rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 30 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Reprezentanții FIRMEI exportatoare din cazul NAVEI SCUFUNDATE la Midia, relații cu politicieni, vizitați de DIICOT și AFACERI de TOP!

Continuă cercetările în cazul navei scufundate în portul Midia Năvodari. Însă, de precizat este faptul că firma exportatoare care se ocupa de transportul celor peste 14.000 de oi, cu destinația Arabia Saudită, potrivit informațiilor obținute de Animals International, se numește Maria Trading SRL, o societate care are ca asociați juridici SES Holding SAL din Liban, dar în cadrul căreia apar și mai mulți cetățeni libanezi, implicați în "afaceri" la malul mării și nu numai, motiv pentru care au intrat în vizorul DIICOT. Totodată, libanezii ar fi avut legături cu nume importante din politica mioritică, businessurile lor fiind în top!

Mai exact, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, în cadrul respectivei firme, ca persoane fizice apar cetățeni libanezi: Youssef Laoun, Saad Iskandar, cu cetățenia română, Khalil Gerges, El Khalil Adib, El Khalil Jihad și Ibrahim Khalil.

Referitor la El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, așa cum scriau reporterii Replica în anul 2012, precizăm că sunt stabiliţi în România imediat după Revoluţia din 1989 și aveau au relaţii strânse de prietenie cu personaje dintre cele mai variate. Potrivit presei centrale, El Khalil ar fi fost unul din principalii sponsori ai PSD din guvernarea Năstase. De asemenea, libanezul ar fi fost prezentat ca fiind unul dintre apropiaţii lui Jamil Jimmy Zeaiter Tohme, nimeni altul decât fostul soţ al deputatei Oana Niculescu Mizil. Tot presa centrală amintea, acum mai mulți ani, implicarea lui El Khalil Jihad în fuga celebrului Omar Hayssam, vaporul cu berbecuţi "Mohamad al IV-lea" fiind administrat de una din firmele deţinute de afacerist. El Khalil Jihad declara la un moment dat că a investit peste 100 de milioane de euro în agricultura românească, fiind considerat, de altfel, printre cele mai puternice nume în domeniu. El Khalil Jihad avea câţiva aliaţi cu renume şi în Constanţa, acolo unde au descins şi procurorii DIICOT. Firmele sale (fie că vorbim de Agro Chirnogi SA sau grupul Maria) foloseau mai multe silozuri pentru cereale în Portul Constanţa, anchetatorii descinzând, în anul 2012, la cel din Dana 45.

Cei doi libanezi, în VIZORUL DIICOT: afaceri de top!

Procurorii din cadrul DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.R. - D.C.C.O. au destructurat un grup infracţional organizat, în anul 2012, constituit din 20 de învinuiţi, cetăţeni români şi libanezi, specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, contrabandă şi spălare de bani, în domeniul operaţiunilor comerciale cu cereale. În acest sens, au fost efectuate un număr de 56 de percheziţii la sediile unor societăţi comerciale precum şi la locuinţele învinuiţilor din judeţele Călăraşi, Ilfov, Constanţa, Timişoara, Ialomiţa şi municipiul Bucureşti. Liderii grupării au fost identificaţi ca fiind învinuiţii El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, ambii având dublă cetăţenie, libaneză şi britanică. Sub coordonarea acestora, membrii grupării au utilizat mai multe societăţi comerciale şi au obţinut beneficii financiare substanţiale, prin crearea de circuite comerciale şi financiare fictive, având drept scop eludarea plăţii impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat. În perioada 2010 - 2011, învinuiţii au realizat exporturi masive de cereale, prin disimularea provenienţei reale a mărfurilor. Astfel, deşi cerealele proveneau din Turcia/Liban, membrii grupării declarau în fals că acestea sunt produse în România şi le exportau către ţări extra-comunitare în scopul de a obţine de la statul român deduceri nelegale de TVA. Învinuiţii realizau operaţiuni de export a unor cantităţi mult mai mari de cereale decât cele menţionate în documentele vamale de export, în această modalitate realizându-se ascunderea sursei impozabile şi externalizarea sumelor de bani reprezentând venituri ale societăţilor exportatoare. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională, spuneau atunci procurorii DIICOT, era estimat la suma de 30.000.000 euro, potrivit unui comunicat de presă emis de DIICOT în acea perioadă.

Compania de față, singurul bussiness din topul celor mai mari exploatații!

Potrivit economica.net, în anul 2017, Grupul agricol Maria, deţinut de oamenii de afaceri libanezi, era singurul business din topul celor mai mari exploataţii din România, care a depăşit în 2016 pragul de un miliard de lei cifră de afaceri, iar SC Maria Trading SRL (parte din grupul Maria) ocupa locul şase în topul APIA al celor mai mari exploataţii de teren. De asemenea, menționăm că firma are mai multe puncte de lucru, între care în Dragalina (Călărași), Constanța, dar și un magazin de carne în Sectorul 2 din București.

Continuă cercetările în cazul navei SCUFUNDATE

Intervenția militarilor din cadrul ISU Dobrogea a continuat, cu acceptul armatorului, și în cursul nopții de marți spre miercuri, 26 spre 27 noiembrie, fiind decupată în puntea navei o fereastră de acces, în scopul facilitării accesului personalului de interventie. S-a continuat, astfel, operațiunea de evacuare a animalelor vii. Au mai fost scoase 44 oi în viaţă, în total, de marţi dimineaţă şi până la ora 2.00, fiind salvate încă 70 de oi. Reamintim că nava, care a fost supra-încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat duminică, 24 noiembrie. La bord se aflau şi 22 de marinari sirieni, care, din fericire, s-au evacuat fără probleme. Unul singur a căzut în apă, însă a fost salvat rapid. În cauză a fost întocmit şi dosar de cercetare penală, iar comandantul riscă chiar şi închisoarea, după ce şi-a pus în pericol echipajul. În acest caz s-au autosesizat și Ministrul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bobe, Ministrul Agriculturii, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, Csutak Nagy Laszlo, președintele Autorității Naţionale Sanitare Veterinare și Ministrul Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros.

L.I.

joi, 28 noiembrie 201916909
Comentarii

12pulea(9 ian 11:47)
o mai scoate puleaspataru
013Samy Davis jr(8 ian 10:40)
APC-ul este stat in stat si care e blindat de machidoni, ca si toata Constanta; Uitati-va ca toti directorii, sefii contabili, primarii, carciumarii si toti oamenii de afaceri si toate joburile "cheie" din Constanta sunt conduse de machidoni; Orasul condus de machidoni care nu este in stare sa detina echipa de fotbal in divizia A ... cel mai mare oras din Dobrogea distrus de fanarioti... mi-e jena de cum arata orasul in comparatie cu alte orase din tara gen Cluj, Oradea Alba Iulia, Timisoara, Iasi ... acolo nu sunt prea multi machidoni...
025Examene(5 ian 21:24)
Examenele de angajare din ANR din luna noiembrie 2019 stie cineva de ce sau anulat ? Se fac si pe acolo cercetari ? Se tot vorbeste.......
129Spana no 1(4 ian 08:37)
Spaga, lacomia,slaba pregatire a celor din ANR -din tot ANR- sunt unele din motivele pentru care se ajunge in astfel de situatii.
09Petre(31 dec 13:12)
Romania e demult pe mina hotilor.De vreo 30 de ani,mai precis.
261Adevarasteanu(18 dec 17:16)
Oi fii tu mirat, dar cata dreptate ai ! Se pare ca da, despre incompetenta si lipsa de profesionalism a ceror din ANR nu se prea vorbeste. Despre angajarile si promovarile din ANR nimic !
497Salam(16 dec 18:25)
Vine comandantul Catana angajat sef birou siguranta navigtiei de Doru tatal sa ne prezinte cu Sincan cum se scoate nava.
00mvs(15 dec 04:21)
Karam nu era pe acolo oare ?????
010APMC(9 dec 19:12)
APMC-ul are patea lui de vina,diferentele de adancime a apei sunt de aproximativ 1 METRU !
070Om mirat(9 dec 17:45)
Daca acestia sunt specialistii din ANR, pai de ce ne intrebam cum poate fii posibil asemenea greseli facute de autoritate ? Fenomenul spagii este cunoscut le ei, dar o asemenea deprofesionalizare a institutiei este mai putin cunoscuta pentru ca NU SE VORBESTE.
496Carnat(9 dec 14:08)
Singurul comandant cu scoala este DL. Florin de la Midia. Hotul hotilor.
174Profesionistii ANR(8 dec 09:27)
ANR este plina de "capitani specialisti". Angajati fara studii de specialitate, fara brevet sau doar cu certificat de capacitate obtinut ca angajat al institutiei, carora trebuie sa le zici "dom capitan" sau "dom comandant". Copii de sefi, amante si alte parasute.
268Primo(7 dec 18:52)
Pentru incompetemra si coruptia care este prezenta peste tot in ANR dam vina pe arabi? Pentru lipsa lor de profesionalism, pentru angajarile pe pile, sau ilegale dam vina pe altii ? Tipic romanesc.
138koko(7 dec 13:23)
iar spaga functioneaza din pacate , acel pilot face si la ora aceasta manevre in portul Midia , acel criminal care a luat spaga si a tacut din gura cand a urcat la bordul navei , este inadmisibil oameni buni cum se permite asa ceva ...
06m3mnon(7 dec 09:00)
Acesta este semnalul UE ca vor sa oprim exportul de ovine si sa le punem profiturile in pericol. Un accident asemanator a fost in anii 90 cu un vas ucrainian pe Dunare care a esuat si blocat canalul navigabil!
446Tuta(6 dec 10:14)
Spagarii si clanurile care conduc ANR nu sunt vizati de nimeni ? Ori ei au imunitate ?
09RAUS(4 dec 03:49)
Afara cu ARABI, CIUHAPI samd. AFARA. Au produs destul aici, e timpul sa ii aruncam AFARA! E bine si cu relatiile cu Orientul Mijlociu samd dar PANA AICI! Ia sa vedem ce mare suferinta avem daca ii aruncam dracului AFARA! Duceti-va dracului unde a intarcat mutul iapa. Cu arabi sau fara, tot un drac. Dar parca mai bine FARA !
16memo(3 dec 17:44)
Si atunci pentru ce laba trista cereti ajutorul armatei ?
