rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 11 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Reprezentanții FIRMEI exportatoare din cazul NAVEI SCUFUNDATE la Midia, relații cu politicieni, vizitați de DIICOT și AFACERI de TOP!

Continuă cercetările în cazul navei scufundate în portul Midia Năvodari. Însă, de precizat este faptul că firma exportatoare care se ocupa de transportul celor peste 14.000 de oi, cu destinația Arabia Saudită, potrivit informațiilor obținute de Animals International, se numește Maria Trading SRL, o societate care are ca asociați juridici SES Holding SAL din Liban, dar în cadrul căreia apar și mai mulți cetățeni libanezi, implicați în "afaceri" la malul mării și nu numai, motiv pentru care au intrat în vizorul DIICOT. Totodată, libanezii ar fi avut legături cu nume importante din politica mioritică, businessurile lor fiind în top!

Mai exact, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, în cadrul respectivei firme, ca persoane fizice apar cetățeni libanezi: Youssef Laoun, Saad Iskandar, cu cetățenia română, Khalil Gerges, El Khalil Adib, El Khalil Jihad și Ibrahim Khalil.

Referitor la El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, așa cum scriau reporterii Replica în anul 2012, precizăm că sunt stabiliţi în România imediat după Revoluţia din 1989 și aveau au relaţii strânse de prietenie cu personaje dintre cele mai variate. Potrivit presei centrale, El Khalil ar fi fost unul din principalii sponsori ai PSD din guvernarea Năstase. De asemenea, libanezul ar fi fost prezentat ca fiind unul dintre apropiaţii lui Jamil Jimmy Zeaiter Tohme, nimeni altul decât fostul soţ al deputatei Oana Niculescu Mizil. Tot presa centrală amintea, acum mai mulți ani, implicarea lui El Khalil Jihad în fuga celebrului Omar Hayssam, vaporul cu berbecuţi "Mohamad al IV-lea" fiind administrat de una din firmele deţinute de afacerist. El Khalil Jihad declara la un moment dat că a investit peste 100 de milioane de euro în agricultura românească, fiind considerat, de altfel, printre cele mai puternice nume în domeniu. El Khalil Jihad avea câţiva aliaţi cu renume şi în Constanţa, acolo unde au descins şi procurorii DIICOT. Firmele sale (fie că vorbim de Agro Chirnogi SA sau grupul Maria) foloseau mai multe silozuri pentru cereale în Portul Constanţa, anchetatorii descinzând, în anul 2012, la cel din Dana 45.

Cei doi libanezi, în VIZORUL DIICOT: afaceri de top!

Procurorii din cadrul DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.R. - D.C.C.O. au destructurat un grup infracţional organizat, în anul 2012, constituit din 20 de învinuiţi, cetăţeni români şi libanezi, specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, contrabandă şi spălare de bani, în domeniul operaţiunilor comerciale cu cereale. În acest sens, au fost efectuate un număr de 56 de percheziţii la sediile unor societăţi comerciale precum şi la locuinţele învinuiţilor din judeţele Călăraşi, Ilfov, Constanţa, Timişoara, Ialomiţa şi municipiul Bucureşti. Liderii grupării au fost identificaţi ca fiind învinuiţii El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, ambii având dublă cetăţenie, libaneză şi britanică. Sub coordonarea acestora, membrii grupării au utilizat mai multe societăţi comerciale şi au obţinut beneficii financiare substanţiale, prin crearea de circuite comerciale şi financiare fictive, având drept scop eludarea plăţii impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat. În perioada 2010 - 2011, învinuiţii au realizat exporturi masive de cereale, prin disimularea provenienţei reale a mărfurilor. Astfel, deşi cerealele proveneau din Turcia/Liban, membrii grupării declarau în fals că acestea sunt produse în România şi le exportau către ţări extra-comunitare în scopul de a obţine de la statul român deduceri nelegale de TVA. Învinuiţii realizau operaţiuni de export a unor cantităţi mult mai mari de cereale decât cele menţionate în documentele vamale de export, în această modalitate realizându-se ascunderea sursei impozabile şi externalizarea sumelor de bani reprezentând venituri ale societăţilor exportatoare. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională, spuneau atunci procurorii DIICOT, era estimat la suma de 30.000.000 euro, potrivit unui comunicat de presă emis de DIICOT în acea perioadă.

Compania de față, singurul bussiness din topul celor mai mari exploatații!

Potrivit economica.net, în anul 2017, Grupul agricol Maria, deţinut de oamenii de afaceri libanezi, era singurul business din topul celor mai mari exploataţii din România, care a depăşit în 2016 pragul de un miliard de lei cifră de afaceri, iar SC Maria Trading SRL (parte din grupul Maria) ocupa locul şase în topul APIA al celor mai mari exploataţii de teren. De asemenea, menționăm că firma are mai multe puncte de lucru, între care în Dragalina (Călărași), Constanța, dar și un magazin de carne în Sectorul 2 din București.

Continuă cercetările în cazul navei SCUFUNDATE

Intervenția militarilor din cadrul ISU Dobrogea a continuat, cu acceptul armatorului, și în cursul nopții de marți spre miercuri, 26 spre 27 noiembrie, fiind decupată în puntea navei o fereastră de acces, în scopul facilitării accesului personalului de interventie. S-a continuat, astfel, operațiunea de evacuare a animalelor vii. Au mai fost scoase 44 oi în viaţă, în total, de marţi dimineaţă şi până la ora 2.00, fiind salvate încă 70 de oi. Reamintim că nava, care a fost supra-încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat duminică, 24 noiembrie. La bord se aflau şi 22 de marinari sirieni, care, din fericire, s-au evacuat fără probleme. Unul singur a căzut în apă, însă a fost salvat rapid. În cauză a fost întocmit şi dosar de cercetare penală, iar comandantul riscă chiar şi închisoarea, după ce şi-a pus în pericol echipajul. În acest caz s-au autosesizat și Ministrul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bobe, Ministrul Agriculturii, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, Csutak Nagy Laszlo, președintele Autorității Naţionale Sanitare Veterinare și Ministrul Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros.

L.I.

joi, 28 noiembrie 201917194
Comentarii

12pulea(9 ian 11:47)
o mai scoate puleaspataru
013Samy Davis jr(8 ian 10:40)
APC-ul este stat in stat si care e blindat de machidoni, ca si toata Constanta; Uitati-va ca toti directorii, sefii contabili, primarii, carciumarii si toti oamenii de afaceri si toate joburile "cheie" din Constanta sunt conduse de machidoni; Orasul condus de machidoni care nu este in stare sa detina echipa de fotbal in divizia A ... cel mai mare oras din Dobrogea distrus de fanarioti... mi-e jena de cum arata orasul in comparatie cu alte orase din tara gen Cluj, Oradea Alba Iulia, Timisoara, Iasi ... acolo nu sunt prea multi machidoni...
025Examene(5 ian 21:24)
Examenele de angajare din ANR din luna noiembrie 2019 stie cineva de ce sau anulat ? Se fac si pe acolo cercetari ? Se tot vorbeste.......
129Spana no 1(4 ian 08:37)
Spaga, lacomia,slaba pregatire a celor din ANR -din tot ANR- sunt unele din motivele pentru care se ajunge in astfel de situatii.
09Petre(31 dec 13:12)
Romania e demult pe mina hotilor.De vreo 30 de ani,mai precis.
261Adevarasteanu(18 dec 17:16)
Oi fii tu mirat, dar cata dreptate ai ! Se pare ca da, despre incompetenta si lipsa de profesionalism a ceror din ANR nu se prea vorbeste. Despre angajarile si promovarile din ANR nimic !
497Salam(16 dec 18:25)
Vine comandantul Catana angajat sef birou siguranta navigtiei de Doru tatal sa ne prezinte cu Sincan cum se scoate nava.
00mvs(15 dec 04:21)
Karam nu era pe acolo oare ?????
010APMC(9 dec 19:12)
APMC-ul are patea lui de vina,diferentele de adancime a apei sunt de aproximativ 1 METRU !
070Om mirat(9 dec 17:45)
Daca acestia sunt specialistii din ANR, pai de ce ne intrebam cum poate fii posibil asemenea greseli facute de autoritate ? Fenomenul spagii este cunoscut le ei, dar o asemenea deprofesionalizare a institutiei este mai putin cunoscuta pentru ca NU SE VORBESTE.
496Carnat(9 dec 14:08)
Singurul comandant cu scoala este DL. Florin de la Midia. Hotul hotilor.
174Profesionistii ANR(8 dec 09:27)
ANR este plina de "capitani specialisti". Angajati fara studii de specialitate, fara brevet sau doar cu certificat de capacitate obtinut ca angajat al institutiei, carora trebuie sa le zici "dom capitan" sau "dom comandant". Copii de sefi, amante si alte parasute.
268Primo(7 dec 18:52)
Pentru incompetemra si coruptia care este prezenta peste tot in ANR dam vina pe arabi? Pentru lipsa lor de profesionalism, pentru angajarile pe pile, sau ilegale dam vina pe altii ? Tipic romanesc.
138koko(7 dec 13:23)
iar spaga functioneaza din pacate , acel pilot face si la ora aceasta manevre in portul Midia , acel criminal care a luat spaga si a tacut din gura cand a urcat la bordul navei , este inadmisibil oameni buni cum se permite asa ceva ...
06m3mnon(7 dec 09:00)
Acesta este semnalul UE ca vor sa oprim exportul de ovine si sa le punem profiturile in pericol. Un accident asemanator a fost in anii 90 cu un vas ucrainian pe Dunare care a esuat si blocat canalul navigabil!
446Tuta(6 dec 10:14)
Spagarii si clanurile care conduc ANR nu sunt vizati de nimeni ? Ori ei au imunitate ?
19RAUS(4 dec 03:49)
Afara cu ARABI, CIUHAPI samd. AFARA. Au produs destul aici, e timpul sa ii aruncam AFARA! E bine si cu relatiile cu Orientul Mijlociu samd dar PANA AICI! Ia sa vedem ce mare suferinta avem daca ii aruncam dracului AFARA! Duceti-va dracului unde a intarcat mutul iapa. Cu arabi sau fara, tot un drac. Dar parca mai bine FARA !
26memo(3 dec 17:44)
Si atunci pentru ce laba trista cereti ajutorul armatei ?
73ptr Marin 17;47(2 dec 19:40)
Arabii fac afaceri cu mata aia care te-a fatat pe tine un bou incaltat dupa ce au facut-o posta Libanezii
37Krx(1 dec 12:59)
NU uitati: muie PESEDE!
012Dra(1 dec 12:45)
Insula Marea a Brailei a lor este! Hai pa!
019Gogu marinarul(30 noi 08:26)
Sa vezi ce platim saracile oi in dolari,daca adancimea declarata de autoritati la dana respectiva nu a fost respectata.Daca nava nu era pe uscat se inclina suficient la cheu ca sa-si da seama autoritatile si sirianul de pericol oricat de neprofesionisti ar fi fost. Daca nava a fost pe uscat comandantul era obligat sa nu plece,sa depuna protest de mare si sa ceara inspectie subacvatica .Acolo s-au produs un sir de mizerii, adica ilegalitati cu care toata lumea era obisnuita de ani si ani. Incompetenta a iesit iarasi la lumina si spaga sta ier ascunsa!!!
115Claudiu(29 noi 18:18)
O prostie ca nava a fost supraincarcata ,altele sint motivele de razturnare a navei.
212marian(29 noi 09:53)
se pare ca nava a ramas pe uscat in timpul incarcarii la cheu.adincimea apei este mai mica decit ar fi trebuit.cea ce cred ca nava are gaura de apa.remorcherele au tras cam mult de nava sa o desprinda de la cheu.
017Fermieru(28 noi 23:18)
Sa ii verifice pe toti tiganii astia de arabi.. cara toate prostiile.cu vapoarele astea si baga prin midia , peste noapte sau facut milionari in euro.. dau tepe.la.cantar , iau animalele de la fermieri , nu dau banii cu anii Aia de la galbiori au abator pe naspa in ferma taie si.spangura sau numai chimicale.la animale dupa le duc in bulgaria si trimit la prosti de noi sa.mancam. O hotie totala au dat si dau spaga peste tot la.toti, mana in mana cu ansv , anaf primariile din sate Jeguri penale
281anr(28 noi 17:31)
Spaga first ! Se stie ca nu obtii nimic de la anr fara sa dai spaga. Mezei,Grigore, Sincan si toti directorii de zonale care sunt pusi pe viata in post. Spaga la nave, la brevete, la permise de barca si scolile pentru cursuri. Spaga este cea din cauza careia se ajunge aici.
216Pt 27 noi 18.11(28 noi 12:27)
Hotul si infractorul in general nu are culoare politica toti penali sa mearga la puscarie si sa li se confiste tot pana la acoperirea pagubei create,nu sunt deacord cu copiii care spun:"domnul nu am furat doar eu a furat si celalalt, pentru ca asta nu este o scuza furtul nu doar ca ramane ci este si mai mare daca sunt mai multi hoti .
246Saledin Belghin(28 noi 09:14)
Arabi a investit multi bani in romania si sant foarte seriosi
012Abdul(28 noi 08:52)
Credeti ca doat oii carau?
171Libanez(28 noi 07:19)
Sa ma diarez pe rasa voastra de violatori si pedofili multi nedescoperiti inca dar comentati de straini si de corupti. Ba tradatori de tara si neam si familie si de mama si de copii daca e sa faca altii puscarie pe milioane de euro nu e acelasi lucru cu viata voastra injosita din puscaria liberatii
298Un roman(27 noi 22:13)
Noi romanii,suntem fenomenali Noi si restul lumii... Acesti libanezi au sute,mii de angajati Culmea,romani... Salarii,dari la stat,imvestitii... Sunt facute in Romania si raman in Romania! De ce oare am devenit,noi romanii,asa de rautociosi? Acesti oameni de afaceri au venit in Romania,poate au riscat tot ce aveau... Poate,nu stiu Noua,romanilor,ne place sa aruncam cu pietre sau sa bagam batul prin gard...
428singurul(27 noi 18:42)
vinovat e pilotul ..nu trebuia sa plece de la cheu cu vaporul bandat ....oricum el are imunitate ca parlamentarii si nu pateste nimik .....adica are asigurare ca la masina
538Pt 14:22 si 17:47(27 noi 18:11)
Dar cand Gheorghe ALBU de la PNL a fost secretar de stat la Agricultura, asta care a luat apropae tot sudul judetului Constanta... asta care cultiva candva cereale si le ducea in silozuri in bulgaria de 2-3 ori, FICTIV, ca de fapt cerealele stateau bine mersi in Romania... reati ai dreaq cu partidele voastre. Acelasi fel fe hoti cu alta culoare politica !
1226Marin(27 noi 17:47)
PSDistii fac afaceri cu teroristii, asa da Tradatori de Tara Romaneasca. Si-ar vinde si mama pentru bani nu numai Tara. Scuipati in fata trebuie javrele!
223Batranu(27 noi 17:35)
Ii doare in basca!! Sefu capitaniei a luat baxul de tigari!! De acolo s a facut imparteala si tot asa! Pilotii au tarif fix de cand urca la bord!! Minim 10 cartoane de fast la arabi!! Cum sa nu pleci cu bandat de la cheu cu asa tarife!!
214Gigica(27 noi 16:41)
Sa nu va mire daca mai sapati, ca ati ajuns la Al Kaida..
333leo(27 noi 16:29)
Dnul SINCAN florin stringe toate spagile din Midia.Verificati cite vile masini si terenuri are .DNA,SRI stieeee
1014Ptr klasug3l(27 noi 16:27)
Oi moarte peste 14.000 si MIEI PULA !!!.
427klaus(27 noi 14:30)
Ii doare in cot , pe Ahmed , Shaworma , Kebab sau cum se numesc arabitoi aia , de conditiile de transport ale animalelor . Aia cand vin in tari UE , precum Romania , cred ca se amuza cand aud , de conditii pentru animale . De fapt , astia rad si de ideea , de drepturi fundamentale pentru oameni.
628Escu(27 noi 14:22)
Te doare capu cand auzi dece sunt in stare arabi inpreuna cu P.S.Dei,D.S.Vul si min.Agriculturi,astia cu ajutorul politicienilor spagari au luat depozitele de cereale,terenuri,hoteluri pe litoral,bani prin returnari fictive de T.V.A. si daca au facut invartelile astea cu arabi,oare au dat P.S.Disti ceva si pentru oameni lor?.
326Cta2(27 noi 13:20)
Asa-i, pacat de oile care au murit in hinuri groaznice. Arabitoiiastia imputiti nu respecta nimic, nici animalele care le asigura hrana, ici femeile, nici civilizatia europeana. Indoctrinatii astia nu stiu decat Islam si propiul interes, nimic altceva. E treaba lor, dar cand nesimtirea lor se rasfrange si asupra noastraca natie, atunci, autoritatile trebuie sa intervina. Ferm, fara concesii pt complicii lor romani. In plus, guvernul trebuie sa impuna reguli drastice pt proprietarii straini si romani de ferme, sa nu le permita sa faca ce vor. Si poate se"trezesc" si nesimtitii de psdei locali
1230la puscarie(27 noi 13:12)
futuva-n gura de psd-isti infractori,v-ati asociat cu toti arabii si talharii si ati jefuit tara
423pretenii lui niculae(27 noi 12:25)
sunt si partenerii de afaceri si golanii ai psd.deh,ginte latina si unii si altii
321unu(27 noi 12:18)
nu uitati astia de la guvernare sa le restituiti TVA ul ca doar ati pus deoparte la rectificare vreo 4 miliarde pentru asta !
127Saledin Belghin(27 noi 11:36)
Pacat de oi
123pt cititori(27 noi 11:27)
Responsabilii cu restituirea T.V. A din banci stiu cum se fac platile.Daca sunt intrebati vor spune si cine poruncea restituirea. Cu prioritate.
230ce spuneam(27 noi 11:24)
mare grup agricol care suge subventii la greu si ni se spune ca nu sunt bani la buget!!!
835JENANT(27 noi 10:56)
Va luati de cei care dau de mancare la romani, la ciobani, la tarani, la psd, la politisti, vamesi, doctori veterinari, autoritati anr,capitanie, adica va luati de cei ce produc valoare in tara asta de 30 de ani. De Mafie.
mai mult...Anchete
30 iul 00:31AncheteEXCLUSIV! SCANDAL IMENS între INTERLOPI, la MANGALIA: Îl TAI cu MÂNA MEA și mă duc la PUȘCĂRIE!

Mai multe scandaluri au izbucnit, în ultima perioadă, la Mangalia, la mijloc fiind vorba despre, potrivit...5031

30 iul 00:32AncheteCea mai CĂUTATĂ PROXENETĂ, PRINSĂ în Manchester de un POLIȚIST CONSTĂNȚEAN5120
21 iul 00:13AncheteUn AFACERIST din CONSTANȚA, IMPLICAT în SCANDALUL de pe PLAJA EGO! VIDEO39245
19 iul 00:09AncheteClubul LOFT AMENDAT de POLIȚIȘTII constănțeni, după un CONCERT susținut de PUYA! VIDEO

Răzvan Botezatu, fostul prezentator de la Antena Stars, a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în direct, de...26787

3 aug 00:04AncheteDETALII de la FLAGRANTUL DNA Constanța: FALSUL PROCUROR, implicat în ACCIDENTE!4981
3 aug 00:03AncheteTÂNĂRUL care A MURIT la MANGALIA este un cunoscut INSTRUMENTIST!27498
16 iul 00:15AncheteUn investitor GIGANT a pus STĂPÂNIRE pe 10.000 mp de PLAJĂ, în MAMAIA

Se crede în Dubai! Un dezvoltator imobiliar gigant a pus stăpânire pe 10.000 metri pătrați de plajă din Mamaia,...9792

16 iul 00:15AncheteMai mulți CONSTĂNȚENI dau SPARGERI în GERMANIA, în BENZINĂRII și IAHTURI2243
15 iul 13:46AnchetePoliţist de la Transporturi ACUZAT că a „SIFONAT” o percheziţie, trimis în JUDECATĂ2683
15 iul 13:46AncheteDETALII EXCLUSIVE în CAZUL BANCOMATULUI ARUNCAT în AER

Cătălin Nedelcu este cunoscut cu antecedente penale, el fiind căutat de oamenii legii de ani buni. Potrivit...2985

15 iul 12:00AncheteNEMULȚUMIT de LUCRAREA PRESTATĂ, beneficiarul l-a BĂTUT cu RANGA pe PATRON45002
15 iul 00:16AnchetePOLIŢIA LOCALĂ era să AMENDEZE o FEMEIE care făcea CURAT!6698
Vremea
25.6°25.6° - 27.6° marţi, 11 august 2020
ConstanțaUmiditate: 45%
Vânt: 4.31 m/s
Presiune: 1015 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
11 aug 00:00SportO nouă victorie pentru Răzvan Lucescu - A Hilal-Al Fateh, scor 2-1

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucecsu, a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Al...264

11 aug 00:00SportKostas Tsimikas de la Olympiacos Pireu va juca la campioana Angliei

Liverpool a anunţat, luni, transferul fundaşului stânga grec Kostas Tsimikas de la Olympiacos Pireu, pentru suma de...232

11 aug 00:00SportAlexandru Maxim și-a reziliat contractul cu Mainz - Ar putea rămâne la formația antrenată de Mrius Șumudică

FCSV Mainz a anunţat, luni, rezilierea de comun acord a contractului mijlocaşului Alexandru Maxim, înţelegere care...223

11 aug 00:00SportO nouă declarație marca Gigi Becali despre fotbalul feminin: Mie îmi e milă de femei

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vut un nou derapaj, care ar pute fi considerat sexist, dând detalii despre noua echipă...313

Local
11 aug 16:33LocalStațiile de cale ferată și canalele navigabile, sub supravegherea FORȚELOR de ORDINE

În perioada 7-9 august a.c., polițiști și din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au...589

11 aug 16:49LocalIncendiu în comuna Ciobanu: O CASĂ a luat FOC

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină luni,10 august, în comuna Ciobanu strada...475

11 aug 16:50LocalMedicii veterinari au fost în CONTROL pe LITORAL

524

11 aug 00:00LocalSC Confort Urban SRL continuăa sfaltarea străzile din cartierul Compozitorilor

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zonele rezidențiale prin...269

11 aug 00:00LocalPrimăria Constanța zice că locurile de joacă din oraș sunt în continuă reabilitare

Pentru ca locuitorii Constanței să aibă parte de servicii de calitate și pentru că indiferent de situația critică...256

11 aug 16:16LocalINFANT- Decebal Făgădău a înmânat primele vouchere pentru fertilizarea in vitro

”Sperăm ca domnul primar Decebal Făgădău să aibă mână bună și să reușim să ne îndeplinim cel mai mare...343

11 aug 16:21LocalCONTROALE pe LITORAL: Amenzi în valoare de 124.350 de lei pentru OPERATORII găsiţi cu nereguli

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum...504

11 aug 16:21LocalAMENZI de peste 44000 de lei date de JANDARMII constănţeni

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost zilnic la datorie în perioada...907

11 aug 16:22LocalUn vaccin anti-Covid 19 ar putea fi disponibil până la sfârșitul anului

565

Politică
11 aug 00:00PoliticăOrban: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida susţinut de PSD - una greşită

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că este "greşită" decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida...270

11 aug 00:00PoliticăAna Birchall: Sper ca dosarul '10 august' să nu fie tergiversat în justiţie

10 august va rămâne pentru totdeauna în istoria României ca ziua în care românii au demonstrat lumii întregi că...246

11 aug 00:00PoliticăTăriceanu: Guvernul Orban trebuie să plece; măsură de susţinere economică - creşterea veniturilor populaţiei

237

11 aug 00:00PoliticăCioloş: 10 august şi dosarul aferent agresiunilor din acea zi - o rană

Ordinea şi disciplina la care visează multă lume nu se obţin cu agresivitate şi amenzi, se construiesc pe...219

11 aug 00:00PoliticăPremierul Ludovic Orban, invitat miercuri în Parlament

Premierul Ludovic Orban este invitat miercuri, de la ora 13,00, în plenul Parlamentului, conform unei decizii luate...201

11 aug 00:00PoliticăSenat: Plen, marţi de la 14,00. Ordonanţa privind alocaţiile - pe ordinea de zi, sub rezerva depunerii raportului

219

Interviuri
25 iul 00:35InterviuriCHIŢAC: Constanţa are o administraţie AROGANTĂ care NU stă de VORBĂ cu OAMENII

În ultima perioadă s-a discutat intens pe marginea candidatului unic PNL-USR-PLUS, care ar fi asigurat într-o mare...2314

23 iul 00:35InterviuriHORIA CONSTANTINESCU: Vreau să SCUTUR Constanța de PILE și ȘMENURI! VIDEO

Horia Constantinescu, comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, dar...3859

22 iul 00:06InterviuriPRIM PROCURORUL Gill Julien Grigore Iacobici: La PARCHETUL TRIBUNALULUI, rata ACHITĂRILOR este SUB 3%! VIDEO

3908

21 iul 00:08InterviuriRĂZVAN FILIPESCU: Fermierii AMENINȚĂ cu PROTESTE și BLOCAREA drumurilor! VIDEO

Județul Constanța continuă să se confrunte cu mai multe probleme din diferite domenii, probleme care au fost...2342

10 iul 00:23InterviuriProcurorul TEODOR NIȚĂ: Industria DEȘEURILOR este mai BĂNOASĂ decât cea a DROGURILOR! VIDEO

Procurorul Teodor Niță a instrumentat dosare grele de-a lungul carierei, în momentul de față fiind ancorat în...9214

8 iul 00:14InterviuriMihai Stanciu: ATENȚIE, metoda Accidentul a fost înlocuită cu metoda COVID-19! VIDEO

4656

Monden
11 aug 00:00MondenÎn ziua când a împlinit 60 de ani, Antonio Banderas a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Celebrul actor spaniol Antonio Banderas a împlinit luni 60 de ani, însă a primit un cadou pe cât de neaşteptat pe...225

11 aug 00:00MondenArnold Schwarzenegger a devenit bunic

Arnold Schwarzenegger a devenit bunic după ce fiica sa Katherine a dat naştere primului său copil, un băieţel. Este...227

11 aug 00:00MondenFolklore al cântăreţei Taylor Swift s-a menţinut în fruntea Billboard 200

205

11 aug 00:00MondenThrillerul psihologic Rebecca, regizat de Ben Wheatley, va fi lansat de Netflix în luna octombrie

Thrillerul psihologic „Rebecca”, bazat pe romanul scris de Daphne du Maurier şi regizat de Ben Wheatley, va fi...212

11 aug 00:00MondenRobin's Wish ilustrează ultimele zile ale actorului Robin Williams

Documentarul intitulat "Robin's Wish", care va fi lansat în curând, revine asupra ultimelor zile din viaţa actorului...224

11 aug 00:00MondenEdiţia de anul acesta a Festivalului Naţional de Teatru va avea loc exclusiv online

204

Mapamond
11 aug 00:00MapamondBelarus: Preşedintele Lukaşenko, reales cu peste 80% din voturi, anunţă Comisia Electorală Centrală

Preşedintele în exerciţiu al Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a câştigat alegerile desfăşurate duminică în...208

11 aug 00:00MapamondOMS: Noul coronavirus poate fi eradicat dacă liderii statelor se mobilizează şi populaţia respectă măsurile

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a cerut insistent luni...205

11 aug 00:00MapamondCoronavirus: Rusia a depăşit pragul de 15.000 de decese asociate COVID-19

200

11 aug 00:00MapamondNiger: Opt persoane, între care şase turişti francezi, ucise de indivizi înarmaţi

Opt persoane - şase francezi şi doi nigerieni - au fost ucise duminică de bărbaţi înarmaţi veniţi pe motociclete...249

11 aug 00:00MapamondOMS deplânge o lipsă acută de fonduri pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Există un decalaj imens între fondurile necesare pentru combaterea pandemiei de COVID-19 şi fondurile promise la...213

11 aug 00:00MapamondHong Kong: Magnatul de presă Jimmy Lai, arestat în baza noii legislaţii privind securitatea naţională

208

Sănătate
11 aug 00:00SănătateCe înseamnă un puls normal? Ce valori au bătăile inimii, în funcție de vârstă

Pulsul reprezintă frecvența cu care inima noastră bate (frecvență cardiacă). Pulsul poate fi simțit în diferite...269

11 aug 00:00SănătateSindromul ovarelor polichistice, o cauza a infertilitatii

Unul dintre motivele pentru care o femeie poate să întâmpine dificultăți atunci când își propune să rămână...213

11 aug 00:00SănătateUtilizarea corectă a spray-ului nazal reduce inflamația sinusurilor

212

11 aug 00:00SănătateDurerile de creștere la copii - cum le identifici și când ar trebui să ajungi la medic

Peste 25% dintre copii au dureri de creștere. Acestea apar, de obicei, în două perioade: între 3-5 ani și apoi...204

11 aug 00:00SănătateStudiu: Gripa la vârste fragede influențează riscul viitor de boală

Gripa contactată timpuriu în viață reduce riscul persoanelor care au nevoie să solicite asistență medicală...207

11 aug 00:00SănătateAfecțiunile gastrointestinale: factori declanșatori

Dacă te-ai confruntat vreodată cu indigestie, constipație, senzație de arsură la stomac sau gaze intestinale, știi...238

11 aug 00:00SănătateCicatrici - tipuri, tratament și prevenție

Orice arsură, leziune sau altă traumă poate lăsa urme pe piele, numite cicatrici. De câte feluri sunt cicatricile...207

11 aug 00:00SănătateSuprasolicitarea fizică crește riscul de leziuni musculare

Exercițiile fizice sunt utile pentru starea generală de sănătate și pentru menținerea în formă, dar...207

11 aug 00:00SănătateCum asiguri buna funcționare a sistemului digestiv la copii

201

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT