încasărilor în prima săptămână de lucru, la SPIT Constanța

În prima săptămână de lucru cu publicul, la standul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT),...183

24 ian 00:00LocalAccident rutier pe bulevardul Tomis: o persoană a ajuns la spital!

Un accident rutier a avut loc, joi, 23 ianuarie, în jurul orei 11.30, în zona Tomis III, pe bulevardul Tomis, vizavi...365

24 ian 00:00LocalUn bărbat condamnat, PRINS de polițiști în momentul în care încerca să treacă frontiera

În Punctul comun de Trecere a Frontierei Ostrov-Silistra s-a prezentat un cetăţean român pe numele căruia...200

24 ian 00:00LocalPolițiștii, sfaturi importante pentru siguranța copiilor

Polițiștii constănțeni continuă activitățile preventive în școli. La data de 22 ianuarie a.c, poliţiştii...641

Politică
24 ian 00:00PoliticăTurcan: Am declanşat calendarul de anticipate; intenţionăm să ne angajăm răspunderea şi pe alte proiecte care vor crea nemulţumire în PSD

Calendarul alegerilor anticipate a fost declanşat, iar după ce proiectul de lege privind alegerea primarilor în două...156

24 ian 00:00PoliticăOrban, despre angajarea răspunderii pe tăierea pensiilor parlamentarilor: Vom anunţa o decizie; e un act de curaj

Premierul Ludovic Orban a precizat joi că Guvernul nu a luat încă o decizie cu privire la angajarea răspunderii...167

24 ian 00:00PoliticăSenatul - convocat în sesiune ordinară pe 3 februarie

"În temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (1) şi (3) din Constituţia României, republicată, precum şi ale...140

24 ian 00:00PoliticăOrganizaţia de Tineret a PMP propune înscrierea obligatorie în noul act de identitate a grupei de sânge şi a RH-ului

Organizaţia de Tineret a PMP a transmis, joi, Ministerului Afacerilor Interne câteva propuneri privind ordonanţa care...144

24 ian 00:00PoliticăOrban, referitor la întâlnirea cu reprezentanţii CSM: Nu a existat nicio concluzie; urmează să analizăm

Premierul Ludovic Orban a declarat că argumentele prezentate de conducerea CSM la întâlnirea care a avut loc la...153

24 ian 00:00PoliticăMinisterul Dezvoltării: 608 milioane de lei alocaţi localităţilor pentru plata lucrărilor executate prin PNDL

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a anunţat joi că a alocat peste 608 milioane de lei...156

24 ian 00:00PoliticăCiolacu se declară dezamăgit că Tăriceanu şi Băsescu nu iau atitudine faţă de modificarea legislaţiei electorale

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că se aştepta ca Traian Băsescu şi Călin...155

24 ian 00:00PoliticăOrban: Ministrul Finanţelor va vorbi în Parlament despre împrumuturile externe

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că ministrul Finanţelor Publice va merge în Parlament "când este posibil"...144

24 ian 00:00PoliticăNechifor (ProRomânia): Moţiunea va trece cu voturile PNL, care vrea să devină un nou PSD, dar mai dictatorial

Liderul judeţean al Pro România, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat într-o conferinţă de presă, joi,...143

24 ian 00:00PoliticăCiolacu: Senatorii PSD vor hotărî cine va fi candidatul partidului la şefia Senatului

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că senatorii social-democraţi vor fi cei care...157

Monden
24 ian 00:00MondenCe a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, după ce i-a trimis un mesaj de sărbători

În prag de sărbători, Oana Zăvoranu l-a căutat pe fostul ei soț. Vedeta a făcut public mesajul pe care i l-a...241

24 ian 00:00MondenBogdan Ionescu, nedespărţit de iubita turcoaică. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cu copiii şi mama-vitregă, la munte

Bogdan Ionescu nu stă rău pe plan amoros. A pus punct relaţiei cu fotomodelul Maria Grigoriu, a mai bifat câteva...270

24 ian 00:00MondenRaluca de la Bambi, criticată de Raluca Bădulescu la „Bravo, ai stil“: „Nu ştiu cât te regăseşti în acest băboi elegant“

Prima ediţie a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" a început în forţă, miercuri seară, la Kanal d, emoţiile...183

24 ian 18:48MondenOana Andoni se întoarce la pupitrul ştirilor Pro TV

Oana Andoni revine săptămâna aceasta la ştirile PRO TV. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, ea le...197

24 ian 00:00MondenDana Săvuică şi-a „tunat“ decolteul la 50 de ani. Apariţie sexy pe plajă, în Brazilia

Dana Săvuică a fugit direct din cabinetul medicului estetician pe plajele însorite din Brazilia, unde face furori în...234

24 ian 00:00MondenParis Hilton își plimbă câinele cu bolidul cameleonic

Paris Hilton, 38 de ani, a făcut senzație prin Beverly Hills zilele trecute după ce și-a scos la plimbare bolidul ei...184

24 ian 00:00MondenCântăreața Jessica Simpson a povestit că a fost abuzată sexual în copilărie: „Mă omoram cu alcool și pastile“

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a dezvăluit recent că a fost abuzată sexual în copilărie şi...192

24 ian 00:00MondenMama cântăreței Taylor Swift a fost diagnosticată din nou cu tumoră cerebrală

Deși se bucură de mult succes în viața profesională, Taylor Swift primește lovituri dure în cea familială,...147

24 ian 00:00MondenPrima lovitură financiară pentru Ducii de Sussex

În comunicatul în care prinţul Harry şi Meghan Markle îşi anunţau intenţia de a face un pas înapoi de la...250

24 ian 00:00MondenFostul director al Grammy Awards respinge categoric acuzaţiile de viol formulate împotriva sa

Fostul director executiv al Academiei de arte şi ştiinţe ale înregistrării, asociaţie americană a...157

Mapamond
24 ian 00:00MapamondMarea Britanie: Acordul privind Brexit-ul a devenit oficial lege, după promulgarea de către regina Elisabeta a II-a

Proiectul pentru implementarea acordului de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană a devenit oficial joi lege,...149

24 ian 00:00MapamondStupoare la Bruxelles după ce Von der Leyen a anunţat încheierea rapidă a unui acord comercial UE-SUA

''Nimeni nu ştie nimic'': uimirea predomina joi la Bruxelles după anunţul făcut în ziua precedentă la Davos de...168

24 ian 00:00MapamondLa ceremoniile de la Ierusalim, preşedintele rus Putin n-a dorit să dea mâna cu vicepreşedintele american Pence

Preşedintele rus, Vladimir Putin, la sosirea joi în sala unde urma să înceapă forumul dedicat comemorării...184

24 ian 00:00MapamondKievul şi Moscova au început discuţiile despre eliberarea ucrainenilor deţinuţi în Rusia

Kievul a început tratativele cu Rusia cu privire la eliberarea ucrainenilor deţinuţi în Rusia şi în estul...145

24 ian 00:00MapamondSistemul antiaerian rus S-400 nu constituie un pericol pentru NATO, susţine ministrul de externe turc

Ministrul de externe turc, Mevlut Cavusoglu, a afirmat joi că sistemul rus de apărare antiaeriană S-400 este...156

24 ian 00:00MapamondCoreea de Nord, invitată pentru prima oară la Conferinţa de securitate de la Munchen

Coreea de Nord a fost invitată pentru prima oară să participe la Conferinţa pe teme de securitate de la Munchen, ce...156

24 ian 00:00MapamondGrecia anunţă că va închide în câteva luni taberele pentru migranţi din insule

Grecia va închide în câteva luni marile tabere pentru migranţi din insulele din Marea Egee şi le va înlocui cu...152

24 ian 00:00MapamondVolodimir Zelenski susţine, într-un discurs de Ziua unităţii Ucrainei, că „Bucovina de Nord a fost ocupată de români“

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat miercuri un apel la solidaritate adresat conaţionalilor săi,...177

24 ian 00:00MapamondDuma de Stat a aprobat în prima lectură propunerea lui Vladimir Putin de revizuire a Constituţiei

Deputaţii ruşi au aprobat joi cu unanimitate de voturi şi după mai puţin de două ore de dezbateri toate...143

24 ian 00:00MapamondDonald Trump va fi primul preşedinte ce va participa la marşul anual anti-avort

Donald Trump va participa vineri, la Washington, la ''Marşul pentru viaţă'' şi va deveni astfel primul preşedinte...149

Sănătate
23 ian 07:25SănătateDupă ce a blocat timp de doi ani legea, PSD cere acum vaccinare obligatorie: „Este o necesitate și o urgență”

Legea care prevede obligativitatea vaccinării este blocată de mai bine de doi ani în comisiile parlamentare de la...217

23 ian 07:24SănătateO pacientă le-a luat foc pe masă, dar Ministerul Sănătății dă avizul de funcționare Spitalului Floreasca

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București respectă normele de siguranță a pacientului, este concluzia...248

24 ian 00:00SănătateUnsprezece metode eficiente prin care poti tine gripa la distanta

Temperaturile scazute si virusurile gripale iti pun sanatatea in pericol, iar daca vrei sa previi gripa fara sa iti faci...182

24 ian 00:00SănătateCum trebuie gestionate fracturile osoase la vârstnici

Pentru vârstnici, accidentele soldate cu oase fracturate reprezintă o adevărată provocare. În timp ce pentru copii...161

24 ian 16:57SănătateApa minerală: Beneficii și contraindicații

Apa minerală, carbogazoasă sau plată, provine din izvoare de mare adâncime și are o compoziție chimică deosebit...183

24 ian 00:00SănătateBeneficiile antistres ale unui acvariu cu pești

Dacă te gândești să îți iei un acvariu cu pești în casă, atunci te poți aștepta la mai mult decât la un...154

23 ian 00:00SănătateNouă plante care purifică aerul din casă

Unele specii de plante, cum ar fi iedera sau crizantema, îmbunătățesc calitatea aerului prin absorbția anumitor...384

23 ian 07:18SănătateȘcolile și grădinițele din Constanța au primit dezinfectanți și covorașe pentru prevenirea gripei

Școlile și grădinițele din Constanța au primit dezinfectanți și covorașe pentru prevenirea gripei. Cadrele...272

23 ian 00:00SănătateCoronavirusului din China: Seamănă foarte mult cu gripa, iar medicii spun că, dacă vor exista cazuri în România, bolnavii pot fi tratați în țară

Boala provocată de noul coronavirus care a ucis 9 oameni în China se aseamănă foarte mult cu gripa, principalele...343

22 ian 00:00SănătateAmeliorarea prognosticului în melanomul malign

Melanomul malign reprezintă o formă de cancer dezvoltat în țesuturile pigmentate, precum piele, ochi, intestine,...416