73ptr Marin 17;47(2 dec 19:40)
Arabii fac afaceri cu mata aia care te-a fatat pe tine un bou incaltat dupa ce au facut-o posta Libanezii
37Krx(1 dec 12:59)
NU uitati: muie PESEDE!
012Dra(1 dec 12:45)
Insula Marea a Brailei a lor este! Hai pa!
019Gogu marinarul(30 noi 08:26)
Sa vezi ce platim saracile oi in dolari,daca adancimea declarata de autoritati la dana respectiva nu a fost respectata.Daca nava nu era pe uscat se inclina suficient la cheu ca sa-si da seama autoritatile si sirianul de pericol oricat de neprofesionisti ar fi fost. Daca nava a fost pe uscat comandantul era obligat sa nu plece,sa depuna protest de mare si sa ceara inspectie subacvatica .Acolo s-au produs un sir de mizerii, adica ilegalitati cu care toata lumea era obisnuita de ani si ani. Incompetenta a iesit iarasi la lumina si spaga sta ier ascunsa!!!
115Claudiu(29 noi 18:18)
O prostie ca nava a fost supraincarcata ,altele sint motivele de razturnare a navei.
212marian(29 noi 09:53)
se pare ca nava a ramas pe uscat in timpul incarcarii la cheu.adincimea apei este mai mica decit ar fi trebuit.cea ce cred ca nava are gaura de apa.remorcherele au tras cam mult de nava sa o desprinda de la cheu.
017Fermieru(28 noi 23:18)
Sa ii verifice pe toti tiganii astia de arabi.. cara toate prostiile.cu vapoarele astea si baga prin midia , peste noapte sau facut milionari in euro.. dau tepe.la.cantar , iau animalele de la fermieri , nu dau banii cu anii Aia de la galbiori au abator pe naspa in ferma taie si.spangura sau numai chimicale.la animale dupa le duc in bulgaria si trimit la prosti de noi sa.mancam. O hotie totala au dat si dau spaga peste tot la.toti, mana in mana cu ansv , anaf primariile din sate Jeguri penale
281anr(28 noi 17:31)
Spaga first ! Se stie ca nu obtii nimic de la anr fara sa dai spaga. Mezei,Grigore, Sincan si toti directorii de zonale care sunt pusi pe viata in post. Spaga la nave, la brevete, la permise de barca si scolile pentru cursuri. Spaga este cea din cauza careia se ajunge aici.
216Pt 27 noi 18.11(28 noi 12:27)
Hotul si infractorul in general nu are culoare politica toti penali sa mearga la puscarie si sa li se confiste tot pana la acoperirea pagubei create,nu sunt deacord cu copiii care spun:"domnul nu am furat doar eu a furat si celalalt, pentru ca asta nu este o scuza furtul nu doar ca ramane ci este si mai mare daca sunt mai multi hoti .
246Saledin Belghin(28 noi 09:14)
Arabi a investit multi bani in romania si sant foarte seriosi
012Abdul(28 noi 08:52)
Credeti ca doat oii carau?
171Libanez(28 noi 07:19)
Sa ma diarez pe rasa voastra de violatori si pedofili multi nedescoperiti inca dar comentati de straini si de corupti. Ba tradatori de tara si neam si familie si de mama si de copii daca e sa faca altii puscarie pe milioane de euro nu e acelasi lucru cu viata voastra injosita din puscaria liberatii
298Un roman(27 noi 22:13)
Noi romanii,suntem fenomenali Noi si restul lumii... Acesti libanezi au sute,mii de angajati Culmea,romani... Salarii,dari la stat,imvestitii... Sunt facute in Romania si raman in Romania! De ce oare am devenit,noi romanii,asa de rautociosi? Acesti oameni de afaceri au venit in Romania,poate au riscat tot ce aveau... Poate,nu stiu Noua,romanilor,ne place sa aruncam cu pietre sau sa bagam batul prin gard...
428singurul(27 noi 18:42)
vinovat e pilotul ..nu trebuia sa plece de la cheu cu vaporul bandat ....oricum el are imunitate ca parlamentarii si nu pateste nimik .....adica are asigurare ca la masina
538Pt 14:22 si 17:47(27 noi 18:11)
Dar cand Gheorghe ALBU de la PNL a fost secretar de stat la Agricultura, asta care a luat apropae tot sudul judetului Constanta... asta care cultiva candva cereale si le ducea in silozuri in bulgaria de 2-3 ori, FICTIV, ca de fapt cerealele stateau bine mersi in Romania... reati ai dreaq cu partidele voastre. Acelasi fel fe hoti cu alta culoare politica !
1226Marin(27 noi 17:47)
PSDistii fac afaceri cu teroristii, asa da Tradatori de Tara Romaneasca. Si-ar vinde si mama pentru bani nu numai Tara. Scuipati in fata trebuie javrele!
223Batranu(27 noi 17:35)
Ii doare in basca!! Sefu capitaniei a luat baxul de tigari!! De acolo s a facut imparteala si tot asa! Pilotii au tarif fix de cand urca la bord!! Minim 10 cartoane de fast la arabi!! Cum sa nu pleci cu bandat de la cheu cu asa tarife!!
214Gigica(27 noi 16:41)
Sa nu va mire daca mai sapati, ca ati ajuns la Al Kaida..
333leo(27 noi 16:29)
Dnul SINCAN florin stringe toate spagile din Midia.Verificati cite vile masini si terenuri are .DNA,SRI stieeee
1014Ptr klasug3l(27 noi 16:27)
Oi moarte peste 14.000 si MIEI PULA !!!.
427klaus(27 noi 14:30)
Ii doare in cot , pe Ahmed , Shaworma , Kebab sau cum se numesc arabitoi aia , de conditiile de transport ale animalelor . Aia cand vin in tari UE , precum Romania , cred ca se amuza cand aud , de conditii pentru animale . De fapt , astia rad si de ideea , de drepturi fundamentale pentru oameni.
628Escu(27 noi 14:22)
Te doare capu cand auzi dece sunt in stare arabi inpreuna cu P.S.Dei,D.S.Vul si min.Agriculturi,astia cu ajutorul politicienilor spagari au luat depozitele de cereale,terenuri,hoteluri pe litoral,bani prin returnari fictive de T.V.A. si daca au facut invartelile astea cu arabi,oare au dat P.S.Disti ceva si pentru oameni lor?.
326Cta2(27 noi 13:20)
Asa-i, pacat de oile care au murit in hinuri groaznice. Arabitoiiastia imputiti nu respecta nimic, nici animalele care le asigura hrana, ici femeile, nici civilizatia europeana. Indoctrinatii astia nu stiu decat Islam si propiul interes, nimic altceva. E treaba lor, dar cand nesimtirea lor se rasfrange si asupra noastraca natie, atunci, autoritatile trebuie sa intervina. Ferm, fara concesii pt complicii lor romani. In plus, guvernul trebuie sa impuna reguli drastice pt proprietarii straini si romani de ferme, sa nu le permita sa faca ce vor. Si poate se"trezesc" si nesimtitii de psdei locali
1230la puscarie(27 noi 13:12)
futuva-n gura de psd-isti infractori,v-ati asociat cu toti arabii si talharii si ati jefuit tara
423pretenii lui niculae(27 noi 12:25)
sunt si partenerii de afaceri si golanii ai psd.deh,ginte latina si unii si altii
321unu(27 noi 12:18)
nu uitati astia de la guvernare sa le restituiti TVA ul ca doar ati pus deoparte la rectificare vreo 4 miliarde pentru asta !
127Saledin Belghin(27 noi 11:36)
Pacat de oi
123pt cititori(27 noi 11:27)
Responsabilii cu restituirea T.V. A din banci stiu cum se fac platile.Daca sunt intrebati vor spune si cine poruncea restituirea. Cu prioritate.
230ce spuneam(27 noi 11:24)
mare grup agricol care suge subventii la greu si ni se spune ca nu sunt bani la buget!!!
835JENANT(27 noi 10:56)
Va luati de cei care dau de mancare la romani, la ciobani, la tarani, la psd, la politisti, vamesi, doctori veterinari, autoritati anr,capitanie, adica va luati de cei ce produc valoare in tara asta de 30 de ani. De Mafie.
mai mult...Anchete
26 mai 00:17AncheteJustiția a confirmat că patronul de la Cin Cin folosește forță de muncă la negru!

Sorin Mocianu, de la Cin Cin, a fost amendat de ITM după ce inspectorii i-au găsit angajați fără forme legale de...52356

29 mai 00:19AncheteȘeful de pază de la Flora și agentul din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, ARESTAȚI5315
28 mai 00:21AncheteCântărețul Nikolaos Papadopoulos, SĂLTAT de polițiști și băgat în CARANTINĂ la Techirghiol13420
27 mai 00:14AncheteContrabandiștii de țigări au ajuns să ascundă țigările în Profi

Bărbații cunoscuți că se ocupă cu contrabandă, în special de țigări, anchetați prin 2012, au lovit din nou....20972

27 mai 00:12AncheteHotelul Solea a fost scos la vânzare, la MIȘTO, de agențiile imobiliare11673
25 mai 00:18AncheteEXCLUSIV! A fost PRINS al doilea individ care a ARUNCAT în AER un BANCOMAT!3288
22 mai 00:56AncheteBALAMUC TOTAL cu PLATA prin SMS a PARCĂRILOR, în Constanța!

Haos total la Constanța în ceea ce privește plata parcărilor! Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis...14234

20 mai 00:26AncheteÎn zona metropolitană Constanţa NU aveți nevoie de DECLARAȚIE!4068
16 mai 23:05AncheteATAC în stil MAFIOT! O familie din Constanța, TERORIZATĂ de doi cămătari31237
16 mai 16:24AnchetePatronul de la plaja Dacica a intrat în BELELE mari cât casa

Patronul de la plaja Dacica a făcut-o lată! Acesta a mers la Parchet, intrând în clădire și amenințând cu un...25813

14 mai 00:18AncheteCrinu de la Marco Polo, supărat că se impozitează și șomajul tehnic11998
13 mai 00:09AncheteVIDEO: A murit băiatul băgat în comă de interlopul din Hârșova!8382
Vremea
18.8°18.8° - 19° sâmbătă, 30 mai 2020
ConstanțaUmiditate: 57%
Vânt: 3.47 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
30 mai 00:00SportCare este cel mai valoros club de fotbal din lume

Real Madrid este pentru al doilea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, potrivit unui studiu realizat...292

30 mai 00:07SportFarul are cea mai bună situație financiară din ultimii 12 ani

Managerul clubului FC Farul Constanța, Tiberiu Curt, a făcut câteva precizări în legătură cu articolele apărute...437

30 mai 00:00SportTehnicianul echipei Leicester City, Brendan Rodgers, a declarat că a avut coronavirus şi a învins boala

Tehnicianul echipei Leicester City, Brendan Rodgers, a declarat că a avut coronavirus şi a învins boala, relatează...220

30 mai 00:00SportGruparea Gaziantep, la care activează Marius Şumudică, Alin Toşca şi Alexandru Maxim, a anunţat că un angajat al clubului a fost testat pozitiv cu coronavirus

Gruparea Gaziantep FK, la care activează Marius Şumudică, Alin Toşca şi Alexandru Maxim, a anunţat, vineri, că un...223

Local
30 mai 22:34LocalCOVID-19: 279 de cazuri la Constanţa

Până astăzi, 29 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul...1020

30 mai 22:35LocalȘedința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia: 11 proiecte aprobate

Joi, 28 mai 2020, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal....537

30 mai 22:28LocalOFICIAL. Parchetul Tribunalului, precizări despre dosarul șefului pazei de la Flora și al agentului de la Penitenciarul Poarta Albă

1808

30 mai 22:32LocalPrinși BEȚI la volan și FĂRĂ permise de conducere

Polițiștii din cadrul Secției 2 și jandarmi ai G.J.M. Tomis, la data de 28 mai a.c., în jurul orei 16.00, au...744

30 mai 22:33LocalCondamnați la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 28 mai a.c., au identificat un bărbat, de 31 de ani,...705

30 mai 22:33LocalGrădina de Vară 'Farul' din Mangalia - reabilitată cu fonduri UE

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, sursele de finanțare pentru modernizarea Grădinii de Vară...1167

30 mai 22:29LocalDoi tineri au încercat să facă un 'cocktail Molotov' din petarde ca să-și incendieze socrul

Cei doi tineri din comuna Călărași, răniți de explozia unor petarde ar fi încercat să pregătească un...819

30 mai 22:30LocalSpecialiștii dau PONTUL: Cum sună ANUNȚURILE de angajare care se vor dovedi a FI ȚEPE

Specialiștii atrag atenția asupra anunțurilor de angajare care se pot dovedi a fi țepe. Un milion de români au...892

30 mai 23:10LocalPopescu: Colaborarea cu compania chineză pentru Unităţile 3 şi 4 de la Cernavodă nu a progresat

721

Politică
30 mai 00:00PoliticăPreşedintele Iohannis a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului general Ioan Buda

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului...210

30 mai 00:00PoliticăTurcan: Guvernul a adoptat procedura ce va permite elevilor să folosească gratuit transportul public pentru a merge la şcoală

Guvernul a adoptat procedura detaliată care le va permite elevilor "să folosească gratuit transportul public pentru a...216

30 mai 00:01PoliticăSONDAJ IMAS. PRO România lui PONTA a ajuns la 11%

1001

Interviuri
16 mai 00:50InterviuriEugen Teodorovici: Eu sunt, de fapt, preşedintele PSD

România a intrat într-o nouă etapă din data de 15 mai. Starea de alertă a fost instituită oficial de către...3601

16 mai 13:45InterviuriVictor Ponta: Am înțeles, cu mintea mea de social-democrat, că nu sunt bani pentru măsuri sociale dacă nu merge economia privată

România a ieșit oficial din starea de urgență, intrând, de azi, în starea de alertă. Astfel, despre începutul...3190

13 mai 00:12InterviuriVIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

5232

8 mai 23:16InterviuriCabinetele stomatologice sunt obligate să mărească prețurile după 15 mai VIDEO

După două luni în care au fost închise din cauza epidemiei și a stării de urgență, cabinetele stomatologice se...7282

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

Prefectul George Niculescu, numit în funcție la finele lui 2019, a apucat vremuri greu încercate. Și ne referim la...3296

29 apr 00:26InterviuriProcurorul Teliceanu: dacă minți în adeverință, riști să te alegi cu ani grei de pușcărie! Video

4058

Monden
30 mai 00:00MondenConcertul special „One World: Together at Home“ a stabilit două recorduri

Reprezentaţii Guinness World Records au anunţat că evenimentul special ''One World: Together at Home'', difuzat la...192

30 mai 00:00MondenLady Gaga lansează „Chromatica“ şi se reafirmă ca regină a electropop-ului

Lady Gaga a lansat vineri "Chromatica", cel de-al şaselea său album de studio care are ca tematică universul...199

30 mai 00:00MondenStudioul Paramount pregăteşte o continuare la filmul „Sonic the Hedgehog“

191

30 mai 00:00MondenMTV Video Music Awards ar putea avea loc sub forma unui show live

Reprezentanţii postului MTV poartă discuţii în această perioadă cu numeroase agenţii guvernamentale şi din...183

30 mai 00:00MondenFostul membru ABBA Björn Ulvaeus este noul preşedinte al CISAC

Compozitorul suedez Björn Ulvaeus şi fost membru al celebrei trupe ABBA a fost ales preşedinte al Confederaţiei...221

30 mai 00:00MondenFostul membru ABBA Björn Ulvaeus este noul preşedinte al CISAC

184

Mapamond
30 mai 00:00MapamondCoronavirus: Spania trece de luni într-o nouă fază a măsurilor de relaxare

Spania va continua luni aprofundarea măsurilor de relaxare care vor permite unui procent de 70% din populaţie să...197

30 mai 00:00MapamondCel mai bătrân bărbat din lume, britanicul Bob Weighton, a murit la vârsta de 112 ani

Britanicul Bob Weighton, recunoscut de Guinness Book of Records drept decanul de vârstă al umanităţii, a murit joi...213

30 mai 00:00MapamondCoronavirus: 1.297 de decese în SUA în ultimele 24 de ore

197

30 mai 00:00MapamondBoris Johnson anunţă noi măsuri de relaxare în Regatul Unit de săptămâna viitoare

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat joi o nouă relaxare a restricţiilor impuse pentru limitarea...198

30 mai 00:00MapamondProtest al angajaţilor medicali la Paris: „Vrem bani, nu medalii“

Sute de angajaţi medicali au demonstrat joi în faţa unui spital din Paris pentru a cere salarii mai mari şi mai...212

30 mai 00:00MapamondSpitalele californiene se luptă cu greutăţile financiare după ce s-au pregătit pentru un val epidemic care nu a venit

211

Sănătate
30 mai 00:00SănătateCum îți întărești sistemul imunitar după infecții respiratorii repetate

Rezistența sistemului imunitar ca răspuns la infecțiile respiratorii se schimbă permanent, în funcție de istoricul...203

30 mai 17:56SănătateTraiul în zone aglomerate crește riscul de boli neurologice

Locuirea în apropierea străzilor aglomerate sau a autostrăzilor crește riscul de demență, Parkinson, Alzheimer și...200

30 mai 00:00SănătateImunoterapia sublinguală ar putea vindeca alergia la arahide

185

30 mai 00:00SănătateAlzheimer: au microbii un rol esențial în dezvoltarea bolii?

Prezența anumitor agenți infecțioși pare să fie asociată cu boala Alzheimer, arată un studiu recent, oferind o...199

30 mai 00:00SănătateS-a descoperit celula care declanșează tremorul și cum poate fi controlată

Tremorul - cea mai frecventă tulburare de mișcare - este declanșat de o celulă care poate fi controlată,...205

30 mai 00:00SănătateUn compus anticancerigen, descoperit în frunzele de salcie

194

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT